170

Анонимен

преди 1 година

хей джу-дже - дай си фазта на крепостните ти ро-би да я пият , че друго няма да имат за зимата в сибирската ти империйка . Ясно е че ти трябват долари и евра - рублите са хартийки .

169

Анонимен

преди 1 година

Нацистка Германия беше зло, ама болшевишка Русия бе архизло! Сегашната метастаза на ивперията на злото само потвърждава едни известни думи на Чърчил - Фашизма бе уродливото, неразвито дете на болшевизма.

168

redordead

преди 1 година

Европа ще постигне енергийна независимост и ще тръгува отново с Русия, когато тя се отърве от дикаторският си режим и манията за величие и след като изплати трилиони долари репарации на Украйна - което ще се случи в близките 50 години. Допреди инвазията на Путин, винаги никога не съм мислил, че за Европа ще се появи по-голямо зло от нацистка Германия, но Русия се превърна в новото нарицателно за зла сила.

167

Анонимен

преди 1 година

Само ,че никой не ти го иска! Пък и по СП2 никога не е текъл газ няма и да тече! Горете си го в облацате

166

ДА се провери

преди 1 година

Експерти да докладват какви милиарди са похарчени..Истече инфо за над 7 000 000 000 euro..ОКАзва се че Борисов който сега се опитва да ни скара с Русия и Беларусия за сметка на България ни набутал с РАЗОРИТЕЛНИ ПРОЕКТИ без договори за изплащане..Вероятно корупцията много ЯКА>>

165

Срочно за договаряне

преди 1 година

Напомнят че подставени на власт в София похарчиха десетки милиарди ограбени от БЪлгарския народ за изграждане на връзка на Турски поток със Сърбия.Експерти твърдят че не са договорени такси поне за изплащане на огромните разходи..ДА се иска заплащане за пренос на ГАЗ ДО СЪРБИЯ И ЕВРОПА ПО БЪлгарските газопроводи..При лиха 12 % на година Българския народ трябва да плаща годишно над 2 000 000 000 лева ЛИХВИ само за БАлкански поток..

164

Анонимен

преди 1 година

Този направи добро без да иска. Сега всички работят за замяната на енергийните източници, откога се говори, че има готови проекти за замяна на газа и бензина с други екологични горива. Само че, до сега се отхвърляха заради по-високата цена, но явно е дошло време да се отворят старите "тефтери".

163

Анонимен

преди 1 година

Газове ли имаш?Лекувай си *** и главата,престъпна мyтpa,кръвнишка

162

смешници

преди 1 година

А, сега сте готови? А какво беше преди месец-два? На какви се правихте там, мухоморки с мухоморки, надувайки цените на газа, или спирайки го? Когато Европа намери начин, пак били готови да пуснат газ по тръбите! Дръжте си газта...Явно "яйцето ви дойде до...".

161

Не

преди 1 година

Благодаря

160

anonimen

преди 1 година

Сега вече стана ясно кой е взривил Северен поток 1. Не мислех че Путин има интерес да го прави, но явно е било за да притисне Европа да пусне Северен Поток 2

159

дсдс

преди 1 година

И на други неща ще стане готов. Малко време му трябва само да вдене какво се случва.

158

експерт

преди 1 година

Путин доста подцени ситуацията. ЕС не е толкова слаб, колкото на него му се искаше, когато започна войната в Украйна. В началото беше трудно за ЕС, но бързо се окопитиха и намериха доставчици. От тук нататък е важно за се премине през зимата. Дори да се наложи малко да се свие потреблението, ще се справим. Напролет вече може да се мисли за пълна енергийна независимост от Русия. Ако войната в същото време се проточи каквито индикации има, за Русия ще стане изключително тежко. Много тежко.

157

K.

преди 1 година

Готов си за трибунал, убиецо!

156

Кори

преди 1 година

До Опс, Европа е виновна. Те продват нещо което извира от земята, срещу долари които са изработени с ум и труд. Никакви пари на ръка на тези. Даваш ми нещо което извира от земята, на бартер ти връщам подобно.

155

Анонимен

преди 1 година

Готови били. Ми то си има условия бе, джудже.

154

Анонимен

преди 1 година

Европа е зависима от газа и ако не искат икономиката да колабира ще купуват!В Бг може с мн неща да се отопляваш,ама запада е 80% ,че и повече-всичко на газ/вкъщи,производство,офиси../

153

Фариарт

преди 1 година

До 181 Тони.България не само не е във воѝна с Русия, но тя не може да бъде във воѝна с никой, защото не само няма армия но няма и въоражение. Няма как да не обидиш малко Русия защото наѝ малкото си в Европа , в Нато и САЩ също те закрилят. И колкото това да ти изглежда зло то елементарното е да се избере по малкото зло, което със сигорност не е Русия или поне Путлеровота диктатура.

152

Диенги

преди 1 година

Руската икономика е на ръба да колабира, на Путин му трябват пари, затова смекчи тон.

151

Анонимен

преди 1 година

Не, благодаря.