84

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да каже тези три дена колко струват на данъкоплатците?

83

Анонимен

преди 1 година

Остава единственото възможно - да се хвърли чоп . Деца в детската градина биха се разбрали досега . Както са тръгнали и бюджет няма да приемат

82

Анонимен

преди 1 година

Nama i da izberat

81

Анонимен

преди 1 година

Тия нарочно протакат, че не им се поема отговорност за ново правителство. Така им е най-добре да се дърлят по цял ден и да си получават депутатската заплатка без да са свършили нищо реално.

80

Анонимен

преди 1 година

Веждичката може и да не иска да е председател, ама трябва да се жертва в името на народа, щото ония маскари няма да се разберат и другата седмица. А ние очакваме от тях да имаме работещо правителство.

79

Анонимен

преди 1 година

Да изберат Изо антифашиста . Той е най достоен и трябва да му дадат звание ,,активен борец срещу фашизма ,, Както беше през соца . Той вече няма хемороиди .

78

селянин

преди 1 година

до довечера блокада на парламенто и всеки да носи по една тояга да ги дарим с народна любов

77

Президент

преди 1 година

Президентът Радев е единственият адекватен политик в България. По-добре той да ни управлява чрез Служебния кабинет, отколкото разбойко и ОПГ-то му, харвардските мошеници, Кремълския глашатай КоцетоКо, Стефан НАТОТО, Мравояда, или пък г-жа Техноимпескова. Ужас.

76

българин

преди 1 година

Докато банкянската разбойническа организация не бъде срината,и багдадския крадец-арестуван,нищо няма да се промени.ГРОБ крадяха 12 г. от народната пара,разтуриха държавността,сринаха морала на обществото,и докато не бъдат заличени,няма да мръднем и сантиметър напред.

75

Блокмаса за обед

преди 1 година

Хайде на нови избори,та Бацето да ви напердаши отново.

74

Анонимен

преди 1 година

До Do 65.. Е, по-друго си е , охрана за Пеевски , Доган , Баце и Гешев ... , нали всичките пари и власт , фирми и ШАЙКИ , са още в тях !

73

Отчето

преди 1 година

Давайте пак изборни секции в Турция на ДПС и ще ги гледате как вилнеят и ограбват страната с баце си Бойко!Не им пука за България а само интереса им клати феса!

72

това политически...

преди 1 година

псувни ли са в народното събрание?

71

ахаххаахаххаахаххаах

преди 1 година

цицерон за председател, тоест няма да ползва уменията си, а пък вигенин, името му е достатъчно

70

Дедо Йоцо

преди 1 година

Някарая я че дойдем у парламенто да ви станем шеф. От никоя пария не съм, така че нема да се карате че съм от тия или ония. Че дойдем с гьостерицата да въдровим ред.

69

Анонимен

преди 1 година

До атлантиците в Бг !Защо ислямизирате цяла ЕВРОПА ???

68

Do 65

преди 1 година

А за Вигенин реално са гласували под 2% от хората, но явно това не му пречи да получи охрана от НСО и куп благини, мислите за България го прави?

67

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Дано поне Веждичката си е донел нещо за пиенье, че ще го уморят тия........

66

Анонимен

преди 1 година

Парите , медиите , икономиката , са в ДПС и герб , ВСЕ ОЩЕ ФЪФ Бг !

65

Анонимен

преди 1 година

Вчера уж се обединиха около идеята да изберат най-възрастния депутат за председател на НС. Вежди Рашидов се отказа, тогава да изберат следващия по възраст и да спре този срамен цирк. Дали това НС ще просъществува 2-3 месеца е под въпрос. За всичко е виновен радев, той вдигна юмрук и счупи държавата, той ни натресе киртака и кокоро, той нахъсваше платените протестъри да рушат и съсипват държавността. Всичко заради болната му амбиция да управлява еднолично, против Закони и Конституция. ИМПИЙЧМАНТ