89

въглеродните квоти

преди 1 година

за целия този чдеж платени ли са или това съмнително удоволствие е запазено сама за балами

88

Случаен минувач

преди 1 година

До 93Питанка, авиационното гориво е керосин, а не бензин. Керосинът са въглеводороди С14 - С16, те имат високи температури на кипене (над 200 С), по високи от нафтата. И запалени, горят бавно.

87

100000 тона

преди 1 година

керосин (самолетно гориво) не гърми, но може да бъде запалено на открито при евентуално пряко попадение на снаряд или ракета, а ако това стане, минимум на 5 км. диаметър всичко ще изгори. Рашковцете пак са се изсилили.

86

Другарят Путин

преди 1 година

Денацификацията продължава!

85

Анонимен

преди 1 година

Е как да вярваме след като Русия на 30 март обяви че е унищожила ВВС на Украйна, а украинците продължават да си летят.

84

$$$??? провалил се

преди 1 година

Щом не иска примирие Зеленски ще загуби още. На война всичко е допустимо,щом срещу тебе са изправени всички държави подържащи фашитска Украйна.Трябва да се унищожат всички тези които допринасят за продължаване на войната и цялата инфраструктура която е необходима.Това са методите на ( непобедимата и хуманната) Америка.Чудя се защо Путин проявява толкова търпение и хуманизъм??

83

мирише

преди 1 година

на 1 тон, а може би и по-малко. Пак джуджетни изцепки.

82

Първокласник

преди 1 година

Като чета украинските сводки имам друго усещане, а вие как бързо оценихте руското съобщение?

81

Анонимен

преди 1 година

До али "За какво му беше на путин тази война ???" ----- смее6ко, путтим никога не я е искал тази война, но нагло-саксите с проксито им осссраина не му оставиха друг избор! От няколко години насам се опитваше да преговаря с краварите и европа, но без успех! Явно бяха решили, че шансовете са на тяхна страна... еми сега му мачкат .. с гол гз!

80

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда, 100000 тона гориво ако гръмнат, няма да е такъв пушека, сякаш някой си е запалил барбекю, а ще го усетим в Гърция

79

дядо йоцо гледа

преди 1 година

100 хил. тона авиобензин е горивото за 300 самолета за една година, ако всички летят всеки ден.

78

питанка

преди 1 година

Някой пита ли се какво е авиационно гориво?! Сигурно не знаете, но за проба можете да "драснете клечка кибрит" на един литър високооктанов бензин и да видите резултата!!! После умнежете този резултат по 100 милиона пъти и смятайте целия резултат! Това първо: и второ никъде никой нормален не съхранява такива количества на едно място, а се предполага, че взривеното е наведнъж след като няма пояснения кои и къде са ударените цели! ПРОСТО ЛЪЖИ, ПОРЕДНИ...

77

Посмали малко

преди 1 година

Прочети сащ изучение на войната и английската.1000 укри на ден ти си прави сметка колко са убитите.Ние сме славянски народи и би трябвало да се обединим срещу сащ.

76

али

преди 1 година

малко ме съмнява толкова много гориво да се съхранява на едно място по време на война.... във всеки коментар пиша и пак..... За какво му беше на путин тази война ???

75

Случаен минувач

преди 1 година

Иранските дронове си знаят работата. Неуловими са, нападат на рояци. Невъзможно, просто наистина е невъзможно всички да бъдат свалени. А Русия вече пусна в производство и собствени дронове - "Геран". И са измислили нови бомби, прикрепени към тях, при взрив не избухват всички, а някои го правят по късно. А бе добре измислено!

74

Украинка

преди 1 година

До 32.Пена,ти наистина си Пена не ли подобре първо:ЗЕЛЕНСКИ, КУЛЕБА, БАЙДЪН, ДЖОНСЪН, УРСУЛА, ШОЛЦ, БАРЕЛ,сега ще видиш, колко хора ще посочат "да"

73

Ами къде е

преди 1 година

Големият подпалвач на войни Порошенко, къде са хамериканските пудели Турчинов и Яценюк? Да не са на фронта? Да не си мислят, че са ги забравили? Не, не са! Ще си платят до девето коляно!

72

Анонимен

преди 1 година

това ли пушаче е от запалено 100 000 тона гориво? Па като лъжат да мислят.

71

Украинка

преди 1 година

До 79, украинци живеят 30г отделно,но се намеша Байдън и синчето му. Има Минско споразумение, я го прочети и тогава коментирай.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 -------" Владимир Зеленски в интервю миналия август каза, че всеки, който се смята за руснак и обича руския език, в името на собственото си добро и доброто на децата си, трябва да се махне от Украйна в Русия, припомни, говорейки наскоро в Съвета за сигурност на ООН руският постоянен представител Василий Небензя." --------- Мдааа нищо общо с нацизма нямат в Киев , ама нииииииииииищо