40

Мъж от България

преди 1 година

Защо някои хора искат руски наемни убийци да ме убият, защо са настройвали Русия против мен ? Така ли е или греша ?

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40Сериозно? Въдлища? Не било по тикви по кратуни. Я по добре да вземем масово да се изселваме в космоса. някой наистина трябва да помисли върху това. Бате Илън да си стяга опинците., има ги милиардите да вземе и да впрегне уж гениалния си мозък. Ама де, де.

38

Ото

преди 1 година

Тва си е евтин пиар на художника, и на предния му "пострадал" колега Гог, да влязат в новините, и да съживят повяхналия интерес на публиката към себе си, наемат разни младежи за целта.

37

Анонимен

преди 1 година

5, 'терористи, нападат световното културно и историческо наследство' --- не е твое туй наследство, Gaн40 Балкански! Докато в Европа са рисували, твоите деди са пасели овце.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз тия бих им залепил и другата ръка на пода, да поседят в ролята на арт-инсталация ден-два. Така де, нали изкуство ще правим,

35

Анонимен

преди 1 година

Това не е еко активизъм това е вандалщина. С какво право някакви си ще унищожават безценното културно наследство на човечеството. Не си ли дават сметка че така само гнусят хората и няма как да ги спечелят за каузата си, защото това е подигравка спрямо човешкия род като цяло. Подобни изцепки са позор и нищо не ги оправдава. Това са банда психопати, няма друго обяснение на подобно нещо. А на такива мястото им е в затвора.

34

Марсел Попов

преди 1 година

Абе Гaнджoцииии, не ви ли влиза в пpocтитe кapтyни че трябва да спасим планетата?! На никой не му пука за някаква си цапаница в момента!

33

Анонимен

преди 1 година

Спрете петрола, за да зареждаме електрическите си автомобили от централи, работещи с въглища.

32

Анонимен

преди 1 година

Я да ги проверят тези активисти по колко автомобила имат на свое име и после да ги питат с какво право протестират

31

До долния

преди 1 година

А бе а що немските производители правят коли по 600коня и никой нищо не им казва те замърсявта линили ненили немските въглични централи.Какво мислят немските активисти за това

30

Рембрандд

преди 1 година

Културен тероризъм. Тези са за затвора.

29

Анонимен

преди 1 година

Да не си мислите, че нещата, които виждате по музеите са истински? Това са копия. Е.. разбира се страхотно направени копия - няма как да ги отличиш от оригинала. Но друго ме забавлява - значи тия са ги пуснали с кофи боя в музей, а на мене за една скапана нокторезачка-ключодържател едва ли не терорист щяха да ме изкарат. Тодор Колев пееше "как ще ги стигнем..." и сега си викам - мамка му... давай назад да бягаме, че да не ги стигнем случайно. Картината се казва "Бали сено". Мразят сено ли?

28

Човек в 21 век

преди 1 година

Защо някои хора са лъгали други хора че изобщо не трябва да се занимават с мен, за да не постигна нищо аз в живота ли ?!Някои хора искат аз да бъда убит или посакатен, защо !?Аз не съм ли човек ?Моето място е в раят на живота, а не в ада ! Знам себе си , въпреки , че живота ми не е такъв къвто трябва да бъде !

27

Анонимен

преди 1 година

А защо не направят тази акция в магазина на Версаче на 5 авеню в Ню Йорк..или Шанзелисе или в Милано? Да залеят с храна чанти и обувки за хиляди евро? Нали борбата е с корпорациите?! Или май не им стиска на пишман активистите с профил в Тик-Ток.

26

Култур трегер

преди 1 година

Не им ли проверяват чантите на входа, как внасят манджи в музеите. На такива един винкел в черепа два пъти три пъти здрав удар докато потече мозък по пода.

25

Анонимен

преди 1 година

Заради такива неуравновесени няма да страдат хората без петрол, горива и енергия! Я на някой зелен, безлюден остров голи, боси и гладни тарзановци, да ги видими колко време ще са зелени, ама без яхта с петролно гориво, а да си правят салче! Като стигнат с него до цивилизацията ще бъдат най щастливите хора и най големите врагове на зеленото!

24

СССР

преди 1 година

Англо-саксонски глупости, нямащи нищо общо с православните цености и култура. Трябва да бъдат унищожени!!

23

а

преди 1 година

Селските и.диоти сходни на червените също не трябва да определяте.

22

а

преди 1 година

Знаете ли, че хората които ходят на протестите на модернолевите и на кирил петков примерно, а той е само центрист, нормално не са едни и същи?

21

а

преди 1 година

Понеже нещо курса прекалено съвпада?