25

Карл Бенц

преди 1 година

Основахте я Европската уния накрая!

24

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА,КОЯТО НЕ ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ТОВА Е Р.БЪЛГАРИЯ...ВСИЧКИ ЛИНГВИСТИ ОТ РУСИЯ ПРЕЗ ПОЛША,ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,РУМЪНИЯ,САЩ И Т.Н ПРИЗНАВАТ МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК КАТО ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ...ДОРИ САМАТА ГЪРЦИЯ МНОГО ОТДАВНА ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ...

23

Анонимен

преди 1 година

Плещете си диалекта, натъпкан със сърбизми и се мислете за велики. Двете ви минути слава ще свършат, а после какво? С гърците се мразите, с албанците се мразите, с българите се мразите а сръбските ви бивши другари от полЮц бюро едвам дишат. На жалката ви територия няма НИЩО интересно за никой. Само ние ви смятаме за братя и до сега ви приемахме безусловно. Но и това е до време, продължавате ежедневно да доказвате че не си струвате.

22

Хаха

преди 1 година

Баба и дядо бяха от сегашна Македония. Не са се считали за други освен за българи. На примирите македонски мозъци ще кажа едно - колкото по-малко бройна една нация, толкова по-слаба. След 10 години ще имате един официален език и той няма да е македонски а албански. Честито.

21

Българин

преди 1 година

Ако наистина са някаква нация, и някакъв език, защо толкова скачат да се радват! Значи много добре си знаят какви са , а искат да се правят на различни! Все едно, ако Австрия и Швейцария подпишат на немски, сигурно се чувстват "унизени" ! Жалки въздухари!

20

Saiman

преди 1 година

Проумеете го много хубаво ха-ха оставаттиси българи не мога да са ти други в балканите няма друга насия само българска

19

До Родолюбец

преди 1 година

Русия какво общо има пак сега? Това са договорености между нашите продажници, които се д.пят не на Русия, а на САЩ и ЕС, а договорът е подписан с ЕС, не с някой друг. Плредатели са, да, ама продават държавата на друг, не на Русия.

18

Анонимен

преди 1 година

Другият път - на Сливенски и на Ботевградски ще подпише ЕС договори.

17

Анонимен

преди 1 година

Боже, колко мъка и простотия има на Балканите, Боже ...

16

бг-гост

преди 1 година

Станах полиглот - вече владея и македонски (писмено и говоримо)!

15

Анонимен

преди 1 година

В РАЙОНИТЕ НА ВОДЕН,ЛЕРИН И КОСТУР В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗУЧАВАТ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК!

14

Augusto Pinochet

преди 1 година

БРАВО НА МОЗЪЧНО ИНВАЛИДНИТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ - БАБА ЯГА УРСУЛА ИМ СЛОЖИ ПРЪСЧЕТО НА НЕКАДЪРНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ НАПРАВО ГИ СЪДРА С ДРЪЖКАТА НА МЕТЛАТА - ДА Е ЧЕСТИТ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ГО УЧИТЕ ХАК ДА НИ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Ако хората не гласуваха за национални прдатели , те нямаше да влизат в НС . Странни хора са тези , на които САЩ и сателите им са по-скъпи от България .Ама какво да се прави - колония сме . Ще дойде време - и Георги /Гоце/ Делчев , и Вапацаров и цар Самуил ще бъдат " с македонска идентичност" . При тези майкопродвци , които ни управляват , няма какво друго да се очаква

12

Тенгри кан

преди 1 година

До РодолюбецДнес, официално погребахме Ванче Михайлов!

11

Анонимен

преди 1 година

Каква история бе мишоци. Македонски език, това са неизличими натрапчивости.

10

Тенгри кан

преди 1 година

Евреите приключиха с българският национален идеал, защото Македония е вече отделна държава с отделна народност и отделен самостоятелен език. Трите фактора са налице. Имали сме обща история;))) Стуга глупсоти, това е история, нищо повече. Имаме общо бъдеще? Но, какво? В ЕС като два отделни народа;))) И сега се досетете, че, ако един ден начело на България се въздигне кана субиги, той ще поведе война за връане на Македония обратно. Той няма друга опция. И ето ви РусияУкрайна на Балканите;)))

9

Анонимен

преди 1 година

Което не отменя факта, че е създаден с инженеринг от български диалект. И че историята ни преди 1945, е обща. РСМ влиза с македонизма в ЕС, най-малко след 20 години. Турция също подписа с ЕС преди 20 години. А, честито.

8

SWAN

преди 1 година

Еми отлично, те вече са приключили със вземането от ЕС, сега ги чака даването :))))))))))))

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Подписали сте договор на български обогатен със сръПска плескавица и шльокавица, време е и гражданите на ЕС да разберат що е то "северномакедонец" и има ли той почва у нас ... !!!

6

ВАИО

преди 1 година

Вече знам още един език, ще си го пиша в CV-то