67

Анонимен

преди 1 година

До 73...не зная дали сме ***.Но зная че за 12 години Борисоф ни закара на последни стандарти на живот.Първа по корупция и кражби.Няколко пъти съдена България и загубила милиони от международни съдилища.Намалели сме с 800 хиляди българи.Това не е ли вина?...Какво трябва да е вина тогава?

66

БЕДНИ ПЕПЕТА...

преди 1 година

КЪДЕ СТЕ ВИЕ-КЪДЕ Е БОЙКО...... СРЕЩУ ВАС ДА БЯГА-НЯМА ДА ГО СТИГНЕТЕ....... КВО ДА ПРАВИШ-ПРИРОДА.....

65

Поли

преди 1 година

Ха,ха,ха променкаджиите се друсат от страх от Борисов,и дрънкат всякакви без умия и бягат като дявол от тамян.Е що?!Щото сте Тъ* пи и некадърни.Е каква е вината на Борисов а ?!

64

Анонимен

преди 1 година

Тик,во-ча иска пак да краде

63

Анонимен

преди 1 година

Борисов не е готов на най-важното. Да признае, че през неговото управление се въведоха порочните практики при усвояването на средства от ЕС, харченото на бюджетни средства и възлагането на обществени поръчки, т.е. пандемична корупция, която е най-големия бич за България. За корупцията нито дума на обширната пресконференция, а каза и да няма персонализация. При тези условия няма как ПП да се съгласят, съгласят ли се - отиват в историята с 200 км/ч.

62

Ралица

преди 1 година

55 ОРОМНА ПОДКРЕПА ЗА ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ БЪЛГАРИТЕ ДЕТО МРАЗЯТ ДЪРЖАВАТА СИ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ МРАЗЯТ СЕБЕ СИ НО ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО СЪВСЕМ НЕ ОСТАНЕ НИЩО ЗА КРАДЕНЕ ВЪРНАХА СЕ ОНЕЗИ ВРЕМЕНА ОКОЛО 90 ГОД НО СЕГА В ОЩЕ ПО ТЕЖКА ФОРМА *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ЯВНО СИ ХАРЕСВАТ ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ НА РАДЕВ И НА ОНЕЗИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ НЕЗНАМ БЪЛГАРИЯ Е В БЛАТОТО НА РАДЕВ

61

Анонимен

преди 1 година

Борисоф има два варианта...в челото Или на примката.

60

Аноним

преди 1 година

Борисов няма да вземе никаква власт Вече 2 год си имаме управление които остават во веки Веков единствени неповторими бели най най доброто за България са тези хора вече 2фгод държавата ни благоденства и все повече успява Слава на Радев и неговият А отбор Киро Асен и Ицо Нинова Слава а Борисов на кладата да се изгори с ритуален танц и най сетне реки от злато да текат след като сме изгорили най огромното зло България Слави тези хора Радев Асен Киро Нинова Ицо

59

Алекс

преди 1 година

Дано се реализира варианта централен софийски затвор и близка среща с бай Ставри.

58

Радж

преди 1 година

Само да ви светна, че ББ няма да се прецака да управлява тази зима. Не е толкова *** колкото си мислите.

57

Черп

преди 1 година

Тоя само да вземе влста и протести до дупка ште има. И без това няма кво да се прай

56

Асан

преди 1 година

Ас си изкам Киро и бат Асен. ПП и *** направиха безплатна детска градина. ББ санира 200 блока - гоюяма работа. Колибата студена пак.

55

Барека

преди 1 година

Ааа, май не знаете кой е преподавател по психология (да ги връткаш, а те да се кефят). За вас по-добре тогава Винету и еднокнижен и така.

54

Радослав

преди 1 година

Как сте мили герберчета? 4 пъти гласувате за тиквун и 4 пъти той бяга от парламента! За двама гласувахте преференциално и двамата се отказаха по поръчение на централата на младежкото БКП в полза на партийни величия! Какво е чувството да гласуваш доверие на страхливец и предател? Направо защо си правите труда да гласувате, така или иначе партията е направила избора вместо вас!

53

Анонимен

преди 1 година

Абе я колко народ останахме , защо да избираме все едни и същи !? По добре да се въртим и всеки от нас да става депутат поне за година и ще се оправим ! Кеф ти парички и далаверки , а и висока пенсийка след време! Вярвайте ми , ни един гладен няма да остане!

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Баце има само един вариант и той е при бай Ставри,и най-накрая да забравим за него и неговата крадлива банда..."--Еййй,голяма злоба,голяма завист срещу ББ! Защо бе,хора,защо толкова ви е страх от него? Така е защото не можете като него,некадърни сте,а искате да ръководите! Е,не ставате! Никой не е толкова успял като политик колкото ББ! Това ви е проблема,но не го решавайте на наш гръб! Защо със злобата си искате да затриете РОДИНАТА ни !???

51

Барека

преди 1 година

Много коментирате доктора по психология ама пак ще ви врътне. Защото сте ***, а той тези знае как се пасат. Май ПП залязват малко по малко.

50

Анонимен

преди 1 година

Варянти много,но хубав за него няма , всичко свърши Game Over

49

Анонимен

преди 1 година

Борисов пее същата песента на Кирето ,и двамата желаят украинските фашисти са живеят тук безплатно по хотелите и то на черноморието ,а хората които останаха на пътячуеаъ се клюки с празни фургони от наводненията че карат зимата в тях

48

Анонимен

преди 1 година

Да се гръмне