67

до Сметката

преди 1 година

Имат си хората приятели помагат им. Русия си няма НИКОГО. Много му се искаше на Путин Китай да помага с оръжие ама не му се отвори парашута. Си ги видя какви са диваци и некадърници и се отказа да има вземане даване с Путин.

66

ясно!

преди 1 година

май муна с граната = укропитек със С-300

65

ДО 66

преди 1 година

До Тече облог:Путинофилите и рашисткият социалистически пролетарият ще заминат преди всички. Те даже не са на нивото на *** та да могат да оцелеят след ядрен взрив. Толкова гир яд, че се самоизяждат от вътре.

64

те другаде

преди 1 година

със С-300 укропитеците са убили повече свои отколкото са свалили руски летала!

63

Иранските дронове

преди 1 година

Излизат на сметка! Бавни, тромави, евтини и ефективни! Ама укропитеците даже и с пуцане не могат ги свалят!

62

те другаде

преди 1 година

са се целили ама...на! руска военна техника с чипове от открадната украинска пералня , последно чух на някакъв самолет са сложили от тез чипове..су май беше ;)

61

Тече облог:

преди 1 година

Кое ще свърши първо- западната 'помощ' или укропитеците?

60

мечето е с избити

преди 1 година

зъби, и то млечни. Лягай каскет.

59

Сметката

преди 1 година

Парите американски, оръжията натовски, комуникаците на Маск, мундирите гейски, инструкторите натовски - май муните украински! И със кой се бие Русия в крайна сметка?

58

Реалист

преди 1 година

Ръчкахте ръчкахте недемократичната мечка изкарахте я от бърлогата сега ОЛЕЛЕЕЕ кой ще оправя батака ? Байдън ли ? *** ли ? Баце ли ? Пинокио от ДБ ли ? Надеждата е да се върне Тръмп на власт и да пооскубе малко перушината на ястребите ! Защото опастноста е че мечката е въоръжена не с нокти а с едни големи гъби - 6000 на брой !

57

60 сергееФф

преди 1 година

дадохме ви азбука и религия, но сами трябва да се научите да я използвате....след, има "space" както братята американци биха се изразили.

56

Ко токлоз?

преди 1 година

Тия дни силите на НАТО бая ракети отнесоха!

55

60 ако бях злобен

преди 1 година

цяла България щеше да ми е благодарна за избиването на себеподобните ти.

54

До до кога ли...

преди 1 година

нямам,с реакцията,със злобата,с думите,които използваш става ясно колко малък,жалък,платен,нещастен човек си ти

53

есента на 1876та

преди 1 година

До до 38 - я дай и териториите на автономията - да видим за какво иде реч че на думи си силен :) ама на практика...

52

Христо Христов

преди 1 година

Президентството и военното миностерство в Киев ударени ли са? Чак след това можем да говорим за обстрел на цивилни обекти. В блока със сигурност са се криели ВСУ!

51

до кога ли...

преди 1 година

и аз това се чудя повече от 30 години. ТогаваТипажи като теб ако бяха увиснали на колоните на народното събрание България сега да е просперираща. Други въпроси?

50

С-300

преди 1 година

Целата краварофилска работа ви е такава! С лъжи не знам как се бори истината! С-300 е за въздушни не за наземни цели! И - е на, отдолу некъв гей пак почна да си измисля 'цитати'!

49

до кога

преди 1 година

ще криете?маските падат 1 след друга, не може вечно да отричате,че ев***ина Зе Клоунски използва собствения си народ като месо за отстрел, а за това да обвинява "правилния" враг, истината излиза наяве.има достатъчно док-ва,клипове,колкото и да триете,цензурате,глобите на фб и телеграм,едностранчивата информация и диктатурата на уж демократичния ес

48

40

преди 1 година

"Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака, изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост." - Чехов