9

Анонимен

преди 1 година

Още древния Рим е казано " търси кой има изгода" . В Библията е написано : " коренът на всички злини е користолюбието" . И на децата е ясно от първия ден , че единственият субект кайто има изгода от тая диверсия са ус.аните кравари.

8

Анонимен

преди 1 година

Ей тези евроатлантически,ценности объркаха целия свят.

7

Аааааа не !

преди 1 година

По добре казва *** , ЕС да купува на много високи цени газ , зърно , петрол и да ходи по свирката на БАЙ - ДРЪН ! По добре народите на старата Европа да гладуват , да мизеруват , да стоят на студено ........но да е наведена на ФАЛШ и да й се кланя !

6

Йосарян

преди 1 година

"Нивата на метан в района на разлива на "Северен поток" са хиляди пъти по-високи от нормалното" - Нормално няма никакъв метан, значи каквото и да сложиш, ще е "пъти по-високо"; "такава концентрация на метан може да окаже отрицателно въздействие върху морския фитопланктон и зоопланктон" - на каквото и да повишиш многократно концентрацията, било и на кислород, "може да окажеш" отрицателно влияние на нещо; Абе да не ни манипулирате пак нещо?

5

ХА ХА ХА

преди 1 година

АБЕ ДА СИ КАЖЕМ СЪС ЕДНА ДУМА !КЪДЕТО И ДА БРЪКНАТ КРАВАРИТЕ СЕ ПАРФЮМИРАТ !!!!!!! ЕЙ ТЪЙ КАТО ШВАБИТЕ , ЩЕ РЕВНЕ И ЦЕЛИЯ ЕС !!!! ОТ НЕПОСИЛНИТЕ ЦЕНИ НА ГАЗА , НА КОЙТО ДЕМЕНЦИЯТА ИМ ГО ПРОДАВА !!!!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че това поредния американски пирон в е европейския ковчег.

3

Анонимен

преди 1 година

Явно са открили паспортите на Путин и Лавров.

2

Анонимен

преди 1 година

Мазна пропагадна! Всички знаем, кой стои зад атентатите. И това не е Кремъл. Ей затова ви гонят, мисирките, от пресконференциите!

1

Анонимен

преди 1 година

Откриха топлата вода шведите.... Въпросът е кой а не дали!!!! А вече и за малките деца е ясно кой има интерес да остави Европа на сухи газопроводи... Определено не и Русия! А един субект зад океана... За това шведите си мълчат като риби...И за това цялата статия върти и суче и бяга от същината...стигна се чак до планктона и прочие глупости...