8

165172

преди 15 години

Ако Ахмед Доган се бореше за разцепление в Родопите, то отдавна да се е случило. Изобщо не симпатизирам на ДПС, дори ми е крайно неприятно, че вече толкова години участват пряко във властта, но и наличието на Доган има предимства. Родопите са също толкова взривоопасна зона като Босна и другите подобни региони на Балканите. А Караджидж може да е защитавал народа си, но такива зверства и масово гробове не са нужни никому!

7

преди 15 години

Много ще станат "самоубийствата" и ще трябва да се разследват членовете на трибунала за връзки с чужди разузнавания - не европейски. Това трибунал ли е или фашистки лагер?

6

techsteper

преди 15 години

bassi familiqta ima taq qvno e nadarena jenata

5

k

преди 15 години

Не желая да правя някакви заключения дали е звяр или светец, в интерес на истината не съм подробно запознат биографията му, но според мен не е лесно да се каже дали Караджич е виновен или не. Все пак той е защитавал собствения си народ(предполагам) по един или друг начин. Все пак и ние тук имаме доста проблеми с малцинствата(особенно в Родопите) , които тепърва ще се засилват. Как ли бихме постъпили ние ако "турците" в родопите решат да се отделят, за което впрочем се бори ахмед доган (според мен). За това замислете се следващия път като дойдат избори , за кои да гласувате. Ако според мен няма ,кого да си изберете има и друг вариянт, ВЛЕЗТЕ В ПОЛИТИКАТА ,а не се оплаквайте.

4

Цветан Гонзалес

преди 15 години

... на Саддам Хюсеин при залавянето му. Този обаче ще отърве въжето, освен ако не се самоубие с цел митологизиране на сбърканата си личност.

3

RaDDo

преди 15 години

Това е срам за Сърбия - да предаде националните си герои...Всеки един който е бранил народа си от "пуганците" заслужава единствено почит...

2

преди 15 години

Е тази Милева Цицич ми е много интересна.

1

anonimen

преди 15 години

готов да си плати за всичко!за някои е ангел а за други звяр.Но по скоро е психопат