35

Анонимен

преди 1 година

И тоя е един хакер...доганов хакер

34

патриарх Кирил

преди 1 година

сега руски хакери и руски рокери разбрахме че има и то много страшни... ха ха ха ха а руски джедай с лазарни мечове има ли ..ха.ха....Путин- НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ..ХА.ХА ХА ХА

33

Анонимен

преди 1 година

То последно време стана много модерно нашите политици и висши ръководители за своята некадърност да обвиняват де Путин,де руски тайни служби или както този юнак руски хакери.

32

БОЖЕЕ

преди 1 година

До Слава на Усраiна // // ЩОТО РУСКИТЕ ХАКЕРИ СЕ ПОХВАЛИХА ЧЕ СА ГИ СВАЛИЛИ!! ТИ ПРОСТТ ЛИ СИ ИЛИ ДА БЕ ?!!

31

Ха ха

преди 1 година

И тоз като Бокотиквата задрънка на краварската струна. Само и само да спаси поста, за всяко нещо Русия виновна. Хайли лайкли Ха ха ха.

30

Слава на Усраiна

преди 1 година

А защо да не е акция от украински хакери, които целят да ни настроят срещу Русия? Вчера, за пореден път украинския посланик Москаленко за пореден път нагло се изказа, че отново се надява България да дари тежкото си въоражение на Украйна.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 ... нали преди време ги задължиха да ходят на работа със зашити джобове, за да няма къде да пъхат рушветите...

28

Анонимен

преди 1 година

Гешев, като толкова разбираш от хакерски атаки, я кажи къде отидоха 213000 биткойна, който днес струват 8-9 милиарда лева? Колкото няколко магистрали.

27

Иван

преди 1 година

За българските институции 10 заявки в секунда се равняват на DDOS.

26

Михалков

преди 1 година

До Вервам ти ./ ти па от къде знаеш от какви ай пита са а и плюс това при DDOS атака какво значение имат айпитата като се правят от стотици/хиляди ботове с проксита? Толкова ли ти е акъла, че мислиш че руснаците ще правят DDOS от тяхните си айпита или от руски такива! Още повече, че руската хакерска група - killnet си признаха официално за атаката, като за причина са посочили изпращането на оръжия за Украйна.

25

Карлуково

преди 1 година

Поредната фейк-новина. Вече се появи информация от сериозни ИТ специалисти, че това няма нищо общо с Русия, а най-вероятно идва от Англия.

24

Анонимен

преди 1 година

те по ел.вестници предупредиха ,ама кой да чете

23

Иван

преди 1 година

Гешев , Гешев, държавното ви ай ти е на такова ниво, че и първокурсник може да ви събори по всяко едно време ... изобщо за какво си говорим ... за руските "хакери" сигурно е въпрос на 5 минути да ви пробият "защитите". Така че няма нужда от прибързани заключения.

22

Народеее????

преди 1 година

ВЕРОЯТНО ...ПРОПАГАНДНА ВОЙНА СЕ ВОДИ СРЕЩЕ РУСИЯ

21

Анонимен

преди 1 година

По-добре руски хакери по сайтовете, отколкото ЛГБТ пропаганда в училище.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз съм по притеснен от днешната новина, че полицаите ще се тестват за наркотици преди работа. Това вече не може и да се коментира. Разруха

19

Мъжки гъз

преди 1 година

Ей психопат има престъпност със СРС - та, гледате ли още гейове на живо !?

18

Анонимен

преди 1 година

И защо им е? Кои сме ние? Какво зависи от нашите политици? Защо изобщо Русия да се занимава с колонията? Пинчер на каишка лае срещу мечка, която дори и не го забелязва

17

Един

преди 1 година

По- страшно за България ще е ако ударят сайтовете за резервации, онлайн магазините за обувки или сайтове за чалга музика. В тия така и така никой не влиза :))

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя взе да се прави на петричката врачка.Напоследъй думата вероятно не слиза от устата му.От теб,каскет,се очакват разследвания,а не внушения.