53

ЕВРОПЕЕЦ

преди 1 година

До АнонименДойде време да въведем визи за македонците! Ако имаш български паспорт и си се явил на изборите , не ти трябва виза , нооо щом не си гласувал на последните избори ти взимаме паспорта на границата и ВИЗА за ЕС!

52

Анонимен

преди 1 година

Никой, ама никой не е защитил българите от Вардарска Македония предадени на терора на сърбите. Били са децата в училище, че не говорят на сръбски, развеждали са жените на пленените български войници и са ги омъжвали за сърби за да раждат сръбчета, прочетете "Войната се завръща" на Анри Пози за да се засрамите, бе БЪЛГАРИ!

51

Анонимен

преди 1 година

Сръбският шовинизъм не го познавате. След като ТЪ ПИ ТЕ французи подаряват Словения и Хърватия на Сърбия, само да не е Австро -Унгария загубила 88% от земите си в 1 СВ, тъ пи те франсета не са могли да спрат терора на сърбите над хървати и словенци, докато американците не освободиха клетите държави в Югославската война. В пределите на Австро-Унгария Хърватия и Словения са имали пълна автономия за разлика от окупацията и терора в Югославия.

50

Анонимен

преди 1 година

Марица, Места е супер безумно при положение, че Сърбия чака да влезе в ЕС за да инвазира поречието на Струма и Места в България и да ги направи контролирани зони от Сърбия заедно с РСМ.

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

След ПСВ под давлението на Франция се формира Югославия и Македония е предадена на нова държава като наказание над България. Преди няколко месеца пак под натиска на Франция, България свали ветото над Македония за кандидатстване в ЕС. Македония на два пъти клекна ва Гърция за името си. А днес от ЕС и НАТО няма никаква солидарност в подкрепа на България срещу агресивната риторик идваща от Македония. Та, какво правим ние в тези два скапани антибългарски съюза ? Слава кокаине, нали ?

48

Анонимен

преди 1 година

Чиста провокация е да кръстиш културен клуб на името на Борис . Преди това същото беше и с Ванче Михайлов. И правилно са ни нарекли фашисти! Лоши спомени има тамошния народ от двамата херои. Кой има полза от насъскваната омраза между двата народа, все някой трябва да знае...

47

Гого

преди 1 година

Ами провокация е разбира се, да кажат кой измисли така да се казва, толкова ли нямаме идеи , да се казва например '' МАРИЦА или МЕСТА, или Еделвайс или има толкова нзвания!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Русия и Югославия създадоха македонската нация. Господ наказа едните, сега ще накаже и другите. Чрез НАТО.

45

Анонимен

преди 1 година

Битката не е при Ниш, а при Никопол на 25.09.1396г.

44

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис III за македонците е всеедно Йосип Брос Тито за българите. На никой няма да му харесва в България ако отворят клуб с такова име. Това си е чиста провокация ( Разделяй и владей)

43

Анонимен

преди 1 година

Македонският въпрос е неделим от Югославския въпрос. Югославия се формира след 1СВ под натиска на победилата Франция и като нейно протеже:Кралство Югославия на сърби, словенци и хървати. Македонците не са ги бръснели за българи дори тогава, когато във Вардарска Македония прикачена към Югославия българите са били 2.5 милиона. РСМ е част от имперските сънища на Сърбия и Сърбия, която ни предава още от Нишката битка та до ден днешен, няма да спре да насъсква протежетата си в РСМ против България.

42

Анонимен

преди 1 година

И в тая статия троляците говорят за Русия. Това са македонските евроатлантици, които вкараха Македония в НАТО, а сега кандидатстват за ЕС. Затова са толкова нагли и противни.

41

Анонимен

преди 1 година

Много слабо ме боли мекия за цялата цитуация с македония. Дори да тя да изчезне на минутата, никой няма да се трогне.

40

Христо Христов

преди 1 година

Правилно! Българите сами не се щат, защо трябва чужденците да ги искат?

39

Ято

преди 1 година

Радев да отговори защо така са го кръстили. И ние трябва така да реагираме за пореденото царско попадение в политиката като Паси.

38

Мехмедов

преди 1 година

Много глупаво, ве макета!

37

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 1 година

А помощи за "децата" от къде взимаш бе ***

36

Анонимен

преди 1 година

Много са зле тия за някакви глупости скачат като кокошки.

35

Тия си

преди 1 година

Продължават в старите коловози, а по тях няма да стигнат до място, различно от предишното !

34

Космонавт

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Кои сте вие? Защото ти си турчин, не зная какви се явявате вие ...е, мога да ти кажа какви са турците, но ще репортнеш коментара и ще скимтиш като малка yличницa.