28

Реалист

преди 1 година

Пеканов, не мисля че е "политическата нестабилност", а високата инфлация ,която ни натресоха Харвардските измамници ни отдалечава от Еврозоната! Успяха да си пробутат машинният вот, да угодят на превратаджиите за закриването на Специализираните съд и прокуратура, но немаха време да приемат законите за Плана за възстановяване ?Но иначе, загрижени за държавата? Да не повярваш!

27

Ха ха

преди 1 година

Тия от "Изхождане" плачат за Референдум??? Представям си как ще зададат въпроса в ромските махали..."Искате ли цените да скочат двойно"? Перверзията е пълна! Някои определено мечтаят държавата да се срине, че да дойде Джуджето и да ги "освободи"!

26

Анонимен

преди 1 година

Българският народ НЕ ЖЕЛАЕ да влизав еврозоната. Що не го питате? Щот не ви изнася, насложени слуги на колонизатора.

25

Кънчо

преди 1 година

Ето това е разковничето другарЕ - Бг е страната с един от най-ниските % външи дългове...ето затова ни искат. Има от къде да се краде и да станем като една Италия или Гърция с по над 150 % външен дълг, за да ни закрият тотално. Има мн клипчета на авторитетни икономисти, които обясняват в детайли защо НЕ трябва да приеамаме еврото и аз мисля, че са прави. Защо страни, които са по-добре финансово от нас и са мн по-отдавна в ЕС не го приемат ?!? РЕФЕРЕНДУМ и НЕ на еврото.

24

Анонимен

преди 1 година

Майкопродавци с очилца

23

Ай беж

преди 1 година

Голямото европейко семейство.Мама Германия и Тати Великобритания със лошото братче ФАЩ избират черен или червен хайвер в бентлито или бугатито а малките дечица източна европа трохичките което падат от масата.Да ви имам и семейството.Веднага да се пратят социалните и агенция закрила на детето.Съсипахте а тая страна и опростачихте народа до такава степен че предпочита парата пред децата.

22

Анонимен

преди 1 година

ПРЕЗ 1997Г БНБ ЗАВЪРЗА БГ ЛЕВ ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО- ТАКА ЧЕ БГ ЛЕВ 25Г НЕ Е НЕЗАВИСИМ А СИЛНО ЗАВИСИМ ОТ ЕВРОТО- В БНБ ЛЕЖАТ МИЛИАРДИ ЕВРО, КОИТО ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД.

21

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - Обществото въобще не е разделено! Вие, тр/оловете от руската ферма се опитвате да го разделите, обаче не ви минават тр/олските номера, както и изборите показаха.

20

Анонимен

преди 1 година

Само тоя оръпляк иска евро-то. На българина хич не му и теябва. Валутен борд - до дупка.

19

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 3 - ако повтаряш до втръсване опорките на Костадинов, то най вероятно смяташ, че те ще станат истина? Или се опитваш сам да повярваш в руската пропаганда която сееш!

18

Анонимен

преди 1 година

НАПИШЕТЕ ЦЕНИ ХРАНИ В НОРВЕГИЯ В МАГАЗИНИТЕ- ЦЕНИТЕ СА КАТО ТУК НО ТАМ МИН ЗАПЛАТА Е 2600 ЕВРО

17

Супер

преди 1 година

Супер, не сискам Евро искам си Българският лев.Най стабилната валута, може и сами да проверите.Там къдете е стъпило еврото пак може сами да си проверите каков се е случило и то на богати страни представям си в БГ.Мсички политици в момента са з акофата.

16

Анонимен

преди 1 година

НЯКОЙ ПО ДОЛУ НЕ Е РАЗБРАЛ ЛИ ЧЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА НА 2007Г СЛЕД ЧЕРВЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ИКОНОМИКАТА НА ДР ГЕЧЕВ- 1 ДЛ 2965ЛВ- СПР В БНБ, МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ В ДЛ- 1.8 ДЛ, 19 ФАЛИРАНИ БАНКИ ИНФЛАЦИЯ НАД 2500% БГ НЕЗАВИСИМ ЛЕВ Е ЗАВЪРЗАН ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО. НЕЗАВИСИМА ВАЛУТА НЯМАМЕ ОТ 1997Г СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ. А СЕГА ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de цените НА ХРАНИТЕ са като в Германия, ТАМ ОТ 1 ОКТ МИН ЗАПЛАТА 1920ЕВРО.

15

баба мара

преди 1 година

няма ли да има референдум пак ли влизаме в някаква еврозона еи такаурболеш=ката виждате за нато обществото как е разделено

14

Анонимен

преди 1 година

Скоро погледнах колко държави в ЕС не са заменили валутата си за евро, и отговорът е доста любопитен. Проверете сами.

13

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 15 - напротив! Застрашава ни стремежа на много водещи български политици да ни вкарат в Путиновата Евразия, като с парите които ще заработят от Путин за това дело, ще пратят отроците си в Лошата Европа и Дваж по Лошата Америка!

12

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 4 - не знам той дали е такъв, но ти със сигурност! Да обиждаш някого без въобще да се аргументираш защо е израз на изключително нисък коефициент на интелигентност и култура. Принципно пенсионерите с русофилски наклон не сте от най културните, ама чак па толкова?

11

Анонимен

преди 1 година

Пеканов, кой ти каза, че искаме в Еврозоната? Нищо не ни застрашава, освен вашата продажна кожа.

10

Анонимен

преди 1 година

То не се знае кво ще стане до пролетта, тоя за еврозона и затваряне на тецове говори...***

9

Анонимен

преди 1 година

КОЙ МУ ДАДЕ МАНДАТ НА ТОВА ГАВЕДО ДА НИ ВКАРВА В ЕВРОЗОНАТА?