76

Здрасти Козяк

преди 1 година

Трябват ни земя въздух ама много, и от тия ракети дето Фес Ердоган си купи от Ушанките х70, 280 танка и още толкова БТРа и един Военен министър който е влизъл в окоп с кубински и каска. Другите джаджи си ги имаме, само дето аскер нямаме, ама ще им пускаме Дчжендърите напред да ги оправят отзад и това ни е играта.

75

Киро парцала

преди 1 година

Що пак оферти Фъ 16 откраднаха ли ги.. Или Бойка Барисавь нещо ги е дарил на Окрайна?

74

Анонимен

преди 1 година

Веднъж се издъниха с първата поръчка сега искат втори път да се издънят. ***.

73

Щирлиц

преди 1 година

Дано се сетят предварително,какъв цвят да са самолетите,а не когато трябва да ги изпратят зад граница,в защита на небългарски интереси.Смешници.Долуууууу!

72

Българин

преди 1 година

Група национални предатели ни го набутаха с тези Ф-ове. Сега същите национални предатели са в контактна група, за да правят правителство. Време е за Нов народен съд. Паси, чехъла и всички национални предатели, които са продали народа си, трябва да виснат.

71

Гост

преди 1 година

Не купиха нови самолети от Швеция преди сега ще вземат втора употреба,а ако преди бяха взели шведските машинине 8 а 12 за тези пари те вече щеше да са на въоражение.Но такова е

70

Анонимен

преди 1 година

"Това с мита за двудвигателните смолети е от 90-те години в България, когато авиацията е била много зле поддържана и пилотите си викаха: "Ако се счупи единия двигател, барем самолета долети обранто с другия""_______Не е мит. Самолетите на гражданската авиация могат успешно да заювършат курса с един работещ от два двигателя. Хората не слагат втори двигател за симетрия, а за гаранция.

69

Анонимен

преди 1 година

Това че Ф16 е добър самолет, не променя факта че в момента нямаме самолети, а сме си ги плаили. Какво става?

68

до долния

преди 1 година

И а бе чорап и кой ще спечели ВБ бе ф-16 или ф-15 ф-35 или ф-22 да те бия у главата с гега да те бия картонаджия зелен

67

Анонимен

преди 1 година

До до долния Казах "основните бойни изтребители", поне да четеш се научи. Виж списъка на активни самолети на US Air Force, F16 - 930бр., F35 302бр. * F15~450бр. F22 189бр. Имат и двудвигателни, но основните им бойни изтребители са Ф16 и Ф35. Това с мита за двудвигателните смолети е от 90-те години в България, когато авиацията е била много зле поддържана и пилотите си викаха: "Ако се счупи единия двигател, барем самолета долети обранто с другия" Гледай развитите държави какво карат - F16

66

до долния

преди 1 година

Ти пишеш глопусти Ф-15 Ф-14 Ф-22 какви са бе картонаджия

65

Анонимен

преди 1 година

До 74, пишеш глупости. Най-развитата държава в света, дето произвежда най-добрите самолети, основните и бойни изтребители - и F16 F35 са Еднодвигателни. Брях? нали? САЩ имат традиции в воденето на морски и въздушни боеве, винаги те са правили най-доброто оръжие във въздуха. Още от времето на световна P52 (Mustang), B17(Flying fortress) все велики машини. Хората знаят как да направят боен самолет.

64

Анонимен

преди 1 година

Никога не се купуват еднодвигателни самолети щото са куци коне и това го знае всяка развита държава не го знае само чорапа

63

Какво става с Ф16?

преди 1 година

"ако следващият парламент благоволи да каже за тези 8 самолета" Вярно какво става с самолетите? Нали бяха най-модерните съвременни самолети господари на небето - Ф16 с всички ексти, най-съвременния радар, платени и поръчани, само чакаме да ги доставят. Сега защо трябват нови оферти?

62

Есхач

преди 1 година

Дронове и сателити са бъдещето

61

Анонимен

преди 1 година

Абе нали НАТО ни пази,защо са ви тия самолети.

60

смешници

преди 1 година

Самолети на консигнация,пропадняци.

59

1984

преди 1 година

Продайте F-16 когато или по-добре преди да бъдат доставени, поръчайте 2x 20 и спестете пари

58

Анонимен

преди 1 година

"Си Радка знае,едно си знае!Ей инат ас кьовски!Абе човек,ти за съвместимост чувал ли си?"_____А коя от изброените държави произвежда несъвместима с натовските стандарти военна техника? Май зорът ви е да се купуват само американски самолети?

57

Анонимен

преди 1 година

Гледайте клипа на Цанов Напред и нагоре !! Хиляди Украински деца изчезват от БГ към турция ! За трафик на Хора !! Срам за БГ Граничарите .! Срам и погнуса