15

Истината

преди 1 година

До 11 Христо Христов. Лъжецът си ти! Дори за пример мога да дам Германия, как се смятат пенсиите пенсиите, пак са обвързани със средна годишна заплата за страната! Има и коефициент инфлация. А тук Бойко ви лъжеше 12 години и подхвърляше по мизерни 5 лв. от джипката като на мизерници.

14

anonimen

преди 1 година

Цялата корупцията да спре и със заплати те след удръжки е смешно да се взема 500лв и да се работи на втора трета работа ужас направоКорупцията на всички трябва да спре Проумеете го вече жалки сте всички

13

ПроСоТо

преди 1 година

хорошо,нема лошо !../каквото и да е казала,аз така или иначе не го прочетох и вупште ни мъ интирисува/..Обаче са питам :..-Тая ОСЕМДЕСЕТ ГОДИШНА бабичка с какво си боядисва косата?..Ами интересно е !..-Оти покрай мен има вехтари и вехтарки на нейната възраст,а косите им са бели като сняг..Та питам за да им дам акъл кък да са праят на "млади"...Дет вика л-т Трубер:..-"Червило,пудра и боички,превръщат баби в ученички"..

12

Някой

преди 1 година

Нуждаем се от ръст в умственият и човешкият потенциал....

11

Няма смисАл!

преди 1 година

Нека си увеличат и актуализират депутатската заплата,спрямо инфлацията! Иначе има реална опасност политутките да загубят мазнини и тлъстини,които са им жизнено необходими както на тюлените, китовете и моржовете...

10

Така е

преди 1 година

До 9 Анонимен. Много си прав! Всички заплати в Бългапия трябва да настигнат Европейските, а не Бойко Борисов да ви лъже, как ще висвали цената на олиото и бензина. Светът се глобализира, цените са едни и същи на световните борси. Не цените са високи у нас, а Заплатите са Ниски!!!

9

Разликата

преди 1 година

Баба ти Мика може да е разбирала нещо от соцзнанията на миналия век, но сега сме 21 век. Знанията й са морално остарели и неактуални.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе дъ-рт еврейски вам-пир скрий се някъде с твоята олигархична мутренска ИТН . Нужно е всички заплати да се увеличат и да стигнат европейските а не само минималната

7

Мнение

преди 1 година

Мика завършила икономически институт Карл Мяркс (!!!), а Асен Василев завържва "Икономика вХарвардския университет (!!!). Аз вярвам на Асун Василев, завършил Харвард, там такива като Мика никога не биха успели да учат, а само да мечтаят!

6

пуйката

преди 1 година

Народът не поиска акъл от ИТН и ги няма в парламента.

5

Реалист

преди 1 година

Слушайте младите и добре образованите в Харвард, а не Мика, коъто учила в Минно-геоложкият университет, филиал на Кърджали. Какво ти разбира Мика от политика и финанси и тя на някакъв експерт се изживява горката за някой лев.

4

Истината

преди 1 година

Най-правилното нещо предлага Асен Василев от Продължаваме Промяната и то е: Минималната заплата да се обвърже със средната заплата за страната и да стане 50%от нея, така автоматично се вдига минималната заплата, а не чакаме такива като Тиквата да ни се прави да благадетел и да ни подхвъпли 5 лв., както беше 12 години. Така е в ЕС! Защо мислите депутатските заплати са обвързани със средната заплата за страната?Защого се вдигат автоматично, без да има нужда да си гласуват всеки път повишението.

3

Fool

преди 1 година

Липсата на регулирани цени е резултат от единния европейски пазар. В съюза има положителни и отрицателни неща, едно отрицателно е премахването на регулирания пазар. По груби сметки, сметките за ток ще се качат 2 до 3 пъти. Проблема е обаче, че години наред правителствата не не направиха нищо, за да имаме растеж. Наще мили управници обаче, така и не направиха нищо по въпроса. Сега крал Тиквун първи, надали ще иска да е премиер, не му е угодно. А от другите никой не става за съжаление...

2

Хахахаха

преди 1 година

Бабо Мика... В живота на всеки от нас има Зенит и точно това е най-подходящия момент човек да слезе от сцената докато е на върха, да си тръгне с аплодисменти.... Не се излагайте госпожо Зайкова,гледайте си старините, радвайте се на всеки ден и си тръгнете.Уважавам възрастта ви и ще задържа мнението си за мен,но наистина по-добре се оттеглете.

1

H

преди 1 година

Добро утро!То имало ли е време, когато не сме се нуждаели от този ръст?