44

Анонимен

преди 1 година

може да се събират да уволнят путин

43

Offf

преди 1 година

Айде бе, нещо страшно...

42

Да не забравят

преди 1 година

да извикат и арменският поп на съвета по сигурност !

41

Хей ss suck dick

преди 1 година

както братята американци биха се изразили.

40

45 каскет новината

преди 1 година

е, че независимо колко често свиква тази бутафория руските фашаги губят и отстъпват. Други въпроси?

39

Анонимен

преди 1 година

До SS - какво плещиш и плашиш! Украинците излязоха корави, защитиават Родината си добре! Браво на тях, разбиха руската войска, която няма мотивация да изпълнява безумните нареждания на група душевно болни!

38

Анонимен

преди 1 година

Не пишете статии, когато нямате какво да напишете там.

37

Къде е новината ?!

преди 1 година

Че той такова заседание свиква редовно всяка седмица - нищо ново !

36

SS

преди 1 година

От 1945год до сега шапкарите само са яли и пълнили тоалетната ! Все на държавна хранилка ! Време е истински да си заработите заплатите ! Хайде да ви видим колко пари струвате ?

35

Анонимен

преди 1 година

Путин в Китай ще бъде един на милиард и половина души. Няма да го хванат. Ще бъде като игла в купа сено. След пластичните операции вече прилича на монголоид с дръпнати очи. Той е планирал всичко.

34

Анонимен

преди 1 година

Ще обсъждат най-добрите начини за бягство и кой накъде ще бяга. Китай или Северна Корея избират. Ще разговарят за пачки, злато, чувалчета и за офшорните си сметки с милиарди.

33

Анонимен

преди 1 година

С Медведев, Нибулина и Шойгу ще обсъждат предложението на управителя на Херсонската народна република.

32

SS

преди 1 година

МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ АКО НЯКОЯ НОЩ СЕ ЧУЯТ ВЗРИВОВЕ И НА СУТРИНТА ВИДИТЕ РАЗКЪСАНИ И РАЗПРЪСНАТИ ТЕЛА НЯКОЙ ЩЕ ВИ ЗАЩИТИ ПОВЕЧЕ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА ? И С КАКВО ? ПОВЕЧЕТО КИФЛИ И МАМИНИ СИНЧЕТА И ТИЯ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ ЩЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ . ОБЩЕСТВЕНИЯТ РЕД ЩЕ РУХНЕ ЗА МИНУТИ ! А ВЛАСТА НЯМА ДА ЗНАЕ ( а и тя не знае щото са тикви ) КАКВО ДА ПРАВИ ? ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ПОМИСЛИТЕ !

31

Клик

преди 1 година

Ще решават под какъв ъгъл да натиснат копченцето

30

Скитник

преди 1 година

С този мост работата е сериозна.За ремонта ще се необходими 10-20 дни.Той и сега си върши работата и с едно платно.ЖП то е пуснато.Но гаврата с тръбите на северен поток и моста ще бъде платена.Да видим какво ще стане около Киев.

29

Ами свиква го...

преди 1 година

Вчера РАШКИТЕ пак са продали2-танка на УКРАЙНА...хаха..

28

SS

преди 1 година

В случай на война ще отидат бедните ! Богатите ще си платят и ще избягат ! Политици,и магистрати,ченгета,дупетати,синчета на министри и бивши президенти,разни държавни хрантутници ще се скатаят ! Ще ви вменят дълг и отговорност на вас ! И на никой няма да му пука,че ще станете пушечно месо !

27

SS

преди 1 година

Бил съм наемник и винаги съм го правил за долари и никога за кауза! Обаче срещу руснаците няма да отида каквито и пари да ми дават ! А и вече съм стар ! Така ,че ако някой иска да воюва може да си избере срещу кого ? Плащат и на двете места . Но за понятия чест,родина,дълг,,,демокрация" и прочие кухи фрази да си .... майката ! Един ще мре или ще остане инвалид до живот ,а друг ще взема една шапка пари .Нее мерси !

26

Анонимен

преди 1 година

честита война на всички коозяшки троолове! Да знаете, че специално за вас ще преградим границите, че да не изпуснете удоволствието да получите повиквателните си! Пък след това в окопите ще трябвя да се притеснявате и за приятелски огън! Вие спомогнахте да ни вкарате в краваркката война, ние няма да ви простим!

25

отец Нафърфорий

преди 1 година

Що за хора сте , извеждайте армията си от Украйна ,продавайте си газта и нефта , прекратете тези мобилизаци , че да не се обърнат срещу вас . Това е последният ми съвет ,ако не ме послушате ще последва развал .