182

Анонимен

преди 1 година

И сега какво искаш да кажеш че трябва задължително да зглобиш правителство помиер,за да ни спасяваш.Доганови номера и Живкови само знаеш да предаваш.***.

181

Анонимен

преди 1 година

Борисов много нагъл, както винаги.

180

Анонимен

преди 1 година

Шоуто на Бойко става от ден на ден все по-скучно,дори по -скучно от шоуто на Цитиридис...

179

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 209 Не знам за монах , но не е рекъл не е станал патриарх.Народа го иска , малките кирливи партийки НЕ.Печели първо място , а не го допускат до властта.Без ГЕРБ стабилно правителство не може да има.

178

Пръча

преди 1 година

ДАНС почва разследване за камиона ,ще открие виновните след края на конфликта.

177

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов да иде да провери софтуера на машините. Муахахаххахаха

176

Офф ,да се омита

преди 1 година

Боко Чекмеджето трябва да лежи дълго в затвора , а не да ръси пожарникарски мозък.Гешефта няма да го пази вечно.Дебелия селски разбойник просто плаче за дълга ефективна присъда.

175

Анонимен

преди 1 година

Оф... Ей така като почнат да говорят глупости за неща, от които нищо не разбират и се вбесявам. "Машините са 100 % пипани" - сериозно? Нали ги пипаш, за да гласуваш? Думата, която търсиш е "манипулирани". Т.е. Боко иска да ни убеди, че банда хакери с точно клонирани вече програмирани чипове са отворили и сменили всичко? Нали са под охрана? А после същите тия са се върнали та за сложат оригиналните с прясно ъпдейтнати данни? Седи си някакъв с отвертка и "споко, аз тука само гледам" и ръчка?

174

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Бойко.Стани монах.

173

Варна Майна

преди 1 година

До НА микрофо НА - ААААА! ТУЙ СТАНА МНОУ ЯКУ Е БРЪААТТ!!

172

миришеш

преди 1 година

Борисов, първо се целуваше с руснаците, после след като уж го заплашиха американците само и само да го върнат на софрата, почна така да обижда и да призовава дори за края на Путин, доста се наигра точно накрая на кариерата, точно лика-прилика с шоумена от гейсбука

171

И ся гледаш...

преди 1 година

И сега гледаш, Боко предлага кабинет на малцинството с ДПС и "с надеждата ДБ и ПП" да го подкрепи, и О, ЧУДО! ДБ и ПП не го подкрепят, а Възраждане - го. :D

170

Смел Посерко

преди 1 година

и аз се окаках от страх Биби ама поне си трая

169

НА микрофо НА

преди 1 година

НА микрофо НА! Боко Тиквата! Той ще сее лакърдии самооо за вас! НА микрофо НААА, Боко Тиквата! Той ще сее лакърдии, самоо за вас! 'Чуете демагогии, лъжи, народни смешки, *** пелтеци, всичките са лесни! Джипкаатааа! Бибиткатаааа!! Паламанде еврозонкаатаааа!

168

Анонимен

преди 1 година

Тоя в качеството на какъв му се дава думата? На треторазряден футболист ли?

167

Аноним

преди 1 година

200 а ти чий колхозник си кажи

166

Аноним

преди 1 година

Радев ще си управлява до 2025 год

165

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще повярвам на Бойковите сълзи и добро поведение.

164

Кауня от Аскию

преди 1 година

Интересни сте от Днес.с.бг Каньона който УЖ се взриви на моста и може би ракетите които УЖ днеска удариха по Киев . На вас все още ви се струва детска игра цялата работа. Дори Тиквата му е ясно че трябват преговори и мир а вие чакате обещаната от Зе победа. Такава е невъзможна. Въпроса е още колко ние тука ще стоим сухи. Ако следващата атака е на турски поток или на Лукойл, що ще чиним ний зимъска. Украйна днес остана без ток,газ и интернет. Т.н. бежанци масово ще върнат в Слънчака пак .

163

Тома

преди 1 година

Друго беше баце с бюлетините.Напечатат ти ги после ти ги носят направо в цик и победа за чекмеджан.Само ще си спомняш тези времена