156

до200

преди 1 година

не само украинците са потърпевши ,невинни руснаци също умират бащи ,синове и т.н.Заради амбициите на един империалист ,решил да завладее света с война и заплахи.

155

До197

преди 1 година

Не заставам зад Путин и имперските му амбиции,ама още по малко оправдавам оня безродник Зеленски и господарите му за всичко което сътвориха от 2014 година досега!Потърпевши в крайна сметка са украинците!

154

До пяна

преди 1 година

Ти си глупендър ,аз ти обяснявам че съм против войната и убийствата ти ми викаш ела там .Нещастна душице ,има място за тебе в ада ,споко там ще си с Путин

153

Пян_Гъ

преди 1 година

До Луд с лопата: ИСКАШ ЛИ ДВАМАТА ДА ИДЕМ? ТИ ЩЕ СИ ЗА УКРАЙНА, АЗ ЗА РУСИЯ, ПЪК ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ? МОЛЯ ТЕ, КАЖИ ДА!

152

195

преди 1 година

ти зад кой заставаш ,зад издевателствата и убийствата ли?Такива ***,трябва да лежат в затвора до живот ,след като подбуждат и са за война и убийства .Там ти е мястото

151

Луд с лопата

преди 1 година

Пяна гъ , умрии освободи света от злобата си и го остави на добрите хора.Отивай при Путин и се бий за него нехранимайko смешен

150

До Зайцев

преди 1 година

А зад кого да застанем,най вероятно зад оня безродник Зеленски,който в стремежа си да угоди на своите господари жертва и без това бедните украинци и самата Украйна на разрушение и безпътица?

149

До 187

преди 1 година

Бомбите са пуснати на Хирошима и Нагасаки, за да сложат край на ВСВ. Днес, двата града са образец за целия свят и демонстрация какво се случва с държава избомбена с щатски атомни бомби. Дано хвърлянето на Нео бомби връз Рассия помогне на същата да се оправи веднъж и завинаги.

148

Пян_Гъ

преди 1 година

Ама какво значи "Байдън предупреди: Путин не се шегува с ядрената заплаха"??? Ами като не се шегува, какво правят САЩ/НАТО/ЕС в Украйна, пардон, в Русия??? Да се махат и готово - НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ЗАПЛАХА! Ами ако Русия на прави Майдан в Калифорния и я въоръжи и изгради биолаборатории за смърт и й изгради неамериканска идентичност и я кара да нападне САЩ??? КАК ЩЕ Е ТОГАВА! Да не би САЩ да посрещат калифорнийците и Русия с хляб и сол? Абе ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ НА Л-У-Д-И?

147

Анонимен

преди 1 година

Мисията и шантажът са изпълнени,Русия е отслабена и отхвърлена от почти цяла Европа,Путин оцеля и за да не се стига до ядренна война,човечето продажник ще бъде пожертвано както и част от Украйна!

146

Зайцев

преди 1 година

До всички които застават зад Путин ,войната ,убийствата.Нека бремето на всички жертви в безсмислената война на Путин ,се настанят в съвестта ви и не ви накара сами да се гръмнете от напрежението на невинните души.Специално за всички негови поддръжници .

145

Луд с лопата

преди 1 година

Колкото и да подкрепят Путин ,в историята няма оцелял мегаломан ,искал да завладее света .Скоро ще му дойде времето ,но въпроса е дали ще повлече и другите със себе си заради ядрените атаки които ще ги има ако го оставят без път и избор.

144

Карчопелев

преди 1 година

Адолф вика Путнер за рождения му ден.Викат го двамата Ким и Мао

143

Анонимен

преди 1 година

кой пусна бомби на Япония

142

Анонимен

преди 1 година

Какво ви притеснява думата и.ди.о.т, половината хора са такива

141

Анонимен

преди 1 година

Защо махнахте статията за Байдън и марихуаната. Това ЦЕНЗУРА ли е, що за ***.щина

140

Анонимен

преди 1 година

И тъй като на всички е вече ясно,че Путин не се шегува,очаквам в най скоро време наркоманът-клоун Зеленски да бъде жертван като агнец и да се приключва с Украйна и цялата какафония около нея!

139

Анонимен

преди 1 година

За жалост ядреният конфликт *** на вратите ни,Русия е притисната в ъгала и в същият момент не може да си позволи загуба,тъй като това означава край на империята и на Путин в частност!

138

Брандън

преди 1 година

Тоя е напълнил памперса от страх - старец треперушко.

137

555

преди 1 година

Вие затова ли всички сте се умълчали, по повод присъединяването на земите от Украйна?Не чухме никакви коментари и изявления. Ясно е , че здравата сте се шубелисали.