73

Анонимен

преди 1 година

Слави може и да не е в парламента, но ще продължаваме да му плащаме субсидия на измислената му партия.

72

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов не вдяна в дебелата си глава възрастните българи не могат да се справят с машиното гласуване Слави Тошко Йорданов също са виновни за това ще вкараха България в криза ние българите прощаваме два пъти на трети път наказваме жестоко.Слави и Тошко Йорданов с наглото си поведение не искат да си научат урока които ние българския народ им дадохме и това си е.

71

Анонимен

преди 1 година

много ми е мъчно за северно македонците, няма да имат космонавт. иначе очаквам глави да се озлоби още повече.

70

Анонимен

преди 1 година

до Коко Около 100 от Пеевски, спазарени в хотела му .

69

Реалист

преди 1 година

ГЕРБ си купиха ИТН, затова падна правителството.

68

Коко

преди 1 година

Пасмина. Чудя се кой изобщо е гласувал за вас. Срам, предатели и народоотстъпници. Интересна ми е сумата за която Слави продаде дълго градения си имидж, като позволи да бъде опустошен. Обзалагам се, че е умопомрачителна.

67

Главчо

преди 1 година

Толкова близко и все пак толкова далеч. Сладка болка! Да видим сега Славето как ще го поеме като мъж. Хе хе хе!

66

До Гиб Мелсън

преди 1 година

В цял свят при всяко ТВ шоу, което се излъчва на живо, дори и при сериалите, които се снимат на живо в студио пред публика, има такъв надпис за аплодисменти. Иначе да, Слави изглежда с доста мутренско държание. По същия начин е и този неговия Балабанов. Копира го явно. Народа ги наказа, че са патерица на ГЕРБ и ДПС, а техните избиратели са твърдо против тях

65

Lina

преди 1 година

4139 гласа , точно каквото са си заслужили" и най натам". Като един мажоритарен вот, като отстраняването на гешев, като едни милиарди за пътища, като едно неслучило се чагъртане, една загубена битка за бнб , едни неполетели македонски космонавти, но пък една *** КЕЕ ДО НИ ЯЯЯ. Получава се заслуженото - една подигравка като филип скъсаната дънКа. Сметката се заплаща винаги . Може пък да са останали кючеклюбители за концерти. Сигурно :) :);))

64

гост

преди 1 година

Няма нищо, следващия път ще са повече.

63

В грешка си

преди 1 година

До До 67Изборите три пъти са заради управляващата партия. Управляващата партия никога не са били ИТН. ИТН искаха да поемата управлението, както го поеха и ПП, но ПП го направиха задкулисно, влизайки уж в коалиция. Коалиция която беше еднолично водена от ДБ и ПП. Също така ИТН са принципна партия. Решения се вземат след гласуване. Те подкрепиха други партии докато решенията се вземаха по този начин. В момента в който ПП и ДБ започнаха да вземат еднолично решения, тогава нещата се обърнаха.

62

sdgdg

преди 1 година

Перфектна новина !

61

експерт

преди 1 година

Тошко е доста противен, ама тоя Балабанов е дваж по-гнусен

60

Нормално е

преди 1 година

До РеалносттаТе хванаха протестната вълна вярно е. Но това към Продължаваме промяната беше само истината. Петков се наке**за на седалката си когато Караджов му посочи в коя сграда е преговарял под масата. Скритата камера на заседанието на ДБ, показа как Продължаваме промяната са действали задкулистно срещу ИТН, и не са им позволили да вземат решения заедно с ПП и ДБ. БСП също са били само за парлама. А истинските използвачи са ПП с това че използваха фалшива Мафия в лицето на мно

59

ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА

преди 1 година

НАРОДА ДОСЕГА ИЗЧЕГЪРТА - ОТРОВНОТО ТРИО, МАЯ КОНОПА И СЛАВИ БЕНД...... ПОСЛЕДНИ ОСТАНАХА ПП-ПРОЕКТА ПИРАМИДА........ТЯХ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.... И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДРЪПНЕ ПАК НАПРЕД.....

58

Раш

преди 1 година

До 67 Анонимника. Слави привидно дава, като се преструва на благодетел, но в замяна очаква да получи много повече. "Ти на мене, аз на тебе".

57

Нормално е

преди 1 година

До Гиб МелсънТова се прави във всяко такова предаване. Иначе надменен или не, по важното е дали му имаш доверие като човек. Така или иначе той е само говорител на партията. Така че няма значение особено дали е надменен или не.

56

Анонимен

преди 1 година

Залъгалка, която прилага сега Радев е привидното "сближаване" с Борисов. Тази илюзия му е необходима да поддържа напрежението между Борисов и нахъсените срещу него ПП, ДБ, както и БСП-Нинова. Иначе, враждата между Радев и Борисов е непреодолима!

55

Реалността

преди 1 година

Слави огорчи най-много онези, които навремето излязоха на улицата срещу корупционните далавери на правителството на ГЕРБ!!! Слави Трифонов и ИТН всъщност използваха удобно тогава протестната вълна, за да се намърдат в Народното събрание, а после показаха истинското си лице, като започнаха да засипват с клевети и прах уж партньорите си Продължаваме Промяната. Злината неизминно застига Злодея! Така Злодея беше изхвърлен от Народното събрание най-безцеремонно от Суверена - Народа!!!

54

Гиб Мелсън

преди 1 година

Слави ми направи лошо впечатление още през 2004. Имах работа в София, трябваше да преспя и имах време за убиване. Отидох на шоото на Слави. Първо докато чакахме записа на предаването дойде Любо Нейкофф и започна да ни дресира нас публиката кога трябва да ръкопляскаме. Като светне една червена табела и ние публиката трябваше да ръкполяскаме. След като Любо ни дресира нас публиката започна и предаването. Слави ми направи впечатление на много надменен човек. Първото впечатление. За вицове е добър.