31

Алекс

преди 1 година

Когато прочетеш Институт за пътна безопасност, си мислиш,че това е държавна структура,в която работят експерти.Всъщност е НПО,в която работят хора с доста съмнителна квалификация.Самотитуловат се за експерти и започват да обикалят по медиите.

30

Подаръчно пликче

преди 1 година

Корупционистът вика "дръжте" корумпираните. Та и наш Радев. Апартамент от МНО за любовницата, втора длъжност в МНО за същата, пликчета за трансплантации в Швейцария за бивш шеф на митница при правителство на БСП.

29

северозапад

преди 1 година

Храни куче да те лае ,и на крив ....космите му пречат ,сега пък президенството им пречи .Къв е тоя *** където всичко знае като селска клюкарка ,а не сезира компетентните органи.

28

Анонимен

преди 1 година

Не зная че тоя са го направили пак шеф на нещо. Ни помня каква корупция цареше, когато беше шеф на Столичния КАТ.

27

Анонимен

преди 1 година

Богданчо, голям тигър излезе, а колко години целува страницата на Вожда?

26

Анонимен

преди 1 година

Че какво друго да каже един корумпиран гербераст, когото изхвърлиха от МВР именно заради корупция?!

25

Читател

преди 1 година

Този фантомас,ще отговаря за клюките си,с които създава изкривено мислене у хората.Този е интригант,за което ще се наложи да отговаря за изломотените от него измислици.

24

Коментар

преди 1 година

Тоз след яко пълнене на сметките си като беше главен катаджия пак го уредиха на платена службица плюс 20 заплати на куп и милиционерската пенция!)))Таз държава никога няма да се оправи...за раята див капитализъм а за избраниците все още комунизъм да се ползват от общите блага!))

23

Анонимен

преди 1 година

Така така, Милчев, той чадъра е тежък щото не е вашия

22

Анонимен

преди 1 година

Президента е 100%-тов путинисссст.

21

Нинова:

преди 1 година

" НЕ ВСЯКА КОРУПЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!" Ами каза си го жената в прав текст. Има записи по тв.

20

Анонимен

преди 1 година

До Асан : Ключовата дума в местното родословно дърво е "шурей"

19

Анонимен

преди 1 година

президента ние агент на чужди служби и ясно че не е чистоплътен политик. Занимава се с далавери и това личеше от изтеклия някога разговор за потулване на това как е назначена жена му в Армията

18

Анонимен

преди 1 година

Милчев, много злоба, ярост и по мия хвърлихте срещу ПП, за да ги свалите от власт. Е, свалихте ги. Сега ви е страх и използвате всякакви начини това да не ви личи. Много ви личи. Като сте толкова еркеци взимайте мандата и управлявайте. Лошото е, че ще зачеркнете държавата тотално. После все другите ще са виновни, но вие никога.

17

Анонимен

преди 1 година

поредното жалко човече, което се опитва да гради политическа кариера като плюе и хвърля обвинения. Да припомним, че сектата, която гръмко е кръстена "институт за пътна безопасност" всъщност не е никакъв институт, а неправителствено организация, финансирана неясно от кого. Много е вероятно на този отворко да са му затегнали кранчето или служебното правителство не му дало достатъчно попарка да папка и веднага почва с потока от помия

16

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Трябва да се въведат ясни правила за корупцията. Ако държавен чиновник има скъпа кола, то може да си поиска малко корупция от тези с евтини коли, защото човекът има нужда за поддръжка. Все пак с колата си той работи за международния имидж на цялата страна. Ако обаче бизнесменът от фирмата има по-скъпа кола, то не бива да му се иска корупция. Трябва да му се предостави услугата, която иска, каквато и да е тя.

15

Анонимен

преди 1 година

Жалкия фигурант ще бъде първият осъден политик в БГ

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя от Клюкарки-ГЕРБ ли е?

13

А

преди 1 година

До 12. Е то и по други казуси факти няма, *** не ви пречи да лаете. Но срещу свещената комунистичска крава, Рундюо не може.

12

Анонимен

преди 1 година

В администрацията е публична тайна, че за всеки пост в държавата Радев "има човек". Разбира се, те не са лично негови хора, а на руснаците, но Радев ги пробутва със силови методи чрез служебните правителства.