45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Кой те пази бе, ***??? От какво те пази? Има пет бази на САЩ в България, от какъв зор са ни притрябвали сега и испанците? Ще те опазят както опазиха Кипър - няма да си мръднат пръста дори. Целия зор е да ни набутат във военни действия против Русия. Естествено, после те ще се пръждосат, а ние ще отнесем боя.

44

Анонимен

преди 1 година

И за какво точно са ни потрябвали испанските истребители тук, освен да хрантутим допълнително стадо май муни? Интересно, нас някой пита ли ни дали искаме или не искаме и дали имаме нужда от натрапниците от НАТО или вече си правят каквото им хрумне без да ги интересува дали действията им са желани или не?

43

Даа

преди 1 година

Прилича на окупация, нежна, тихомълком се настаняват чужди хора, които трябва да храниш, настаняваш на наша земя.... Затова трябва референдум, а не един да взема решение за всички!

42

Анонимен

преди 1 година

Всичко е общо бе.Като нямаме ще дойдат с техните самолети да ни пазят.Приятели сме,съюзници,лошо няма.

41

Анонимен

преди 1 година

Всичко е за пари и то за много пари.Войната е най-доходният бизнес измислян някога.След война икономиката тръгва стремително нагоре,защото е необходимо всичко,от кърфици и тухли до пердето и саксията на финала.

40

до 56

преди 1 година

от кога да се пазиш е война бе...егати страхливите мижитурки, срам ме е от вас и мокрите ви гащички за руски ботуш

39

Анонимен

преди 1 година

Слава богу. Не можем да оставим да ни окупират руските фашисти. Размина ни се през 1965та, когато бай Тошо сам се натискаше да станем руска губерния. Дано и сега да ни се размине.

38

Анонимен

преди 1 година

И на снимката полски Ф16 хаха.

37

Анонимен

преди 1 година

До 50 един въпрос. Защо хората които щурмуваха Капитолия заради Тръмп ги съдят като терористи и отиват в затвора, а хората които атакуваха на Майдана са борци за свобода и демокрация? Двойни стандарти

36

Щирлиц

преди 1 година

До През СОЦ-а..ти май не си цоцал.

35

тези който пишат

преди 1 година

против Нато да ги хвашат и да ги правят това което прави Путин със тези кйто говорят против него !Много е демократично нали ! айде изчезвакте под на Путин полата и да не сте се показали !

34

Щирлиц

преди 1 година

Към днешна дата около 11% от европейските изтребители са годни да се вдигнат във въздуха.Спокойно,и ние сме там.

33

НАТО

преди 1 година

тези Юрофайтери ако запукат руските щайги, леле не ми се мисли. От СУ ще стана на МУ. Какви технологии имат хората, и какъв първобитен строй е в русия. А наш Га __нко си мечтае за мизерията. Той там си му е най добре. Беден и наведен,

32

ВИВА ЕСПАНЯ

преди 1 година

добре че са партньорите, че ако стане нещо сме гола вода. Ако па се объркат и думнат на коцето копейкин къщата и после се извинят, ще пратя една кутия бонбони на посолството да се почерпят. Ако пък ударят един митинг на възраждане, този ден трябва да се обяви за национален празник и в учебниците трябва да пише, че едно продажници и предатели са били елиминирани от приятелска Испания, точно когато са се събрали да саботират нашата мила родината и скъпо отечество.

31

Dim Stone

преди 1 година

И защо? Нали сме неутрална държава пък било и то в НАТО. Не трябва да се бъркаме в военния конфликт! Трябва да помагаме единствено с хуманитарна помощ, убежище за украинците (или които потърсят и от двете страни разбира се) но с оръжия, военна техника, с нещо нещо което отнема човешки животи НЕ!...

30

Анонимен

преди 1 година

А чертежите на боко и каракачанката как са ? Поне красиви ли са ? Щото дълга за тях го плащаме нищо че самолети нямаме . За тва пък боко се щракна с Тръмп . Най скъпата за българския народ снимка . На времето Живков целуваше за петрол а сега е обратното . Тръмп си прави снимки за милиарди за наша сметка .

29

Анонимен

преди 1 година

А кой шеги храни тези хрантутници?

28

SS

преди 1 година

Ставаме мишена без да го осъзнаваме ! А и тия ли изтребители ще ни спасят при една ракетна атака ? Ще ги унищожат на летищата още преди да са излетели !

27

Анонимен

преди 1 година

Абе какъв източен фланг, ние сме на юг. Е го къде е Гърция. Източния фланг е в Полша.

26

Анонимен

преди 1 година

Да ни ги подарят от натовска солидарност и да подсилим източния фланг.