109

Румен

преди 1 година

До131Титов. На всеки българин му е ясно , че на Русия тази територия не и се полага да управлява . И най - много да притежавана природните богатства, които ги използва за военна индустрия . В същото време Европа е гъсто населена. Другото е , че Световния разбойнически щаб е в Москва. От тук тръгва корупция, анархия , хаос. Москва ни обяви за вражеска държава.

108

Анонимен

преди 1 година

Къде е Радев ??? Защо не направи изявление пред нацията за намесата на България от Русия??? Защо се скри и не взе позиция ??? Как ни защитава тоя президент ???

107

Анонимен

преди 1 година

До 131 България е член НАТО, САЩ и Великобритания само чакат Расия да навлезе в страна членка и да им покажат, силата на западното оръжие.

106

Наблюдател

преди 1 година

Интересно колко ли му плащат отвън за да плещи глyпoсти? Въпросът тук не е дали сме с ЕС или с Русия. Въпросът е искаме ли България да бъде въвлечена във война или не. И да, тези като този ще избягат първи ако не дай боже това стане. Също като на мачовете - едни дразнят полицията и бягат. Останалите ядат пердаха.

105

Анонимен

преди 1 година

С големия си , дълъг ,щръкнал среден пръст ще ги пратя !

104

Титов

преди 1 година

До #127 А с какво ще пратим руснаците по дяволите?Предложения някакви?

103

Абе идиот

преди 1 година

Нали ние започнахме със санкциите, кого манипулираш? Национални предатели.

102

Анонимен

преди 1 година

Народът, дето работи, учи, прави бизнес и разпуска по Европата, иска да излизаме от Европата. Нема такава държава и има такъв народ

101

Анонимен

преди 1 година

Може и да има връзка, но нашите служби чисто политически няма да го признаят :)) Остава за 24h нашите да разбулят цялата мистерия, но не разбулиха защо от наше летище се качват некакви товари за Полша, съответно за Украйна :))) Иначе е смешно твърдението на рашките, че с ферибот до Грузия, после през Сочи и т.н...сме стигнали до гордостта на Путин, едва ли не без проверки и некой украйнец е взривил моста :))

100

Патриот

преди 1 година

Български рашофил - плюят му в лицето, той си мисли, че дъжд вали. Колко пъти трябва да ни нарекат врагове руснаците, че да имаме достойнство да ги пратим по дяволите?

99

След преврата е така

преди 1 година

След преврата подготвен с участието на Русия и нашия про руски президент избран с над 60% гласове, ще е така. Дано някога народът и нашите деца му простят унищожението на България и завоя към Русия, с което съвсем ще ни довърши! Разделението на партиите, внедряването на шумна партия като ПП с възгласи към америка, а само тя обслужва руските интереси! Жалко е за нас, държавта България, нашите деца и бъдещия дълъг път към руската дръжава, от който ще излезем, бедни и изостанали....

98

Анонимен

преди 1 година

Бла, Бла.Националната ни сигурност е на дъното и копа надолу.Никакви отговори нито за френските командоси арестувани от селски граждани, нито за атентата в Бургаското летище, нито за сирийския боец, дето удари колата на жената на Сидеров, и мн. други. И журналистите не питат, щото си рискуват кариерата. Така че, по скоро наистина товара с взрив е натоварен в БГ. И Путин не ме интересува какво и как. Самия факт, че сме разграден двор е отчайващ.

97

Анонимен

преди 1 година

По руските медии и мрежи обвиняваха настървено България, едва ли не ние за всичко сме им виновни :))

96

Анти Тяло

преди 1 година

Панджуков е поредния Натовски лобист...при мобилизация само се чудя през кое КПП ще мине???

95

Анонимен

преди 1 година

Кого да намесва, нали "малка" България им е дала писменост и религия, кой друг да намесва ? Плюс това си имаме "Копейкин" и Болен, също ДПС и ГЕРБ. Сигурен съм, че нема да изгонят Митрофанова, въпреки, че ни е обиждала многократно.

94

Анонимен

преди 1 година

Тези плитки мо,зъци които предлагат референдум.Занаят ли колко от ,,тоя" народ вече е гласувал за или против ЕС.Самото излизане и отиване на Запад...подчертавам ...На запад а на на Изток е техният глас .Дали предпочитате вън от ЕС .Или са за оставане в ЕС.Щото не виждам как ще продължат да работят в ЕС ако излезем.

93

ЕС и НАТО ЗАВИНАГИ

преди 1 година

Който е избягал и работи в Русия,да пише тук,да чуем как се живее там.

92

Жалките

преди 1 година

Възраждане,ДПС, Янев и Радев,все негови хора

91

Анонимен

преди 1 година

Национален референдум за или против ЕС и НАТО!! Нека се види какво всъщност иска Българския народ!

90

Анонимен

преди 1 година

Време е историята по българските земи да бъде преразгледана.И всички руски опорки да бъдат изтрити от българските учебници.Внушението че дължим на Русия нещо е мит.Не може да има исторически сведения че България се е освободила далеч преди 1878 година .Макар и временно.А това да се премълчава.Хайдушки армии от 20 хиляди добре обучени бойци .А не чети както твърди проруската пропаганда.Созопол е бил атакуван и превзет от армията на Вълчан воевода.И чак тогава руснаците са влезнали без бой.