15

Анонимен

преди 1 година

Горките те!

14

Анонимен

преди 1 година

Турция е започнала преговори за присъединяване, членува в НАТО, но чака 20 години вече. РСМ е следващата.

13

Анонимен

преди 1 година

РСМ с тази антибългарска истерия, едва ли ще влезе в 2030 в ЕС. Онзи ден, комисарят по разширяване на ЕС предупреди Скопие да спазва договора с България. Другата част от изказването му бе предупреждение към Сърбия, че ако не синхронизира външната си политика с ЕС и не въведе санкции срещу Русия, присъединителният процес за нея ще спре.

12

По реалистично

преди 1 година

е 3030...

11

Има българска

преди 1 година

народна поговорка:гладна кокошка,просо сънува.Този е сбъркал ролите:неговата не е да казва,кога ще приемем РСМ,а да изпълнява условията,срещу които бихме я приели.И да не забравя,че ако не ги изпълни,ще гледа ЕС през крив макарон(не Макрон).Опитва се да реве пред Запада и да му вменява отговорност за вкарването на РСМ в ЕС.Преговорите с БГ били за него като нож в корема,а когато идваше да моли за ток и за газ,няма нож?Нагъл и арогантен като всички политици на молещата РСМ.Да чакат!

10

Пян_Гъ

преди 1 година

Хайде да поиграем на истини - лесно е, само дето звучат малко грозно. ПП си заминава, САЩ и доларът са в бобслей улея - летят, Украйна вече няма, неолиберализмът се провали, Елтънжон е ... знаете какъв... Ами РСМ? Е, РСМ НЯМА да влезе в ЕС поне по 2 причини: 1) Никога няма да изпълнят критериите и да затворят преговорните глави и 2) ЕС след 1-2 г. няма да има. Заболя ли ви? Не, нали? Ми защо всичко живо лицемерничи?

9

Груьо мАкедонскиот

преди 1 година

А може и да не може.......

8

=

преди 1 година

Борисов не е свалял вето, той го въведе.Ветото беше свалено от кирчо и откопча.

7

Анонимен

преди 1 година

Може и да не влезе

6

Анонимен

преди 1 година

що за неприятна мутра има този. бих казал дори българска. прилича ми на охранител на дискотека

5

Додо

преди 1 година

След националното предателство на Бойко Борисов, който свали ветото на БЮРМ, по този начин дефакто признавайки една несъществуваща македонска нация и един несъществуващ македонски език, това като нищо ще стане!

4

Анонимен

преди 1 година

Рано им е. Към 2130 е точно навреме. Ние чакахме десет години, а те с тяхната готовност да се променят, ще влязат точно навреме.

3

Пепи

преди 1 година

Със същия успех би била и новината "А може и да не влезе до 2030".

2

Анонимен

преди 1 година

Хаха. И тоя си лъже народа. С това отношение и до 3030 няма да са у Европа.

1

Юсуф помака

преди 1 година

Таман за разпадането ще присъстват, браво!