19

turk

преди 15 години

ти както искаш така виждаш и анализираш за всичко турците са винивни!!!ами аз те питам хич българите нямат ли вина.покрай дпс с 3 министъра има колко бг министри но само турците виждаш.Ами за всичко сме винивни ние гражданите.Не харесвам дпс но и бсп и ндсв .а и дригите измислени партии

18

калин

преди 15 години

малиии тези ройтерс,какво говорят БГ и борба срещу корупцията!тя Държавата генерира престъпност,УПРАВЛЯВА СЕ ОТ КОМУНИСТИ А ТЕ ВЪЗПИТАВАТ В КОРУПЦИЯ!

17

Александър

преди 15 години

Основната причина за спиране на еврофондовете е продължаващото управление на ДПС. Корупцията в техните министрества е огромна; те изпълняват и политическа поръчка от Турция - на България да пречено всячески за пълноценната евроинтеграция. Това анадолско управление докара България до това положение !

16

преди 15 години

Прави са разбира си от Ройтерс са крадливите ни политици, но проблема със западните журналисти като цяло е, че те не правят разлика между крадливи политици и народ. Постоянно се правят внушения, че сме нискокачествени като хора, което не е вярно, колкото и да им се иска да беше вярно. А пак *** от този форум, които постоянно ругаят собствения си народ, все едно че те са от Марс, са по жалки от най-жалкия *** дето рови из контейнерите.

15

CAXATA

преди 15 години

МАХНО, ти май не си ме разбрал или аз не съм се изразил правилно. Хрумна ми да използвам Тошко, защото при него имаше някакъв ред и не беше такава ***. Изобщо не съм визирал простоята и малоумието, които се таят в тая държава през последните 60-70 години.За робския манталитет си много прав. От векове сме закърмени с него.След като си толкова печен, защо не кажеш на мен, простия селянин, какво правиш ти по въпроса с подобряването на нашето общество?

14

????

преди 15 години

Това бива за рубриката хумор.

13

jwtt

преди 15 години

Нашите политици са много УМНИСпряха й ЕС парте и те решиха проблема ще финансират (разбирай ще крадат до безобразие) от националния бюджет.Тук ОЛАФИ не играят - крадете си спокойно дами и господа.

12

МИШО

преди 15 години

Алооо Ройтерс,в дълбоко зблуйдение изпадате,доста ядове ще имате с бълг.правителство докаторазберете истината,че такава битка в действителност няма да има,тези приказки дето достигат до Вас за битки и глупости са предназначени за хора,които не познават комунистите.Няма да има такова нещо,сега предполагам се умува над това как отново да се излъже ЕК,да паднат забраните и парангите отнояо да потекът към техните бездънни джобове.Не им вярвайте,всичко което чуете от техните уста,подлагайте на съмнение,винаги!!!

11

МАХНО

преди 15 години

СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО МИ СЕ ИЗЯСНИ КОГАТО ПРОЧЕТОХ НАЙ ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ НА <САХАТА #9>ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ ДОКАТО МИСЛИТЕ ТАКА ВСЕ ЩЕСТЕ ***...Б.АНИИСКАЛ ПАК ДА ЖИВЕЕ КАТО СКОТ ? МАЛЕЕ КАКЪВ МАНТАЛИТЕТ РОБСКИ ИМАТЕ ? КАЗАХ ВИ ЧЕ СТЕ СМАХНАТИ ВИЕ СЕ СЪРДИТЕ АМА ??

10

Иван

преди 15 години

Как искате да се оправи положението?Поставете се на мястото на управляващите - издигтани и подкрепяни от престъпността, сега те трябва да скочат протв нея.Как да стане?Единствения начин, ако все пак милеят за тая държава е да се надяват някой Вот на недоверие случайно да мине и те да си отидат от властта.След това, обаче не ми е ясно на мен кой ли ще дойде, защото те всичките са едни и същи...един Омагьосан кръг...

9

CAXATA

преди 15 години

Предпочитам овчаря Тошко, пред тая мазна и крадлива политическа ***.ЕК да приватизира институциите ни и да закрие държавата. По-добре да се запише някъде в историята, че някога е имало държава наречена България и да се носят легенди за Българският род, който се е пръснал по света, отколкото да продължаваме всекидневно да петним честта на предците си и все повече да ни спрягат с *** и турци.

8

Дядо иван

преди 15 години

иска ми се да споделям твоя оптимизъм, но тов е само една неосъществима мечта на българина! Щом ние не можем да се справим със собствения си ***, какво да ни правят от ЕС.Хубаво е човек да има мечта!

7

преди 15 години

В ДЪБОКА ЗАБЛУДА СИ!

6

ps

преди 15 години

и спец-части от чисти чиновници и полицаи да ни пратят., и тях ще очерним., се ще се намери некой който да им фане цаката и на тех., :) (това за 2-и) ., а иначе ние другото си го знаем., нема оправия., нема!!! требва да си намерим и ние един Саадам тука., да ги прочисти тиа., и да се почне начисто след като дойдат американците., нови хора., ново правителство., нов президент., нова администрация., .,., нова Велика България., ., това според мен е истината.,., чудно мие ., до края на 2008-а., с ко ли още ще ни запомнят в ЕС

5

преди 15 години

Бегай ,че ида.Всяко чудо за три дни.Само пушилек.Кипи безмислен труд.

4

ANONIMEN

преди 15 години

Аман вече! И забележете, че са цитирани предимно мненията на българи, лочещи от европаничката.

3

Demir

преди 15 години

новото в бг-историята за последните 90 се казва ДПС, и сегашното управление е с техния мандат, с вещата намеса на мадридската мумия. Така се дойде до вечно и безпроблемно управление на т.н.социалисти, защото само тези, които са ходили в скандинавските страни, имат някакво понятие от социализъм. Всичко друго е демагогия, а тези, които се хранят от нея вече ги видяхме. Имаше един момент в най-новата ни история, в който някой поиска танковете да дойдат. Мисля, че думата е тяхна. Само това остана да видим, дами и господа. Моля се все пак танковете да не са турски.

2

преди 15 години

Няма да ни оставят, ако трябва, ще пратят специални части от еврочиновници и полицаи, за да ни прочистят от червения ***.Ще бъде интересна картинка, и поучителна.

1

преди 15 години

Много ясно, че няма да се промент - особено при ниската избирателна активност, която е в интерес на БСП, а също и при сегашната избирателна система, която вакрва в парламента стадо овце и пингвини, които гласуват по команда! нищо ново в бг историята за последните 90 години!