107

Нане

преди 1 година

укропите в момента изучават изкуството да живеят в 19 век... ===))) млатат ги, като маче у дувар по всички направления...

106

999

преди 1 година

Опасността е СЛЕД изтеглянето на руснаците, защото може да далеят града. На принципа След мен - и потоп! Очаквам го.

105

Обява

преди 1 година

Продавам пералня втора употреба,упътването е на украински. За справка-Альоша Незнайния Освободител.

104

Анонимен

преди 1 година

до116.Е той от къде да знае по цял ден гледа и слуша западна пропаганда.Мозъка му вече е промит.Вярва че на руските танкове закачат перални и ги носят към Москва.

103

Анонимен

преди 1 година

Война се печели с мотивирана армия, модерна техника и пари. С кое от трите разполага руснака?

102

Анонимен

преди 1 година

до108.До Европеец.Ами ти четеш ама нищо не ти влиза в главата.Недей дава акъл на Путин много си малък за такова нещо.Ти си толкова европеец колкото аз марсианец.

101

Анонимен

преди 1 година

Още февруари казах че руската армия са неориентирани алкохолици, головой водой отвсякъде. Даже много напреднаха.

100

АБСОЛЮТЕН ФАКТ

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО СЛАВЯТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ РУСИЯ И ПУТИН,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ

99

Наблюдател

преди 1 година

Провалът на Спецоперацията е,че не изпълни нито една от поставените задачи.Влизане в Киев и поставяне на марионетно правителство.Унищожение на украинската армия и закриване достъпа на Украйна до Черно море.Херсон е единствения завзет областен град от 24 февруари и е на път да бъде върнат в границите на Украйна.

98

Европеец

преди 1 година

До Анонимен Не е лошо да почетеш малко преди да пишеш.Има една особенност, че Украинската армия не се плаши от студ, защото воюва на собствена територия и е свикнала с условията там. А НАТО тепърв ще предоставят тежко въоръжение, което означава, че гладните и окъсани ваттнници ще ядат як пердах.Украйна е голяма държава и с помоща на НАТО ще победи. Моща на НАТО е огромна, да се молят ваттнниците да не се задейства, че тогава няма да има смешната и Федерация.

97

Голям майтап

преди 1 година

Руската армия бягайки,успява да изхрипти.Ама и те имат загуби.После всички руски ботове по вестниците в един глас цвилят същото.

96

Коментар

преди 1 година

Рибарите ще ви кажат как се вади голяма риба. Дръпни-отпусни, пак и пак, измори и накрая извади.:)

95

СМЕХ...

преди 1 година

ВОЙНАТА Е ВЕЧЕ "ПОЛУ- БЕЗКОТАКТНА'",БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕКТРОНИКАТА И ЗАТОВА УКРАИНЦИТЕ ИМАТ ПО-МАЛКО ЖЕРТВИ!

94

Разпада на РФ..

преди 1 година

КРИЕ ГОЛЕМИ РИСКОВЕ , ЩОТО АКО ПОЧНАТ ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ РАШКИТЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!

93

Анонимен

преди 1 година

до 95.Боби долу горе е прав.Около 300 хиляди украинци са загубите.Тази контраатака е последната надежда на украинците да направят нещо.И германците правеха така ВСВ.Хвърлят последни сили от отчаяние.Ако отворите бг вестник от 1943 ще прочетете абсолютно същите статии за успешни контри и разгром на руснаците.Както се казва който се смее последен той де смее най добре.

92

Изтеглят се рашките

преди 1 година

ЩОТО НЕ ИМ СЕ УМИРА ЗА ДЕНГИ ПУТИНА....хаха..

91

Пян_Гъ

преди 1 година

Глупости. Няма контраофанзива, няма победа за ВСУ и не може да има. Чиста пропаганда. Никой от подкрепящите нацисткия режим в Украйна не казва какво ще лапне публично (колко голям), когато Украйна представя да съществува. Никой. Ама сега заработват хонорари от американската компания, пардон - от "демократическата".

90

Анонимен

преди 1 година

Гражданската война в Русия придобива все по конкретни измерения. Дните на Путин, и съответно тези, оставащи до разпада на Ордата са преброени.

89

Бай Дрън

преди 1 година

От два месеца чета, как руснаците се изтеглят от Херсон. Август трябваше Крим да е в Украйна според Зеленски. Поживем, увидим. Дано до Коледа изтеглянето на руснаците от Херсон приключи. С тия темпове на изтегляне ще им се изчака чакалката.

88

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна сдържат въоръжената агресия на Руската федерация срещу държавата ни вече 8 години и 7 месеца. Пълномащабната атака на врага не уплаши храбрия украински народ. Нещо повече, украинците са единни и посрещнаха врага достойно. Обявяването на мобилизация в Русия е потвърждение за това. Стотици хиляди мъже и жени защитават родината си, собствените си домове, децата си и бъдещето на Украйна. Със сигурност може да се каже, че Путин загуби в Украйна.