57

Сата НАТО

преди 1 година

Когато беше време да се дава оръжие, Боко каза "Ако внесат предложение, ще го подкрепим". Но самите ГЕРБ не внесоха такова предложение. А това, че първи са си сложили украинско знаме, си е техен личен проблем. Това не е някаква заслуга, заради която да прощавам путинизма на Тулупа.

56

Анонимен

преди 1 година

Защо не извикаха Митрофанова да и искат обяснение за лъжите на Путин за Камиона а ще я канят в НС категорично няма място там

55

Агресивната

преди 1 година

държава Русия няма право да присъства в нашия парламент. А що се отнася за поканата, против присъствието на Митрофанова са били само ПП у ДБ. Другите партии са запазили гробно мълчание, само Възраждане са били за.

54

харашой

преди 1 година

Вън Мутрафонката от майка България!!!

53

Км

преди 1 година

Осман Октай каза:Ако България иска да се оправи ГЕРБ И ДПС трябва да се саморазпуснат и никога повече да не участват в политиката.

52

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова да си ходи незабавно вкъщи

51

Вьзмутен

преди 1 година

Не мога да се начудя кой би гласувал за - герб след -12 г мизерия при бате буцо - освен техните обръчи от фирми

50

Анонимен

преди 1 година

Герб първо си мълчи и си прави оглушки сега пък станаха против :) двуличи са евроантлатиците на Герб

49

Сата НАТО

преди 1 година

Нямат никакво основание да не допускат Митрофанова. Относно даването на оръжие, ГЕРБ отначало даже не искаха и предложение да внесат. А за Боко, лижещ гьо на Путин, на всички е известно.

48

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова няма място в НС вместо да я изгоните ще я каните на откриването поредното унижение

47

Км

преди 1 година

Мръсни приспособления за задвижване на велосипеда.

46

Анонимен

преди 1 година

Е незнам за гешев само за борисов писаха в времената му в печално известната групировка - сик

45

Анонимен

преди 1 година

Явно е, че слугите на Ротшилд плащат на психопати, които да ги подкрепят в този форум ! Путинистите са по принцип маргинални субекти, човечета със скандално долен статус и празни кратуни. Ако бяха чели световната история, щяха да знаят истината. Фашизмът, както и комунистическата идеология, са създадени от ***, чиято цел е изтребление на славянството и прогресивните хора. *** (ев_реи) са били и Ленин, и Хитлер, и Сталин, а сега и Путин с неговото обкръжение ! Обичам България и славяните!

44

Въпрос към ГЕРБ

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев, човек с явни Психични отклонения заема този отговорен пост в Държавата , някой може ли да обясни!?

43

Гнийте в ада уроди

преди 1 година

Борисов и Гешев са замесени в Терористични Актове срещу Българи, кого лъжат с това подобие на партия ГЕРБ-МВР-РОМ, като всички виждат, че тези двамата са обвързани с Организираната престъпност !

42

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

ПП = ПУДЕЛИ ПУТИНА...........ИГРАЯТ ТЕАТЪР С МИТРОФАНОВА...............................................БОЛЬШОЙ РУСКИЙ ТЕАТЪР

41

Анонимен

преди 1 година

Герб да не се правят на тикви, защото пак ще загубят гласове. Едвам разкарахме "ястребите" от ПП не...яребиците по-скоро

40

Анонимен

преди 1 година

Честно много се открадна при - герб

39

Анонимен

преди 1 година

Съветските окупатори изнасят целия златен резерв на БНБ и ограбват цялото оборудване на 192 български предприятия като "репарации" за войната ! Какви "репарации", след като до фаталната за нас дата 9.09.1944 България не е воювала против фашисткия Съветски съюз !!! Да се знае - първия фашистки преврат в света е така наречената "Октомврийска революция" от 1917 г., подготвена и проведена от жидовското задкулисие ! Войните винаги са носели несметни печалби на банките на Ротшилд !

38

Ужас

преди 1 година

Герб са с който дава парите те са ясни - 40 милярда офукаха не можем ги вьрна докато сме живи