9

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС БОРИСОВ Е ВКАРАН ГОЛ ПРИ БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ ХАХАХ НО ПАРИ ЗА ЛЪЖРИВИ КЛЕПАРИ ИМА

8

Анонимен

преди 1 година

Изборите в България ги спечели Путин

7

Pp

преди 1 година

Гласувах за ПП защото няма да сключат коалиция с гърбавите. Герб Не са евроатлантици в действията си и са като стадо овце в мисленето. Те не могат да повярват,че не са на власт. И стига всякакви платвни яилачи като тоя стойчо има една лелка с чврвено червило и тя политолог ли социолог ли и тя да ми обясняват как трябвало да приемат с герб.. не трябва. Гърбавите *** тряа да бъдат наказани за кражбите и наглостта си

6

Мис Бикини

преди 1 година

Така е, простаци! Искаме си на Бочко сочното суджуче!

5

Прав е

преди 1 година

Пп са полуумрели кучета, тръгнали по пътя на умрелите такива от и т.н. Същите нещата правят, един гол инат, сърдят се, плюят по народа и той ще им покаже къде са и т.н.

4

Анонимен

преди 1 година

Лакей.

3

Анонимен

преди 1 година

Харалан направи страхотен и точен психоразрез на ПП-товците. Но те самите не си осъзнават дереджето. Има време, ще им бъзе показано и разяснено.

2

Диоген

преди 1 година

Дядо Харалан "харно" им говори,но веднъж опитали вкуса на Властта, на ПП им е трудно да разсъждават трезво! Когато исторически изминат пътя от "Осанна" до "Разпни" и последват "живите мъртъвци" Атака, ВМРО, Мутри,Вън и ИТН,ще разберат.. Но ще е късно!

1

Анонимен

преди 1 година

милионерът пишман социолог отново изпълзя на светло...сигурно и бабите на село вече му научиха репертоара, но това не спира тв мисирките да го канят по телевизиите