12

Анонимен

преди 1 година

братовчед ми Бирхан отиде в Турция 1989 г, продаде къщата в Кърджали и на село също, казах му не ходи, Бг ще се оправи, каза - не, сега след 32 години стаж му дадоха 182 долара пенсия, преди година, и сега човекът се върна в Бг и купи за 10 000 лв една стара къща едноетажна на село и си я прави, затова братя бг турци, обичайте си родината България, в Турция пред може да е било по-добре през комунизма и допреди 6-7 години, сега вече е доста по-зле оттук

11

Украйнка

преди 1 година

В България е много хубаво на безплатна почивка вече 7 месеца.

10

Подарък от БОГ

преди 1 година

В България минималната заплата трябва да бъде 2 500 лв. за да има ХУБАВ живот, освен работа, а минималната пенсия трябва да бъде 2 000 лв., за да има ХУБАВ живот и няма значение от какво естесто е пенсията ! Според мен така трябва да бъдат тези неща !

9

турчин

преди 1 година

в Турция заплатите и пенсиите са смешни, давам пример - внасям маслини от турция и ги препродавам и от Гърция също, питах онзи ден турския тираджия от Анкара каква ти е заплатата - каза 510 евро чисто, бг тираджия под 2600 евро няма, а гръцки под 4 500 евро няма. Ама турчинът не се оплаква, 3 деца имал и жена, тя бачкала за около 300 евро , нямат кола, не ходят по почивки, и това е, за съжаление управлението на Ердоган

8

Анонимен

преди 1 година

Еееееехеееееееее?!?!?!? Как 5к е евро бе? Хахахаххаах

7

до 4

преди 1 година

не може турците да се мерите и сравнявате с византийците, виж им инфраструктурата,културата и стандарта на гърците и виж на турците след това, благодарете се, че византийците и след това западноевропейците ви пооправиха Цариград. И все пак Цариград запада, беше най-богатия и красив град в Европа до 15-16 век, но след завземането му от османите градът запада, в момента не е в топ 15 в Европа, на най-богатите градове, а по жизнен стандарт не е и в топ 150 в Европа.

6

Подарък от БОГ

преди 1 година

В и за България има много неща , които са внос от чужбина, България няма много свои неща !

5

В бълхария

преди 1 година

Труда се ограбва, като следствие пенсиите са нищожни

4

Баба Радка

преди 1 година

Без паника. В България ще я намаля, за да има пари за укрите да си почиват на морето.

3

Анонимен

преди 1 година

A в Тюркие моите руднини масово земат по 180 долара пенсии изчислено в долари

2

Човек в 21 век

преди 1 година

Гърция обича своята нация , точно заради това гръцката нация си живее живот и е много добре ! А България кога ще заобича своята ПРИЦАКАНА нация ? България и бъгарската нация трябва да сме оправени в 21 век, ако за някои хора това представлява проблем, значи са българофоби, изпращели дяволи и други видове вредни хора ! Блгарската нация е жалка и изостанала, въпреки това трябва да има оправия ама в 21 век !

1

Анонимен

преди 1 година

Няма кво да се чудим,в Гърция не е имало комунизъм,нито пък е стъпвал руския ботуш.