95

Анонимен

преди 1 година

Децата отидоха с една кола багаж преди 14 години.Там се родиха внуците и започна трудовото им развитие.Франция е страна с неограничени възможности.Сега имат две фирмиНяколко апартамента работни помещения, работници и къща с басейн.Живеят живот който не биха живяли в България.Само да имаш цели знания и желание да се реализираш.Е плащат безбожни данъци и често беснеят че трябва да хрантутят тунеядците французи,всякаква емигрантска *** от Африка и близкия Изток.Особенно на Жълтите жилетки и жит

94

Анонимен

преди 1 година

Ами да се отправят към Русия.

93

Иван

преди 1 година

Това е от поне от 70-те години и изобщо - но е нормално - в момента почти всичко е доста автоматична индустрия, където може е заменена, няма каторжен труд. Все пак - към това се стремим - да си живеем живота. Впрочем - земеделците и те ходят с трактори, а не с мотики, има и неприятни дейности, но - не са толкова много. А и има решения на всеки проблем - не е нужно да се изгърбваш от работа, както и да е.

92

Кофти Хора

преди 1 година

Аз бих избрал Accord conventionnelle

91

Анонимен

преди 1 година

Ами друго си е човек да бачка цял живот и ***, идеален вариант за богатите алчни и държавата която ги поддържа. В бг сме по умни работиш от заплата до заплата,пенсия само след 40 стаж,и 65 възраст.А средната продължителност на живота е 72 ,толкова. Важното е да се скъсаш от работа, само че е важно за други...

90

Иван

преди 1 година

Изпуснато поколение, да лежи може да си позволи човек, който има някакви приходи - разбирам да няма работа, да нямат специалност, ама то - съвсем.

89

Off

преди 1 година

Мързеливци в жълти жилетки.

88

Тираджията Z

преди 1 година

Никога през живота си не съм виждал автобусен шофьор да напусне по свое желание.Глупости на търкалета сте писали пак

87

Хохохо

преди 1 година

За готвачите не е вярно! Прекалили сте с пропагандата!!!

86

Анонимен

преди 1 година

Не щът да бачкат, щот не им плащат. Друго си е шефът да се лeнзи с яхта, самолет и бентли, друго си е да се плюHчи със "слапано" порше. И така е по цял свят...

85

Анонимен

преди 1 година

До Мухаха - Те щото нашите ***'ьовци не си мислеха същото ! А сега драпаме за Еврото , та съвсем да оцапаме г'а'щите ! Какво си мислите че много ни искат в Еврозоната ,защото без нас не могат и ние сме много ценни - НЕ Просто ще ни ВЗЕМАТ фалиралата държава , а вие сте инвентар като препостни селяни !

84

Анонимен

преди 1 година

Политиците които така щедро раздават МИЛИАРДИ за Украина в случая нали се сещате че не ги дават от джоба си , а от това което същите тези водопроводчици и шофьори наливат в хазната ! На същите тези Макрон се гласи да им вдига възрастта за пенсии ( това ще стане и в България ако някой си мисли че ще ни подмине , жестоко се ЛЪЖЕ ) , и предполагам разбирате че с нашата продължителност на живота само ще МЕЧТАЕТЕ за пенсии ! Това е " светлото бъдеще което ни чака " : БАНАНИ и РАБОТА до СМЪРТ !

83

Мухаха

преди 1 година

Значи затова Франция толкова настоява Северна Македония и Албания по-бързо да влязат в Евросъюза ... спешно им трябват миячи на чинии ... чистачки ... зидари ... клозетни хигиенисти ... Бахахахах . А нашите макета мислят че вЕвропа ги искат за директори на Банки и мениджъри в компании .... Амчиии. Айде, присъединявайте се че на франсетата няма кой да им сервира кафенцето .

82

65 годишен

преди 1 година

Още не съм решил какъв искам да стана като порасна , но със сигурност не искам да съм водопроводчик , сервитьор или щофьор ! Може би ще се ориентирам към "лайф коуч ( или КОЧ - ако трябва да съм точен какво точно ме влече ) " , " инфлуенсър " или нещо в сферата на " хоум офиса " ! Защо ми е да ставам водопроводчик да се ровя в тоалетните и лай--та на хората като мога да си събирам лайкчета на компа, да " си карам колата и да си харча парите " и животът ми да е прекрасен с майонеза " Краси" !

81

Анонимен

преди 1 година

Франция е като България . Пълно със служители на държавна служба и казионни профсъюзи . Я ги съкратете половината и не им давайте помощи да видите как ще проработят .

80

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да си работещ беден в България!

79

До 83

преди 1 година

Абе, още ли делите света на бели, зелени и пембени бе?

78

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

В статията не видях основната причина за това състояние на нещата . А то е ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА ! Всички тези които не желаят да работят отиват на запад - в Америка . И там вече им се работи да видите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ОТ АМЕРИКА АМЕРИКАНЦИ НЕ БЯГАТ НА ИЗТОК В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ЕВРОПА И СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ФРАНЦИЯ ! Защо ли американските работници с посочените професии не идват насам ами си стоят там ?

77

Анонимен

преди 1 година

Никой във Франция вече не иска да бъде водопроводчик, нито зидар, готвач, келнер, лозар или шофьор на автобус. . . А България се пука от високо квалифицирани багеристи, лагеристи и всякакви . . .-исти със заплати измервани в килоцифри! Само като видя пътищата и улиците веднага си гледам кога ми е датата на полета за отлитане! Никога не съм мислил, че социализма е някаква желана форма, но за България явно това е единствената за спасението на тази страна!

76

Анонимен

преди 1 година

скоро във франция белите ще са около 10 процента, бивша империя, без колонии и ресурси и с отдавна отминало величие