270

Анонимен

преди 1 година

ДъБъ няма какво да се ядосват, какво тичат пак като теле пред майка си. Ето какво казва и комисарчето - Киев не може да се присъедини към НАТО в условията на военни действия на украинска територия. Това заяви Европейският комисар по въпросите на вътрешния пазар на ЕС Тиери Бретон за френския телевизионен канал BFM.

269

Анонимен

преди 1 година

Спрямо цялото общество тежестта на ДеБе е 2 %.

268

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея изпраща хранителни пакети/дажби. Защо трябва ние да изпращаме оръжия. Този конфликт е продължение на гражданската война. Трябва да запазим известен неутралитет. Радев е постъпил умно и съвсем правилно .

267

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея изпраща хранителни пакети/дажби. Защо трябва ние да изпращаме оръжия. Този конфликт е продължение на гражданската война. Защо трябва да се набираме. Трябва да запазим известен неутралитет. Радев е постъпил умно и правилно

266

Наблюдател

преди 1 година

Нямаше ли в конституцията нещо по въпроса за хората които искат да вкарат страната във война. 20г затвор май. Гешев какво се мота?

265

Анонимен

преди 1 година

Арсенал показва че лоша та енергия се връща като бумеранг. Физика. Сори.

264

Анонимен

преди 1 година

Радев е постъпил правилно. Той заема и подкрепа позицията на САЩ и Западните страни. Източните страни без Унгария действат емоционално. Радев постъпва правилно !!!

263

Анонимен

преди 1 година

Маргинали, сър!

262

Анонимен

преди 1 година

Сега вместо на нови избори ще ходите на фронта. Защото пращането на оръжия не е безобидно. Много добре знаете че Гном и Мравояд няма да отидат на фронта а ще отидат на курорт с $ те си. А вие ще отидете на фронта. Защото това не е детска игра. Това е война.

261

Анонимен

преди 1 година

До Мдаа...Какъв кон какъв бог. САЩ , САЩ са против прибързаното приемане на украйна. Западните членки на Нато също са против. А източните са едни глуупци.

260

Анонимен

преди 1 година

До Мдаа...Какъв кон какъв бог. САЩ , САЩ са против прибързаното приемане на украйна. Западните членки на Нато също са против. А източните са едни ***.

259

Анонимен

преди 1 година

Енергията нито се губи нито се създава. Тя просто преминава от един вид във друг. Когато имаш лошо отношение и си тормозиш народа това се връща и никаква Заблуда не може да ти помогне. Нападаш тайничко все едно е вътрешен проблем. Нападат и теб. Пращаш оръжия. То се връща под някаква форма. Енергия..... Връща се от където идва.

258

ВърховенствоНаЗакон2

преди 1 година

Особено глупави са критиките им към президента Радев, задето не подкрепял незабавното присъединяване на Украйна към НАТО. Откъде да знаят тези мили евроатлантици, че по правилата на тази организациянейни членове не могат да стават държави, които са в състояние на война.Иначе всяка втора дума на ДБейците е за върховенството на закона и спазването на правилата. Но това явно се отнася само за другите. За тях и за приятелите им правилата не важат. Те се имат за толкова велики, че са над всички правила.

257

Анонимен

преди 1 година

До Скитник 13. Добре че повдигащ тоя въпрос, защото аз имам малко нестандартно обяснение. Стана нещо като бумеранг. Бумеранг на енергия. БГ праща оръжия но те убиват хора и това предизвиква енергия срещу тези които са ги произвели и са ги изпратили. Бумеранг който върна енергията от където идва. Закон на физиката. Ето защо аз съм против изпращането на оръжия след като вече конфликта е започнал. Защото тази енергия се връща като бу меранг. Закон от физиката Съжалявам.

256

СпазванеНаПравилата1

преди 1 година

Евроатлантическите мъпети от ДБ няма да мирясат, докато не ни вкарат във война. Искат веднага НС да приемело декларация, че ще пращаме оръжия за Украйна все едно сега не пращаме:)))Големи храбреци! Ами като са такава музика за ушите им оръдейните залпове, Христо, генерал Наско и подчинените им да нарамват по един калашник и бегом към Украйна. Само че едва ли имат кураж за това.Особено глупави са критиките им към президента Радев, задето не подкрепял незабавното присъединяване на Украйна към

255

Анонимен

преди 1 година

А какво *** от ДБ ,не ви харесва че някой е по различен от дупедаеците от т.н. демокрадци.Добре че не са Плевлю или еврейския *** Паси.

254

Скитник 13

преди 1 година

Абе какво стана в арсенал. Много експлозии нещо последно. Да не би и там някои да е пушил цигари също като руската армия на кораба Москва и на летището на Крим Да се събере екипа за нац. сигурност на чело с Радев и да разследват своите.

253

Алоооо

преди 1 година

Дорогари и тавариши. Стенанията ви този път няма да бъдат чути в москва понеже там си имат по сериозни проблеми:). Румен и останалите да не се пънат толкова це ке *** някои капиляр. Вожда ви в Кремъл губи и вие също с него.Свиквайте с мисълта и консеквентно като вожда си др искайте в гащите. Краят наближава а и на всяко прасе му идва коледата.

252

Значииии

преди 1 година

подготвяйте се за повиквателни!

251

Мдааа

преди 1 година

Лека полека става ясно че за съжаление България се оформя като троянски кон в Евро съюза а и в Нато. Хе хее. Който се опитва да седне на два стола обикновено пада на земята. Радев е ясен на кой бог се кланя. На същия на който се кланят герб, дпс, бсп и възраждане. Кремълския. Този път обаче нещата ще свършат с бой.