30

Анонимен

преди 1 година

От днес се започва вече явната коалиция между герб и дпс, досега бяха в сянка, но след като днес изберат човека на герб, следва и да си направят правителство.

29

Анонимен

преди 1 година

39 не е Бог - просtотията си ни наказва

28

Анонимен

преди 1 година

Боже, с какво сгрешихме , та ни наказваш двеста и четиридесет пъти !

27

Анонимен

преди 1 година

Ще има ли нова тройна коалиция в името на евроатлантизма?

26

Редови Гражданин

преди 1 година

И за мен е малко странно как Янев влезе в НС. Нямам никаква идея кой може да гласува за него чак толкова, че да събере 4%. Очевидно че ниската активност + купения вот си вършат работата.

25

Анонимен

преди 1 година

Янев затова го вкараха, при това в последния час на Изборния ден. За да може ГЕРБ-ДПС да управляват отново, но вече с подставено лице. Защото много магарии направиха за 12 години и народът вече не ги ще. Подкрепата им е по-малко от 8% от всички имащи право на глас, при това в тези проценти се включва и ромския и купения вот, плюс няколко подменени протоколи от Изборните секции, което си е стара практика при тях.

24

До 32

преди 1 година

Така си е - който е следил отблизо изборите знае, че до 17 ч тоя имаше 2.1%. Беше дори зад ИТН и след това само за 2 часа му напомпаха резултата до 4.6%.

23

bTV

преди 1 година

Тая Цънцаркова защо е такава изкривена? Да не е минал националния отбор на ръгби през нея?

22

Анонимен

преди 1 година

Янев по-добре да разкаже как спечели в региони, които винаги са били ГЕРБ-ДПС крепости? Колко гласове му преляха и какво е обещал ?

21

Анонимен

преди 1 година

Който си направи труда да погледне Изборните резултати ще види, че за Янев масово са гласували и то в последния един час компактните ромски общности в Ихтиман, Самоков, Бухово, Костинброд и други градчета около София. Градове, където Янев не е правил дори Предизборна кампания. Много съмнителен е този ромски интерес към тази никому неизвестна партия.

20

Анонимен

преди 1 година

БВ е поредното сарайско творение на Доган, което трябва да замени използвания кондом ИТН в подкрепата на ГЕРБ и ДПС и да блокира всякакви опити за създаване на стабилно реформаторско управление около ПП и ДБ.

19

ВАЖНО!

преди 1 година

Бащицата изказа ли се по темата, от из под зайчарника?

18

народеее спиш ли

преди 1 година

на тези които ви крадат и лъжат чак килим им постилат тая сутрин ,спиш ли народе

17

Emigrant

преди 1 година

Циркът поръчан от Черепа,Мустака,Бобокови,Баневи,Прокофи и цялата банда ОЛИГАРСИ ще продължи под флага на пучите масали,мантри за БОРБА С КОРУПЦИЯТА И БОРБА ЗА СМЯНАТА НА ГЕШЕВ!!Мадуровите машинки и овчите п,ки дето наливат бензин в огънят съсипващ отечеството ни отново ще дефилират и в този парламент!Режисьорите на задкулисието не могат да ни опущат толкова лесно!Кой ще търка билетчета им,кой ще хвърля пачки на ало измамниците?Как се отърват таквиз афце стригани от Кирчовци и Кокорчовци?!

16

Петров

преди 1 година

все едно и същи хрантутници и в парламента и по медиите, като онези маз ни ци Паси и Плевнелиев, все едни и същи глупости как всеки момент от америка се излива златен дъжд, а цените вървят само нагоре, все по охранени стават дь он ме тат а в парламента, особено ониз де бе л ак от Банкя

15

Случаен минувач

преди 1 година

Всички ще гледаме безплатен цирк. Циркът е гарантиран. Хляб и зрелища, са казали древните римляни. Хлябът обаче е скъп...

14

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ПРОМЯНАТА ЗА НУЛЕВА КОРУПЦИЯ И НИЩО НЯМА ДА НИ СПРЕ - WE WILL CONTINUE THE CHANGE FOR ZERO CORRUPTION AND NOTHING WILL STOP US!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Да идват изборите да се маха Янев че има визията и чара на шкаф за обувки

12

анонимен

преди 1 година

Като намалява населението в БГ, защо не намаляват броя на депутатите, хрантутници ненаситни БОГ да ви накаже

11

Анонимен

преди 1 година

Янев патеричката тва му беше на другите избори няма и да влезе - който се е пипнал до ГЕРБ е изгорял