24

Българин!

преди 1 година

То пък ние щото сигурно нямаме хакери?!? ВМЕСТО ДА ГИ ГОНИТЕ, ВЗЕМЕТЕ ГИ НАЕМЕТЕ! Бас държа, че ЗА ПО-МАЛКО ОТ ДЕН ЩЕ СРИНАТ ЦЕЛИЯ ИНТЕРНЕТ НА РУСИЯ!

23

Анонимен

преди 1 година

Ами последните 2-3 седмици,а може би 4-5,а въобще последно време сайтът на днес.бг също бе трудно достъпен когато се набере все блокиран още с отварянето се появява зареждащата синя линия и дотам страницата не се зарежда,а се появява картинката с облачето и светкавицита с надпис опитай пак,но няма знак наново за поява на началната страница,което що ще рече,че имиджа ли е спаднал или от изпратени насочени сигнали от Магнитогорск щот е насочено движение под ъгъл и траектория или е търсен и четен.

22

Явор Колев

преди 1 година

Виден борец за правата на онеправданите в Република Абсурдистан. Като всички велики личности, остава неразбран от съвременниците си, които го обвиняват в корумпираност и защитаване на лични и корпоративни интереси.Светът ще го запомни като поредната жертва паднала в борбата срещу Дявола и Торентите, но с личния си пример дал надежда и осветил пътя на хиляди защитници на интелектуалната собственост.

21

Анонимен

преди 1 година

Явор Колев определено не е най-адекватния по темата, но за сметка на това е най-представителното парче, което са имале. Господ да ни е на помощ !

20

Голем "специали

преди 1 година

Колев оглавяваше отдел "Киберпрестъпления" в ГДБОП до август 2020 г. Една от последните функции, които той съвместяваше заедно с поста в ГДБОП, беше членството му в състава на Държавната комисия по хазарта. Колев напусна комисията през февруари 2020 г., малко след като започна разследването срещу Васил Божков за невнесените държавни такси от "Националната лотария" за последните 4 години.

19

Либералски

преди 1 година

ГЕРБ-СДС и ПП са пипали машините за гласуване с помощта на руско украински хакери, за да спечелят изборите.

18

ИТ спец

преди 1 година

Нагласена работа и инсценировка, фейк нюз фалшиви атаки искат пари разни чиновници я от бюджета я па и от евро фондове да развържат торбата с пари. Всичко като по некадърен български сценарии за телевизионен комедиен филм.

17

Анонимен

преди 1 година

Агранома.

16

Бо Тик Вун

преди 1 година

Машините са ПипНати!

15

Разиграват Играта

преди 1 година

Хем да се харесаме на Запада хем и парата да крадат разните политици и държавни служби с фалшиви атаки да си оправдават и да дрънчат пари евраци за да има за кинти ца мерцедеси и скъпи хотели и дрога.

14

Рейтинг

преди 1 година

Никой няма да си мръдне пръста за имиджови щети. Всички тия институции нямат никакъв имидж.

13

Муахаха

преди 1 година

Торбалан, Не Путин е Виновен!

12

мюсулмански брачед

преди 1 година

Добро утро,ако действително сме замесени в Кримския мост тежко ни.

11

СМЕХ...

преди 1 година

....ами то друго и не им остава на рашките ....ЛЪЖИТЕ ИМ СА ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА!СЪВСЕМ ПО " НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ" КАТО ФЮРЕРА...ХА,ХА,ХААААА

10

Руски лузъри!

преди 1 година

Руснаците са жалки лузъри и в момента губят в Украйна!

9

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците започнаха де ревът.

8

Анонимен

преди 1 година

Колкото съборихте Замунда толкова и ще намерите хакерите, така ли е г-н Колев?

7

Анонимен

преди 1 година

Колев преди 25 години гонеше продавачите на дискове и касети, не знаеше да си пусне компютъра, говори за кибератаки - хахаха!!!

6

Ха

преди 1 година

Много работят претоварили са мрежата. То значи, не се знае, откога е хакнат. Може да е още преди войната.

5

Къкер- къкам мноу!

преди 1 година

Бас слагам, че Путин лично виси над главата на хакера и му пили да побърза, че държавните сайтове са много в БГ. Няма да му стигне времето до Коледа само за нас, а има още ехеее цяла Европа! Ха ха ха ха.