18

Ванко

преди 1 година

Този балон който ще спукат САЩ ще е излезе,че е най-големия някога спукван балон на имотите в световната история.В Швеция,Канада,Австралия,Китай и други силни държави вече имат меко казано проблеми в имотния сектор.Само ние ли ще излезем сухи според Вас?Според мен ние преди тях щесе нагълтаме с огровно количество вода!

17

Анонимен

преди 1 година

ФЕД вдига лихви,ЕЦБ вдига лихви а гладния брокер не може да си вдигне х.я.

16

Анонимен

преди 1 година

За какво второ тримесечие говорят, стари данни, вече сме в четвъртото тримесечие

15

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Туй нанси е един изтръпнал брокер от ИМОТЕКА. Аз го знам. Все такива ги измисля и приказва. Викам му да ходи да се прегледа при психиатър. Ама не ме слуша. Мисля, обаче, че е станало вече време аз анонимно да се обадя и да потърся помощ за него.

14

Анонимен

преди 1 година

опитайте да си продадете кимизарниците и да видите ще намерите ли хора с пари и тогава ще се събудите от сладките сънища

13

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

До Анонимен: Що? Да не би да растат последните 3 месеца? А да си видял какво става с наемите? Инфлация 20% наемите надолу от миналата година.

12

Анонимен

преди 1 година

Евала Нанси! Има и щастливи гeйове!

11

Анонимен

преди 1 година

Нема ли сега некой да напише: "очаква се срив, имотите ще станат по 200 евро квадрата. Балона ще гръмне...." и тем подобни щypoтии??? М?

10

Капиталисти

преди 1 година

А нали знаете как работят пазарите. Днес вървят нагоре, утре надолу..... Ай сега като сте големи инвеститори и математици смятайте. Щом цените се повишават със 100% от 2010г до сега колко ще струват когато утре паднат с 50% което си е една нормална пазарна корекция? И какво ще се случи с тия дето са вземали кредити да инвестират в имоти в държавата с най голямата демографска криза в света. И сега банките вдигат лихвите.... Айде напънете ги тия мозъци. Не е толкова сложно.

9

Ивайло Бижов

преди 1 година

Вижте на снимката и на други снимки въобще вече НИКОГА не показват небето. Небето винаги е цензурирано, ЗАЩО ЛИ?! Гледахте ли вчера на какво беше заприличало небето навсякъде из Българя?.... то на нищо не прилича това вече ... то бива пръскане ама тва е прекалено вече! Народе събуждай се идват тежки времена опичайте си акъла

8

Анонимен

преди 1 година

Нюанси имаш ли куче

7

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

До Нанси - евала кифлоч, а като ти виснат крушите и приятеля ти си намери друга ти къде ще бачккаш?!? На Лъвов мост, на околовръстното или ще ходиш по адреси?!?

6

големия Коко

преди 1 година

До Нанси ковввроо кажи си адреса веднага

5

До Нанси

преди 1 година

Ако е вярно, то вие сте големи селяни бе. Поршето, ливадите, почивки, селска работа.

4

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Кви 59% ве?!? В София са над 120%...2008ма купих една панелна гарсониера в Сухата река за 28евраци и я пуснах под наем. Сега струва над 60евра.... Панелен блок от 70те години!!!! Просто нямам думи за тая измислена инфлация...Скапппани брокери.

3

Нанси

преди 1 година

Аз съм доволна. Моя приятел купи 2018 5 апартамента в Младост и ливадите. Сега е дабъл цената. А със наемите изплаща лизинга на поршето. Има си и друг бизнес и сме нон стоп по екзотични почивки. Вие бапкайте, че си чакаме наемите на 20 то число. Кой разбрал разбрал

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Ама как! Тоне е балон. ТО ще се качва вовеки!

1

Анонимен

преди 1 година

При идващ глад Ще ни трябва Хляб а не жилища