72

Българина

преди 1 година

един от резултатите след войната ще е, че израел вече няма да е същия... ще обикалят пак някоя пустиня, арабската този път

71

Анонимен

преди 1 година

До пуйката М4 Шърман е разработен на основата-шасито М3 Лий в зва варианта. Относно твоите глупости за лендлийза на САЩ през ВСВ. Общата дтойност за Съветският съюз е 11,3 млрд - сага са над 200 млрд. САЩ доставят 15000 самолета, 10 000 танка - повече отколкото губат в сраженията. Почти целият жп транспорт е американски. Да не говорим за метириали и храни. Прочети какво казват Жуков, Сталин и др. Дори Т-34 до 42 год. се произвежда от английска и американска стомана. Спри да лъжеш като руснак.

70

Анонимен

преди 1 година

Усеща вече въжето....

69

икономиката,умнико?

преди 1 година

Най-богата държава в света, нападната от клептокрацията на путин,с едно озлобено, невярващо на никого население, с нисък интелект и комплекси за малоценност--- се изправя срещу най-мощните икономики в света! Кой ще победи? путин , обладан от свята мания има само едни избор --да затрие целия свят.

68

Зозо

преди 1 година

До пуйката...Някой умник тук написал,че Т-34 бил разработен от екип на форд..........Хахахааааа, то Хюго Шмайзер е бил само чирак в екипа на Михаил Калашников, нали? Бах та в комуниста смешен :))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Анонимен

преди 1 година

Медведев, защо се боиш от Синедриона?!

66

Гражданин

преди 1 година

Това нагло и надменно изказване на Мечкаров (Медведев-)) е резултат само на промития мозък и безкрайната лъжа, че рашъните са велики и имат непобедима армия. Жалки солдати! Не можеш да победиш само като плашиш с ядрения бутон и като използваш само дрони- камикадзета.

65

Анонимен

преди 1 година

Евреите са благодарни на нас българите, не на руските джуджаци, дето немците са ги трепали с милиони :))) Плюс това, вие по нищо не се различавате от нацистите, що да не пратят оръжие :)))

64

Анонимен

преди 1 година

Заповедта идва от геьовете от сащ ,до сега Израел мълчеше камо ли оръжие да дават ,те и нашите предатели партийки предатели на българския народ им подаряват безплатно хотели по черноморието ядат и пият и карат скъпи коли украинските фашисти ,наш гръб

63

Анонимен

преди 1 година

Ако евреите дадат официално оръжие на Урките руснаците ще пуснат иранските милиции в Сирия да ги атакуват и меко казано ще им се стъжни.

62

Чифут

преди 1 година

Холокоста е мит, създаден от самите евреи за да доят репарации от Германия - факт.

61

пуйката

преди 1 година

Опитите да се пренапише историята не променят нищо.Някой умник тук написал,че Т-34 бил разработен от екип на форд.Точно обратното е,Шърман,появил се две години по-късно поразително напомня на Т-34.И двете са произвели по 50 000 броя тогава и сега си има паритет.Изборът който даде "империята на злото" на украинците е ясен : "подчинете се или...." и няма джедаи,които да го променят.Дори комикса с Батман го е изяла кварталната котка,огладняла от бумеранговият ефект на санкциите.

60

край на спора

преди 1 година

Нито са велики, нито руската армия може да се сравнява със натовската ! Виновни са тези който дадоха украйнското ядрено оръжие във ръцете на руснаците и сега са първа ядрена сила тъпкана със отрова и радиация ! И сега тая нищо не струваща тяхна армия може да се добере до всяка държава и да започне да воюва ,а след като почнат да ги пердашат те почват да плашат че искат заграбеното или ще ударят със атома ! Така и от Сирия могат да бъдат изметени за половин час, ама плашат отново със атом !

59

Анонимен

преди 1 година

Мечкаров , сибирската ти империйка от създаването си до сега, за 100г , е из-тре-пала повече хора от всички останали взети заедно . От вас по-големи нац-исти света не познава . От как сте се пръкнали изби-вате хора и в момента изби-вате хора.

58

как си Медведев ?

преди 1 година

Ти си тръгнал света да плашиш със армагедон само защото не можахте да победите украйнците вие като не можете да си правите сметката Израел може и знае ,че заради вас ако започне ядрен сблъсък и Израел изчезва,А ядрен сблъсък може единствено вие да предизвикате .да сте си правили сметките, че няма кой да ви остави да правите каквото си искате само защото имате ядрено оръжие Вие сами си се лъжете ,че сте непобедими ,че сте прави и ще победите без да виждате, че всичко което е живо е против вас !

57

Анонимен

преди 1 година

С това оръжие ще бъдат изтрепани затворници и други престъпници нахлули в чужди имоти да убиват!

56

Анонимен

преди 1 година

До Петю - не само оръжия са доставяли САЩ на СССР! Всичко! Екип на Форд установява масово производсто на Т34, доставя им бойни самолети, продоволствие и много друго още!

55

Анонимен

преди 1 година

Нормално израел да подкрепя жертвите на руския фашизъм

54

Анонимен

преди 1 година

Тези само се вайкат

53

пуйката

преди 1 година

И този като му удари няколко се изявява,но си има вуйчо Владика.