10

Анонимен

преди 1 година

Първо пишете, че според публично достъпни държавни регистри, генерал-лейтенант Рустам Мурадов е назначен да оглавява Източния военен окръг. После пишете, че досега нито Кремъл, нито военното министерство в Москва са потвърдили тази поредна промяна по военните върхове на Русия. Не вярвате на държавните регистри ли? Как искате Кремъл да потвърди? Чрез глашатай ли?

9

SS

преди 1 година

Мислите ли ,че в Бг ако (не дай боже ) стане война ще бъде по различно ? И че нашите дебелогъзи генерали нямащи и два часа реален боен опит стават за нещо ?

8

Вангел

преди 1 година

Разбутването на властта на толкова високо ниво ще породи недоволство сред тези толкова влиятелни хора и ше доведе до преврат в крайна сметка. Путин ще бъде сменен с друг президент. А този нов президент вече ще разкаже играта на всичко.

7

Е то

преди 1 година

Както е почнало, скоро няма да остане кого да назначават !

6

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да уволнява то други няма по умни. Самите Украйнци осъзнаха, че руснаците са слаби военно. Скоро даваха един Украинец който каза.... ами те просто немогат да се бият. Най после осъзнахте всички, за лъжливите им пропаганди и паради след ВСВ...

5

Много здраве

преди 1 година

Мечтите са безплатни.

4

Анонимен

преди 1 година

В тая ситуация по добре да те уволнят отколкото след няколко месеца да се налага да "пандеш" от висока сграда или да се самоубиеш с 6 коршума в гърба.

3

Активист БСП(к)

преди 1 година

Ситуацията напомня на 1945 когато Хитлер е сменял генералите на 2 седмици но без особен резултат. А колкото до така наречената частична мобилизация, фолкщурма и хитлюргенд поне са имали оръжие и каски за разлика отБашибозука на Путин.

2

Анонимен

преди 1 година

Вече няма никакво значение... И Господ не може да помогне на руските фашисти в Украйна. Ще следват поражение след поражение.

1

Германец

преди 1 година

Всичко върви по план :)