166

Анонимен

преди 1 година

А тоалетна хартия ще произвежда ли да се бършем с неговото име :)

165

Анонимен

преди 1 година

Костя Копейки в романа на Гогол, не е точно положителен герой и определено не е Робин Худ. Просто копейката иска да си изчисти името , ама и тия пари ще отидат за някоя къща, а не за хора в нужда или за образование на деца.

164

сериозно?

преди 1 година

Ама сериозно ли продължавате да се занимавате с този? Евтин популизъм, нищо повече.

163

Явор

преди 1 година

Поредният популист и лъжец, който заблуждава масите. Добре, че няма шансове за премиер. Лесно се лъже заблудено общество. Волен Сидеров, Борисов и много други го направиха. За тия от ПП още не знам. Не само политици заблуждават мнозинството, разни председатели на кризисни щабове за нещо, което е спорно доколко е опасно са сред алчните лъжци. И не само председатели. Сещате се за щабовете, няма смисъл да им казвам имената на онези медийни герои.

162

анонимен

преди 1 година

Ех, Костя, ех, Копейкин! Ако наистина се интересуваше от руската литература, то щеше да знаеш, че Гогол е украинец по произход, роден е близо до Полтава и този факт дори в съветските училища знаеше всеки средностатистически ученик. Аз ти съветвам да прочетеш разказа му "Вий", смятан за първи образец на романите на ужасите в руската литература. Та от там ще видиш и ще разбереш защо и самият Гогол смятал себе си за украинец.

161

Анонимен

преди 1 година

задръж си копейките за себе си, още един палат да си построиш

160

Финансист

преди 1 година

Копейкин ще раздава стипендии по 15 копейки на човек. Жестока стипендия ! Сметнете колко прави 15 копейки : 15 копейки= 0.00001 ст.

159

Анонимен

преди 1 година

Драскачката Нелли Христтова газз пикаае от злоба. ще трябва още малко да се постараеш за да получиш голямата награда.

158

BG

преди 1 година

Този и т съвсем изпуши ! Ще прави студентски бригади по пътя на Ленин в Сибир !

157

Кико

преди 1 година

Ще го определя като ******""" досещате се за какво го виждам, не само аз!

156

Анонимен

преди 1 година

Нищо де, вдигнахте му държавната субсидия пък вие си вийте, че било инфлация. Поне дава ли ви нещичко на тия къде гласувахте за него? Не? Нищо де, може пък от фондацииката сега дето ще препират рублите от там да ви даде. Е, пак ли, не? Нищо, поне му се радвайте...

155

Гладен

преди 1 година

А Боко бибиткин кога?

154

смях

преди 1 година

костя рубльов, дето си купи палат със държавните субсидии, които каза, че ще върне ще раздава стипендии, ама друг път.

153

Коко

преди 1 година

Обичам патриоти под наем, чудя се как успя да го поемеш едновременно на Дългия и на Дебелия?

152

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е ВЕЛИК БЪЛГАРИН. Такива се раждат веднъж на 100 години. Умен, учен, смел, безстрашен и голям родолюбец. Обича майка България като мен.

151

Мозък в болничен

преди 1 година

Господи, прибери си вересиите!

150

Анонимен

преди 1 година

червен партизанин за бой се стяга срещу ширещото се свободомислие

149

Анонимен

преди 1 година

Не се казва героя на Гогол Костя Копейкин, а само Копейкин - капитан Копейкин. Пак сте се образовали от статии, а не от книгата. Трудно се чете в тази държава.....

148

минчо

преди 1 година

Автобиографията му е майката. Явно още в университета е "грабнат". После във ВМРО, което е събирателно наименование на бивши агенти и милиционери. Изявен русофил, което изключва моментално българофила в него, грабва вниманието на промитите главички. Ако живееше във времената на Раковски, Левски, З. Стоянов, Ботев, Стамболов, а дори и Вазов (към края на живота си се осъзнава), те щяха да го заклеймят като проводник на влиянието на врага на България. Не 500г. турско, а 144г. руско робство.

147

хаха

преди 1 година

този задминава волен барабаниста :)