213

Анонимен

преди 1 година

ЦЯЛАТА САЩ Е ОБГРАДЕНА СЪС СТРАХОТНА ПРОТИВОРАКЕТНИ СИСТЕМИ ПУТИН ОТ ТОВА ГОЕ СТРАХ РАШКИТЕ СА ОБКРЪЖЕНИ СЪС СМИРНОФ ***.

212

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЗА ПО-МАЛКО ОТ МИНУТА РУСИЯ ЩЕ УНИЩОЖИ С.А.Щ. КРАВАРИТЕ ДОРИ НЯМА ДА ИМАТ ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО ИМ Е СЛУЧВА.НЕ СЕ ЗАКАЧАИТЕ С ВЕЛИКА РУСИЯ. НЯМАТЕ И ПРЕДСТАВА ЗА НАИ НОВИТЕ И ОРЪЖИЯ.

211

Анонимен

преди 1 година

Американците нямат търпение да думнат някоя и друга атомна бомба. В този смисъл подкрепям коментара на Илюминат, ще има провокации, ще направят американците някоя мръсотия и ще обвинят Русия, само и само да метнат бомбата. Това което ще последва обаче, само можем да гадаем. Много вероятно американския народ да помирише руския атом, много вероятно...Лошото е, че сме близо и ние също ще пострадаме.

210

Нострадамус младши

преди 1 година

Защо ни заливат с *** въпроси на които всеки разумен човек знае отговора ???? Защо не се коментира на широко и дълбоко взривяването на СП 1 и СП 2 , защото го думнаха американците !!!! Представяте ли си ако имаше някаква и минимална следа за руско участие ???? Какъв вой , паника , плюнки , заклинания , хвърляния по корен на продажни и слагачески журналисти и телевизии , а ???? Гьобелс се върти в гроба , надминаха го .....

209

Алооо

преди 1 година

Да бе те да не са сащ, да избият сума цивилно население, както в Япония. Това са празни приказки, пишат и се говорят тия глупости да се всява страх, както с оная "много тежка и неизлечима" настинка.

208

илюминат - ренегат

преди 1 година

Първо ще има провокация с "мръсни" боеприпаси от страна на Украйна и НАТО, между 6-ти и 12-ти октомври! След което ще е обвинена Русия - та след това ще става каквото ще става!!!

207

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво би било и как би било, но считам, че в България преки попадения от ядрени оръжия няма да има. И за Русия и за САЩ/Запада има по-важни цели в първите 5 минути на такава война, а тя няма да трае повече от 5 минути и половина........

206

Анонимен

преди 1 година

До 194 - Всъщност симулация на НАТО какво може да се случи при ядрен конфликт показва, че преките жертви (от взривовете) ще са към 90 млн. в Русия и 86 млн. в Европа и Сев.Америка, докато населението на тези области е 150 млн. и 944 млн. съответно.... Доста оптимистична прогноза за т.нар. Първи етап на ядрената война! Оптимистична за Нато имам впредвид - как така само 86 млн. души ще са засегнати от 944 млн.?! Ама нищо - нека си верват )))

205

Тъй вярно

преди 1 година

Путин ще посегне към ядреното оръжие.Първа цел ще е българския парламент,след това Белия дом на Дедо Байдън и накрая Пентагона.

204

Путин -оставка!

преди 1 година

Лошото е че Путин нема да бомби с атом Украйна щото е до Москва и вятара духа на там.Ще бомби некоя западна столица....

203

Анонимен

преди 1 година

До хахаКакво да отговорят краварите, те ще са изпържени в собствен сос.........Личи си по броя на руските трупове, за огромно съжаление!

202

хаха

преди 1 година

Какво да отговорят краварите, те ще са изпържени в собствен сос.

201

Анонимен

преди 1 година

Пердахът от малобройната но натовски въоръжената украинска армия ни показа реалната сила на руската армия! Също така, съветската армия е яла добър пердах от Финландия и Япония, прегледайте историческите документи по този въпрос!

200

аз

преди 1 година

Ген Петреъс каза какъв ще е отговорът като за начало. С конвенционални оръжия ликвидиране на руските войски в Украйна и на черноморския им флот.

199

Военен от НАТО

преди 1 година

До Громико --- Точно така ще стане, но има един малък проблем. Дали въобще същата подводна лодка ще може да изстреля нещо подобно или скорострелно ще замине на дъното на голямата вода, като карабляка Мацква, унищожен от "случаен пожар" в следствие на неправилно пушене на махорка.

198

Анонимен

преди 1 година

Съдейки по "величието" на руско-съветското оръжие крайния резултат е съвсем ясен! НАТО си остават сила номер 1!!

197

von Newmann

преди 1 година

До Анонимен 209 -- Странно. Ръждясалите и тотално корозирали двигатели на балистичните ракети трябва да се сменят на всеки 10 години, защото горивото ги разяжда, а денги нету, тавагишчи. Фактът, че имаш ядрени заряди, означава, че трябва да разполагаш и с метателни средства, които да ги докарат до предназначението. Самолетите, специално съветските, защото руски НЯМА, ще бъдат унищожени на хиляди километри преди да навлезат в щатска или западноевропейска територ. И Путин го знае.

196

Анонимен

преди 1 година

Има един друг по-интересен въпрос - кой ще стреля пръв с ядрените оръжия - САЩ или Русия. Въпрос на време е да разберем, затова носете си новите дрехи и се радвайте на хубавото време, като за последно.

195

кубанская столица

преди 1 година

Ако посегне, то бъдете уверены, не САЩ ще е първи, ала т.н. европа включително Бълагрия. Така по-добре мълчите, братушки. Дума е серебро, ала мълчание е злато

194

Анонимен

преди 1 година

По-скоро Русия няма да използва тактически ядрени заряди,а стратегически.Първо ще изтрият от лицето на земята САЩ и Англия,а за Европа ще решат според нашите действия