176

В 1905 и 1917

преди 1 година

имаше революции в Русия след поражения в Руско Японската и в Първата Световна войни. Заглавието на статията отразява нетърпеливост. ТЪРПЕНИЕ ! АКО КРЕМЪЛ НЕ КОРИГИРА ПОВЕДЕНИЕТО СИ, ЩЕ СТАВАТ НЕЩА !

175

Смешници

преди 1 година

Банда страхливи пиянки ! За всичко са си виновни сами, като позволяват зъл старец да ги води. Жалка нация от отчаяни хорица.

174

Анонимен

преди 1 година

тъй тъй ***, цената на живота се качи двойно, за да плащаме на слабоумни укропи да торят почвата

173

СМЕХ...

преди 1 година

Кво ми пука за Русия и Иран ....В БЪЛГАРИЯ МИ Е ДОБРЕ , САМО ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ Е ГОЛЕМА И ПАРИТЕ СА МАЛКО....иначе тука се живее така --КАКТО СИ ГО НАПРАВИШ.

172

Защото там не е Иран

преди 1 година

Не са ги задължили да носят бурки, нито са ги лишили от правото да протестират, когато не са доволни от нещо. Може и да има арестувани при протестите срещу мобилизацията, но няма убити както при протестните демонстрации в Иран.

171

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да стане нормална демократична държава! След като свалят Путин ще си изберат нов диктатор. Още по луд и по строг от Путин.

170

До кори

преди 1 година

Религията е на косъм разстояние от фанатизма...

169

80%

преди 1 година

от жителите на РФ, никога не са ходили в Москва!

168

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, лъжливи референдуми.

167

Най-демократична

преди 1 година

държава в света е Русия! За всичко се пита народа.... с референдуми!

166

Анонимен

преди 1 година

Участието в ЕС няма нищо общо с демокрацията но за да влезеш в ЕС е необходимо държавата да има демократична конституция.

165

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията не е нещо сложно. Най-важното е периодична смяна на власта чрез избори. По тази дефиниция Русия няма нищо общо с демокрация. И иска да поддържа същите не демократични режими в съседските държави.

164

Кори

преди 1 година

До Анонимен 192, Монотеизмът тръгва от зороастризма (Заратустра) в Персия. 4 са тези религии - юдеизъм, християнство, ислям, бахайство. Тези религии предпоставят равенство пред бога на всички. Това е дар за цивилизацията от Персия. В страна с такива корени и традиции няма място за диктатури от всякакъв вид.

163

Анонимен

преди 1 година

То проблема е че 90те ги изтърваха тия които бяха за Белене и същите тези измутряха и шефчета станаха и диверсанти се писаха най големите престъпници. Сега още такива като Атанасов Плевнелиев и Агов и Илиян Василев с досиета в ДС се размотават в по медиите като "атлантици" видиш ли. И смешнатата джендърска папплач софиййска ги идолизира.

162

Анонимен

преди 1 година

Защото в Русия има Сибир, затова.

161

MIKE

преди 1 година

Дори в доста страни от Г7 хората са забравили , че за Демокрацията трябва да се бориш. В страни като УСА, Канада, Франция,Германия,Австралия, Нова Зеландия израстват цели поколения с новото нормално-с потъпканите човешки права с жестоката цензура в медийте, неимоверна корупция и престъпност, забравили за традиционната Демокрация.Списъкът с държавите беше по-дълъг, но като че ли има няакакво пробужане предимно на старият континент.

160

Анонимен

преди 1 година

Брацкия руски народ няма нужда от демокрация! Той си има путин да се грижи за него!

159

Анонимен

преди 1 година

В Москва тази вечер е започнал преврат. Масови арести на военни.

158

Кори

преди 1 година

Преди години твърдо вярвах че режимът на аятоласите няма да издържи дълго, не познах за времето, но сега нещата явно вървят към падането му. Персия не само е древна цивилизация,Персия е начало на цивилизация. Това са хора с дълбоки корени за прогрес.На такова място няма място за режими и фундаментализми. С Русия е друго, Русия винаги е била гратисчия във влака на цивилизацията и прогреса.Без влияние отвън руснаците не знаят накъде да вървят.В държава без корен, диктатурата е най-лесното решение.

157

Българин

преди 1 година

А ние в България искаме ли демокрация, имаше ли референдум за това 89-та? След 30г демокрация обезлюдени села, съсипани предприятия, нямаме животни по селата демокрацията ни забрани да гледаме, няма земеделие фирмите на демокрацията ни окраде. Искаме ли в страната демокрацията? Аз не ви я искам вземете си демокрацията и се махаите към щатите. Но да ми насаждат от вън демокрация, благодаря. Искам референдум за тая пуста демокрация!