74

10 стинки

преди 15 години

А ти си проста и си нямаш хал хабер от проблема с ***, от пари и от рок ;)

73

Rokeriikata

преди 15 години

Сери си у твойта....сигурно ше замирише по-хубаво!

72

10 стинки

преди 15 години

Мога да ти се изсера в устата ако зяпнеш още малко ;)

71

Rokeriikata

преди 15 години

Не мразя хората от село-те са работливи и чисти,мразя ***-тия дето са безкрупулни,гадни и нахални!

70

Rokeriikata

преди 15 години

тоя па....та вие от сиело като надойдохте,тогава София заприлича на курник....вие само у къщите си държите стерилна обстановка-навън сте като ***....та начело и с софийския кмет,дето 100% и той не е чист софиянец.....аз поне не помня преди 10тина години да имаше задръствания,мърсотия и смръднеж!Ама щото такива като теб чистници с свое село сте си добре,ама като дойдете в София не ви пука особено.....мое и да се изсереш на улицата!!!!!!

69

преди 15 години

Plovdıv chist evala! Inache bokluka v sofiq ne e mnogo izhvyrlq se ot vreme na vreme ... i taka, no vijte kanalite i parkovite na sofiq tam e tragediqta!

68

10 стинки

преди 15 години

Наемателите не са виновни, че фирмите не почистват, бре! Като ви гледам неграмотното шопско писане тука и ми става ясно колко умни и колко чисто пазите...

67

някой

преди 15 години

Стига сте плюли по Борисов. Само вие от провинциятя го плюете. Гласувахме , избрахме го.Де да можеше да ви измете от София ще гласувам пак за него. Марсотията я правят хората , а не кмета. Който замърсява най много надига вой. Ами почистете си блокуците дето метате от прозорците бе.... наематели !!!

66

преди 15 години

И каква стана тя - Бойко спечели кметско място като натири предходните, че не можели да почистят - но се оказва, че при него мръсотията повече...Кое точно тогава различава неговите и на ГЕРБ обещания за светло бъдеще от тези на всички останали?Останалите вече сме ги видели що за стока са, ама и тези които се натискат за местата им не изглеждат да са по-добри :(А дали софиянци или "пришълци" цапат повече е доста спорен въпрос ...

65

танкера

преди 15 години

няма какво да мрънкате!!!!бат бойко обещанията си ги спазва!!!ще ни закара в боклукчарника и нейсе.....

64

нецепещ басма никому

преди 15 години

Току що от БСП си признаха че са автори на мръснишките номера целящи да ударят по имиджа на Борисов и с това да настроят софиянци срещу него

63

СОФИЯ

преди 15 години

МАХАЙТЕ СЕ ОТ СОФИЯ !!! без вас си беше супер и чисто и уредено. Има и други градове , изнасяйте се на там. Престанете да идвате в София!!!

62

10 стинки

преди 15 години

Ами те точно хората си тръгнали... отишли по морето да работят на строежите и ви оставиха на мизерията ви... Вече изглеждате смешни. Това че кмета ви си няма понятие от инфраструктура и от управление на град, няма кой да го проумее, нали. Виновни са селата... Само дето те са чисти а вашата мизерия се прослави и в чужбина. Гламави хора се изказват тука. Като избирате кмет другия път, гледайте дали знае как се държи метла.

61

преди 15 години

Аз също съм от София, но съм и достатъчно човек, за да не съдя другите, че искат да ЖИВЕЯТ идвайки да работят тук! Лесно е да говориш когато не виждаш как децата ти няма какво да ядат, няма какво да облекат! Така, че по-добре замълчи, защото ако ти получаваш всичко наготово някои хора се трудят цял живот!!!

60

СОФИЯ

преди 15 години

ВЪН ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ ОТ СОФИЯ !!!!! МАХАЙТЕ СЕ !!!! НЕ ВИ ИСКАМЕ !!!!

59

от София

преди 15 години

Вие , които не сте от София сасипахте града и го преварнахте в сберщина. Подбихте ни заплатите и заради вас бачкаме по цял ден . Да неговоря за " за девойките" ви. Абе курсове по порногрофия ли карат преди доа дойдат бе. Готови са все на колене да работят ама да останат в София. Много сте възпитани и интелигентни , направо без вас ще умрем от глад .

58

10 стинки

преди 15 години

Много зле си, момче. Малко Търново ви е виновно пак нали :=D.

57

софиянка

преди 15 години

Цял живот сам в София , но такава марсутия ншкога не сам виждала. Мърсотиятя я правите вие , които дойдохте тук , защото мразите града и нас. Направо ви се чудя !!! Плащате наеми за да живеете по мухлясалите Софииски тавани .... в мизерия , само и само да ни сте си насело. Пестите ток и вода и гладувате , пак после сме ви виновни ние. Като толкова ни мразите ..... заминавайте на друго място !!! ЧИСТО И УРЕДЕНО БЕ !!! П исна ми от коментарите на провинциалисти. НЕ ВИ ИСКАМЕ В СОФИЯ !!! Жельо Желев е виновен , че ви разреши да дойдете. А пак ние , че ви прихме. Но омразата ви надминава нашата!!!

56

от София

преди 15 години

Така е било и в Париж и в Лондон. Ти като си такъв историк само това ли запомни от историята - провинциален гении с основно образование? Сигорно си голямата гордост на селото си. Коренните софиянци, както казваш на твоя си език, не са ни завещали помиина яма, а ти и такива като теб ни я натресохте.

55

преди 15 години

Ти като се биеш в гърдите, че си софиянец вземи си прочети историята на София и ще разбереш, че когато София е станала столица на България е била точно помийна яма - не е имало канализация и миризмата се е носила из цялото софийско поле! Така, че мръсотията на София е наследствена - завещана от коренните софиянци!!!!!