50

Христо Христов

преди 1 година

Русия трябва да унищожи всичко що се пише украинско!

49

Анонимен

преди 1 година

А бе 56 ти нормален ли си . Значи да забраниш руският език( а и не само руския) да избиваш 8 години рускоезичните това не са етнически проблеми?

48

Кмето на Факлутето

преди 1 година

Няма ли най-накрая Зеления /белото/ да предобри и да се свърша с тая война, а дедо Байди да си живее старините у некой хоспис ?.....

47

тодор живков

преди 1 година

След 1992 г в Таджикистан имаше насилия над руснаци ,граждани на бившата ТССР за смяна на националноста или да напускат републиката . Интересно защо Русия не влезе с армия там , а сега влезе в Украйна където нямаше никакви етнически проблеми .

46

Анонимен

преди 1 година

Зеления че лъже е ясно и на селските кучета. Но що за хора сте тия дето му вярвате. Нямате капка самоуважение.

45

Анонимен

преди 1 година

Херсон е руски, но за да не го вземат укрите руснаците ще го залеят с вода и ще издавят своите. После ще обвинят украинците в тероризъм. Еееей не всеки може да го замисли така. Сигурно няколко милиона са отишли в изготвянето на такъв хитър план!

44

Анонимен

преди 1 година

"По наша информация агрегатите и язовирната стена на Каховската ВЕЦ"Така, нека погледнем фактите. Ако язовирната стена в Каховската ВЕЦ бъде взривена, след около 2 часа половината град Херсон ще бъде под вода. А този град както знаем в момента се контролира от руските сили. Е, питам сега кой нормален може да вярва, че руснаците сами ще си потопят града? Айде вече престанете с наркоманските изяви на Зеленски! Хайде малко повече хигиена в новинарския ефир, защото става отвратително вече!!!

43

тодор живков

преди 1 година

Преди да умре змията хапе гадно, за това треба да и се строши главата .

42

Българин

преди 1 година

Този най-добре да го гръмнат, че да спре да ни залива с нереалните си лъжи.

41

Анонимен

преди 1 година

Двама души са били убити, а десет - ранени, при украински обстрел на ферибот в Херсон,". Характерът на раните показва, че най-вероятно (при обстрела) са били използвани касетъчни ракети "Хаймарс", натъпкани с осколочни елементи за по-голям поразяващ ефект".Фериботът е изпълнявал курсове и през нощта, за да прехвърли на източния бряг на Днепър колкото се може повече местни жители.

40

Анонимен

преди 1 година

Човек трябва да се съмнява винаги, докато руските власти официално не го отрекат - тогава със сигурност е факт.

39

Анонимен

преди 1 година

Зеления ,не пращай тук в България украинци смного скъпи коли и женички с изкуствени джуки да живеят безплатно в скъпи хотели на наш гръб ,гад

38

Фостата

преди 1 година

Значи бомбандират себе си в запорожкия аец.А се вече и искат да се издавят сами.Путин яко мазохистясал.Вчера обсъждаха този план на сащ за разбиване на язовира.Има начин водите да се отведат ,така че осраййската *** и краварошефовете им няма да усоеят да залеят Херсон.Слава на Русия!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Унищожаването на язовира на Каховската водноелектрическа централа трябва да доведе до неконтролирано изпускане на водата на Днепър и да причини наводняване на много населени места в Херсонска област, заедно с хората, за да се ограничат действията на руски въоръжени сили, се подчертава в съобщението на Министерството на отбраната на Руската федерация. - Та какъв е интересът на Русия? Излиза наркомана, хвърля поредната лъжа, след това укрите взривяват стената и пак обвиняват Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Съветските онанисти удрят минуси на коментарите, а не 4екии. Джуджето харесва това. Не забравяйте, има Интернет - има рубли, няма Интернет - има само 4екии.

35

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът моделира ситуация, при която ще бъде взривен язовир Каховка и какви ще са последствията за региона.Ако язовир Каховка бъде взривен, милиони тонове вода ще се стоварят върху град Херсон и региона със скорост 24,4 км /ч и височина на вълната 1 метър. След 2,5 часа ще последва доста рязко покачване на нивото до 4,8 метра. Наводнението ще продължи три дни и ще унищожи напълно областния център, това са резултатите от моделирането на ситуацията.

34

Анонимен

преди 1 година

Какво пак реве зелления, той минира цял плаж и ние и турците му обезвреждаме доплувалите мини. Той може, а другите не може, така ли.

33

Анонимен

преди 1 година

Февруари 2022: Русия ще нападне Украйна всеки момент!Русия: Това са глупости!

32

Анонимен

преди 1 година

Знам за четирима убити. Стрелбата по мирни граждани с осколъчни снаряди не е просто богохулство. Това още веднъж показва, че нацистите искат жертви, каза чиновникът.По-рано вечерта украинските войски изстреляха 12 ракети HIMARS по граждански ферибот близо до Антоновския мост в Херсон. Системата за противовъздушна отбрана свали 11 снаряда, един падна близо до моста. Първоначално беше съобщено за двама загинали и десет ранени, включително деца и журналисти.

31

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.