340

Колко е прав

преди 1 година

Народ, който блуждае из Европа и търси какво може да се разруши, унищожи, ей така, само за развлечение. (Достоевски)

339

Ото Фон Бисмарк

преди 1 година

Знам 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата, но нито един да я вкарам там обратно!!!

338

!!!

преди 1 година

ЕС и САЩ ще помогнат на украинците да преживеят зимата....................с дърва и въглища от ЕС..................да................Украйна вече няма АЕЦ.........АЕЦ-Запорожие е под контрол на Русия!!!

337

многоточковия идиот

преди 1 година

е без маточината опят.

336

???

преди 1 година

Защо им трябваше на украинците да взривяват моста над Крим???Май така ги подучиха западняците и ганите полски католици................норуските бомби падат само в Украйна...........поне засега..............а не в Полша или в западните държави!!!!

335

???

преди 1 година

Колко държави бяха унищожени и разбити от "демократичния" Запад??Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н..................ако ще осъдим Русия, нека осъдим и Англия, Франция и САЩ???Докога с двойните стандарти, докога????

334

Анонимен

преди 1 година

Шамил Басев:Аз не искам да убива, винаги се чувствам зле, когато съм убивал. Руснаците са доброволни роби, на тях им харесва да са роби. Те не искат да са свободни, искат да се мъчат, да ги унижават и притесняват. Защо аз да съм като тях, ние чеченците искаме да сме свободни хора.

333

Анонимен

преди 1 година

Джохар Дудаев:Русия когато е в неизгодно положение е готова да подписва всякакви договори които не спазва, и не мисли някога да спазва, а щом укрепне се нахвърля върху малките народи, издевателства над тях, унижава ги и унищожава. Това е Империя на зло, такава е била и такава ще остане.

332

Анонимен

преди 1 година

376- АМИ ДА СИ СВАЛЯТ"ЧИПОВЕТЕ" ОТ ПЕРАЛНИТЕ УКРИТЕ, И ЩОМ МОЖЕ ОТ ПЕРАЛНЯ ДА СТАВА РАКЕТА ДА СИ ПРАВЯТ. ЩО СЕ МОЛЯТ КАТО ПРОСЯЦИ НА ТОЯ И ОНЯ ДА ПОМАГАТ.

331

Анонимен

преди 1 година

АМИ ПУТИН ИСКАШЕ ДА ИМ ПУСНЕ МАЛКО АТОМ ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ ЗА МИГ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА НАЦИСТИТЕ. ТЕ! - НЯМА ДА ПУСКАШ АТОМ. АМИ ТОГАВА ЩЕ ВИ ОСТАВЯ БЕЗ ТОК, БЕЗ ХЛЯБ, БЕЗ ВОДА ПЪК КОЛКОТО УСТИСКАТЕ.

330

Анонимен

преди 1 година

НЯМА НЕ ИСКАМ НЯМА НЕДЕЙ, ДОКАТ УКРИТЕ НЕ ГРЪМНАТ ЗЕЛЕНИЯ ЗЛОДЕЙ.

329

1

преди 1 година

Толкова са *** и смотани, че даже не могат да изпълнят уговорката с американците.

328

Малко за политика

преди 1 година

Отдавна беше време Русия да отговори адекватно на украинските терористични атаки. Взривът на Кримският мост беше последната капка, която преля чашата. Аз очаквах това да стане по-рано, след убийството на руската журналистка Дугина. Можем да сравним действията на Русия и Украйна с тези на Израел и палестинците. След палестински терористични атаки Израел отговаря с обстрел или дори с военна акция. А в ООН САЩ винаги ги оправдава с Израел има право да се защитава.

327

Анонимен

преди 1 година

Страстната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

326

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха русоробите си мислят, че на запад е като в Русия, да влизат в дума ти и да следят, дали се къпеш и колко градуса е!

325

Анонимен

преди 1 година

С такива безсмислени ракетни удари рашките само озлобяват света срещу себе си. Едно е да прочетеш,че са взривили склад за оръжие или някоя казарма и съвсем друго е да видиш как унищожават блок,улица,парк и убиват обикновени граждани.

324

Анонимен

преди 1 година

"Някои хора още не вярват, че Русия може да приключи с Украйна за дни..." Естествено, че може но само с ядрено оръжие. Да се надяваме, че вече са надраснали 60г но като им гледам ръководството, даже са се върнали още по назад. Сега са в ерата на по-силният пробва да завладее по-слабия съсед за да му вземе изкопаемите.

323

Анонимен

преди 1 година

Абе до сега и на мен никой още не е дошъл да види, нито пък да ми каже, колко и кога да се къпя, ям или каквото и да било друго.

322

Апокалипто

преди 1 година

Някои хора още не вярват, че Русия може да приключи с Украйна за дни...

321

До 365 до до

преди 1 година

На мен защо никой не ми,, казва"? Ти къпеш ли се....