45

Бесен

преди 1 година

На кремълския гном ще му трябва много вазелин, и пак ще го боли!

44

Тошо

преди 1 година

Пешков, да не ти е студено, я си пусни радиатора, имате ли ток....ако нямате ще ти дадем, барем започнеш да мислиш нормално!Всъщност ...тази думичка доста те издава и ме кара да мисля че всъщност света не ви разбира, да не сте от друго време...бъдещо или минало...как мислиш!?

43

Джендър тр0л

преди 1 година

Колежки това е статията. Моля, изключете дилдотата и преминете към тр0лене

42

asd

преди 1 година

За Украйна? Демек на каква цена запада да му я даде? Нещо като спирам войната и ви пускам газта евтино, но ми дайте Украйна? Така ли си представят преговорите ЗА Украйна?

41

Анонимен

преди 1 година

А бе пЕсков , ако знайш кви ги върши Нафка в момента...шти са стричи дъвката

40

Jas

преди 1 година

Айде бе Песков, стига лъжи. Така бил готов, че влезе в Украйна да убива и руши! Същото като вчера. Проруския шеф на Крим, Алексей Аксьонов посетил моста в Антонов, украинците след това в 23:00ч. Бомбардирали моста и съседните провизорни мостове и руснаците (руски блогър Анатолий Шарий) и проруските медии в Херсон писаха, че Украйна стреля с/у цивилното население. В 11ч. вечер, когато в областта е за цивилни забранено да са навън от 22 до 5ч. Лъжете, лъжите ви са плитки като локвите на Ч. площад.

39

Анонимен

преди 1 година

Айде, най-напред да ви изхвърлят извън границите на Украйна, пък тогава преговори, че има да се плащат поразиите!

38

внимание!

преди 1 година

вражески руски агент! Да се арестува!

37

хахаах

преди 1 година

ай да почака още малко. Първо да си върнем Херсон, после Харков...

36

Адмирации

преди 1 година

Тъй като Русия, вижда слабостта в Европейските псевдо държави, сега е чудесното време да приключи с Украйна, чрез включване и на Беларус и да започне война, истинска в Европа, за нейното фашистко прочистване, а след това анексиране, както преди месеци, говореше и Жириновски! Напред до Лисабон!

35

До 15

преди 1 година

А ти не си ли чел за хилядите поляци, Англичани, Американци и дори канадци и какви ли не други които са там и се бивт.

34

...

преди 1 година

Едно е очеисвадно! пт.кин губи войната! И п.ткинофилията тука се опитва да го изкара победител! Ааа момент момент то според п.ркин и п.ткинофилията война няма! Поредна лъжа! Но пък има овенна мобилизация! Добре де! 12 HIMARS системи ви разказаха играта на руската армия!? Бах го! къде сте тръгнали бря!? Само си представете украйна да има 50 HIMARS системи! Знам, че НЕ можете! споко! къде е още да ви пляскат по п....! :)

33

Адмирации

преди 1 година

Стига с тази Европа, това е континент, не е Държава! Европа, е територия на малки държави слушащи големия шеф Сащ, тези територии ( Държави ) не водят самостоятелна политика, за благоденствието на гражданите си, а обратно, действат в пълна щета. Видно е, че няма правителство което няма да падне на тази територия "Европа"!Това разбира се, е в голяма полза на Путин, който може да си прави каквото поиска с яхване на протестите в определени "държави" като ги стимулира, че може да даде евтини ресурси

32

Анонимен

преди 1 година

Стига сте я цитирали тая мишка.

31

Мобилизацията на 300

преди 1 година

е само началото. Вече се знае, че има и поне още 150,000 подготвени за директен сблъсък. Отделно в четирите региона, които наскоро се присъединиха към Русия кипи мобилизация на стотици хиляди. Беларус разполага с армия от половин милион. Русия се подготвя за грандиозна операция, каквато светът не е виждал от Втората Световна Война насам. Всички канали за комуникация на Украйна, досега милостиво пощадявани, ще бъдат блокирани ,а цялата страна за часове ще бъде доведена до пещерната епоха

30

Абсолютна победа

преди 1 година

на Русия ще изпрати силен сигнал до всяка една нация в Европа, че войната не е опция в отношенията с Русия. Който излезе с меч срещу Русия бива елиминиран. Изправени пред красноречив пример за това в лицето на подчинена Украйна, и претърпели вътрешен политически катарзис, Европейските държави ще се принудят да изоставят политиката на монолог и безкрайни санкции, която очевидно води до задънена улица, и да седнат на масата за преговори за да водят конструктивен диалог.

29

Русия трябва да

преди 1 година

подчини цяла Украйна и да достигне до НАТО-вските граници, като наред с това изкорени изоснови сегашната политическа система в Украйна. Сегашните управленски структури в страната, които са по същество най-вече анти-Руски, а не про-Украински или про-Европейски, и които стъпват на една мракобесна идеология, вдъхновена от живота и делата на доказаният нацист и военнопрестъпник Степан Бандера, отговорен за бруталното изтребване на на стотици хиляди евреи, поляци и руснаци, трябва да бъде унищожена

28

До 27

преди 1 година

В тези условия Русия определено ще е в позицията да пренапише новата рамка за сигурност в Европа и дори Евразия. Но първото условие за това е да спечели войната в Украйна.

27

Русия е в много

преди 1 година

силна позиция. Все повече държави в ЕС гравитират около идеята националният интерес преди всичко. Едновременно с това, влиянието на страните от Г7 става все по-малко, а след тази зима може би дори вече няма да е фактор, имайки предвид, че срещата на Шанхайската група постави основите на съюз, който на практика държи 2/3 от всички енергийни ресурси в света - фосилни горива и уран.

26

И?

преди 1 година

До НАТО не е......Каква връзка има това с войната в Украйна?Нали там е хомогенен!