71

Дневника е подправен

преди 1 година

Всички недоразумения в Парламента са докарани с парите на Черепа, и тандема Радев-Мадуро! Първата работа на това НС, да бъде отмяна на изцяло машинното гласуване, и да се допуснат партиите да проверят софтуера! Частна фирма щяла да отговаря за "честността на софтуера ? Перверзията е пълна! Радев си назначи и ЦИК, и изборни комисии, и областни управители и шефове на МВР ? И въпреки това е най-ревностният застъпник на машините ?Защо ли?

70

ПроСоТо

преди 1 година

е,лидера на дадената партия не трябва ли да я води точно в Парламента?...За какво е "лидер",като се крие в обоза ?!..Лидерите за това са ЛИДЕРИ-Защото СА ПЪРВИ в строя !..А тоя е просто МИШОК,облагодетелстван от Сатаната и най-вече -от МАЛОДУШИЕТО на българина!

69

Анонимен

преди 1 година

Очевидна е загрижеността на Бойко за България,докато се открива народното събрание .лидерът Борисов лежерно подритва топка,

68

Анонимен

преди 1 година

Ей заради тоя няма да се оправим. Еманация на кражби и корупция. Върховна политическа наглост!

67

Браво Баце

преди 1 година

Бо Тик Вун е НеПоКлаТИМ!

66

анонимен до 65-Хора.

преди 1 година

Хората,които гласуваха за ПП, харесва ли им дивия популизъм с който ги лъжат и ги държат на гола кука като безмозъчни шаранчета. 7 месеца не ви ли стигнаха да усетите що за стока са ?

65

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо........ Лидер на Герб е!

64

ПроСоТо

преди 1 година

е като не е депутат,чий го търси в решенията и проблемите на депутатите?

63

Герб са гадове

преди 1 година

Заради това недоразумение сме в това незавидно положение. Заради този примитив изгубихме 12 години в които Румъния дръпна сериозно напред с нормални доходи, с перфектна инфраструктура и пътища и истинсщи магистрали. Писал съм и преди мащабите на катастрофалното му управление ще се проявят след това. Е берем плодовете от некадърното му крадливо управление.

62

Анонимен

преди 1 година

Може и да отвее вятъра Герб, ама ще е доста след ПП-то!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - За какво да му плащат и какво да му удържат? Той не е депутат. Да не дразни ония чуФствителните от ПП, дето не могат да му стигнат нивото и само се пеняват!

60

!

преди 1 година

Г-н Борисов е нашият лидер човек доказал се да бъде лидер. Докато другите се бият за места в парламента г-н Борисов се държи като истински лидер и не се занимава с дреболии.

59

Анонимен

преди 1 година

Той е над нещата. Ясно му е,нови избори докато не стане чудо. Що да се хаби за парламента. Между другото тоя ден плаща ли му се или ще му го отдържат от заплатата

58

Batmancho

преди 1 година

От създаването на партията гласувам за Герб. Но това вече не е онази партия, за която започнах да гласувам преди толкова години. Това вече не е онзи Бойко Борисов. Защо, питам, постоянно се правят отстъпки, променят се мнения? И все в полза на хората, които те плюят, арестуват те, подиграват се .... ето и днес се съгласяваме с умнокрасивите, некъпани ***. Явно, наистина от ул. Козяк с нещо го държат. Може би, Копейкин за нещо ще излезе прав...

57

Анонимен

преди 1 година

Хората които гласуват за Гирб харесва ли им?

56

Анонимен

преди 1 година

Амииии с това безотговорно поведение политиците ни казват: като нямат хляб през зимата, да ядат пасти

55

Анонимен

преди 1 година

Бацето не е депутатин.Оставете го намира.Може и до морето да прескокне.

54

Анонимен

преди 1 година

До 57 По ми е интересно кой пак го избра за първа сила при условие че всички изглеждат против него.

53

Анонимен

преди 1 година

Няма да отстъпим,няма да платим....но последно каза,че е съгласен с ротационно председателство.Всяка мисъл-няколко минути.

52

Анонимен

преди 1 година

Братя българи, на вас нормално ли ви се струва, докато се обясняваме как едва ще оцелеем през зимата и сме пред прага на трета световна война, лидерът на най-голямата политическа сила в страната да играе футбол по време на откриването на Народното събрание? Какво биха си казали Каравелов, Стамболов, Ляпчев, Буров ако видят това нещо? Защо го позволихме? Всеки един от нас носи отговорност, че позволихме тази трагедия, защото това е нашата България.