38

do nomer 30

преди 15 години

Не знам с 1400 лв на месец и това е добра заплата кога ще мога да събера 200 000 лв!!! Така Стефчо, къвто там си, не се изказвай неподготвен. Не и трябва PR на тази мазна *** от снимката!!!

37

преди 15 години

кадърните и способни хора като нея трябва да се пазят

36

преди 15 години

СЕКСИ Е

35

LIDIA

преди 15 години

Ima edna pesesn "A nqkoi gleda tam vav nebeto i vsi4ko 4yva i vsi4ko edin den 6te si plati za vsi4ko

34

мразя мангали

преди 15 години

ти пак ли си тука бе ***?аре бегай от кадето си изпълзял,неграмотнико!нас отдавна не ни интересува твойто мнение,***!*** к'во се занимавам с *** гадна...дигай багажа и от кадето си...

33

МАХНО

преди 15 години

УОЛЛ СТРИЙТ ОБИЧАМ ТЕ

32

преди 15 години

Махно,ти си абсолютен мазохист.След като не ти харесва,*** си в държавата към която смяташ,че принадлежиш.Какво търсиш в България.Откровено казано,мисля че си голям ***.

31

sevi

преди 15 години

Стенли с тоя пост и тези парички непотени какъв вид да има.Надменна,със самочувствие от паричките и поста който е заемала.Лошото е ,че наистина се е самозабравила или както една наша поговорка гласи-"Хитрата сврака с двата крака".Колела-бесела сега и тя на ред.А как ли я караме ние с голите гайди.

30

Stefan

преди 15 години

Не разбирам защо е тази истерия. Има обвинения срещу някой ами затова има съд. Не разбирам хората, които мислят, че всеки, който полицаиите обявят за престъпник трябва да влиза в затвора!? Момчета и момичета повярвайте ми много е лесно всеки от вас да бъде поставен в подобна ситуация-някой да заяви че е престъпник. Сигурен съм, че тогава ще тръбите, че това трябва да се докаже, по предвидения в НПК ред, да бъдете осъден и т.н. Още повече ме учудва злобата ви към някой който има 200,000 лв. в брой!? Жал ми е за хора, които мислят, че това е престъпление...

29

преди 15 години

КОЙ СЕ Е ВЪЗДЪРЖАЛ. ДА ГО ПУБЛИКУВАТ.

28

стенли

преди 15 години

не им стигат големите заплати ами алчна иза още тази наглост трябва да се накаже жестоко . егати исамочувствието дето го има.

27

преди 15 години

гарван гарвану око не вади, всичко ще се потули, а е взимала 5500 лв заплата

26

sevi

преди 15 години

Няма лошо човек да се интересува от различни неща,но признайте че единственно тук в България всеки разбира от всичко.Друг е въпроса,че това е място,където всеки свободно може да сподели това което мисли,като по този начин заявява гражданската си позиция....А може би някой като мен,се надява че това е начин да бъдем чути,да се обърне внимание и на това какво мисли обикновенния човек от народа.Същия този към когото се обръщат всички, които не пестят обещания за да се домогнат до високите етажи на властта.

25

МАХНО

преди 15 години

АКА МИ СЕ

24

преди 15 години

Само като гледам сезона на дините, и ми става ясно и как е изучила, и как е станала шеф.......

23

Marto

преди 15 години

PROSTAKo MAHNO,ти който си част от овцете български, кво правиш в кристално чистата Европа,ти който миришеш на ожчи ,нямаш работа там миризлиевцо, защото от много време се ,ъчеш да убедиш всички ни ,че сме *** а ти си най свестния,не си свестен, и ти си част от стадото ,които наричаш овце или по точно казано, ти си мършата на това стадо простако.

22

***

преди 15 години

Пардон! Исках да кажа, да бяхте прочели, че арестуваната е председател на административен съд! Там не вкарват в затвора, това е приоритет на наказателните състави на районните, окръжните и т.н. съдилища. Малко правна грамотност не само че няма да навреди на пишещите тук, ами ще спести и безумните коментари!

21

***

преди 15 години

Още много учене ви трябва! Ама много! Преди да седнеш да коментираш кой кого вкарал в затвора, белки да беше прочел

20

преди 15 години

за кокошка няма прошка за милиони няма закони. Ала бала подхвърлили,направили постановка.Това са приказки за децата. Всички *** в едно гърне.

19

Дидо

преди 15 години

9,по тъпо "сръбско-македонско" мнение не бях чел до сега. Но *** си има български паспорт на 100%. Трябва да има и такива, историята ни е пълна с примери на злобари и завистници.