14

Случаен минувач

преди 1 година

Има я пресконференцията на Нинова в нета, можете да я видите, ако ви издържат нервите, гледайте я. Тази жена е едно невероятно гyйнo. Журналистите я питат - след такъм срамен резултат няма ли да подадете оставка, под 10 процента сте, пети сте, и Възраждане ви изпревари. Тя обаче едно си знае - не, имаме същите резултати, както на предните избори, оставка няма да дам! Няма да направя удоволствие на тези в партията, които ме мразят! Те говореха, че ще паднем под 4 процента, не сме обаче паднали!

13

Gogo

преди 1 година

Станишев е готов за горещ флирт с Боко симитлийската снаха и Нинова много кофти им пречи да се награбят в политико-далаверска мъжка интимна прегръдка :) обаче Нинова е по-мъжко момиче от Сергей, само тя в годините назад се опълчваше редовно на селско мутренската диктатура на банкянския шоп ар! Само на Нинова и стискаше да се обяви против даването на оръжия за Украйна! Благодарение на нея не се опозорихме с греха на братоубийството! Не съм бсп-ар, но Нинова е пич!

12

Т.Шак

преди 1 година

Моля-моля! Дръжте си я Корнела! Тъкмо ще "дооправи" Столетницата. Време й е.

11

тТт

преди 1 година

А колко процента да вземете? На Бузлуджа нали ви гледаме симпатизантите - 70-80 годишни хорица. До 5 години с мъка ще влизате в Парламента.

10

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ ЗАПОЧНА ДА СЕ ПОДМАЗВА НА СТАНИШЕВ И ПЕС СИ СМЕНИХА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ХАХА

9

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Сложете Дъбов,Миков,Гергов,К.Добрев,или Станишев начело на БСП и резултатите...стремглаво ще тръгнат към...Банкя.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако алтернативата е Станишев по добре да си седи Нинова

7

Анонимен

преди 1 година

Бойко се подмазва на Станишев но вече няма полза

6

баба мара

преди 1 година

защо не приехте коментара ми аз съм против станишев да се кандидатира за бспили за президент

5

Червен бюлетин

преди 1 година

Защо оставка? Нинова прави огромно добро на страната ни, като занулява БСП-то!

4

Бивш симпатизант

преди 1 година

По принцип е прав, но по-добре да си мълчи. Този не само рови дъното, но се е заровил в тинята и като се размърда само вдига мътилка.

3

Augusto Pinochet

преди 1 година

Станишев поиска оставката на Нинова: Ровим дъното - това с дъното е стар комуняшки лозунг - НА ВХОДА НА МИНИТЕ В ПЕРНИК ИМАШЕ АРКА ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО НАПРАВЕН НАДПИС "ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПОД ЗЕМЯТА" ТАМ ИМ Е МЯСТОТО.

2

Granik

преди 1 година

БСП трябва да направят някой рисков ,провокативен ход, да се конфронтират с някой ,за да си вдигнат рейтинга. Ако не беше акцията в Росенец срещу Доган , ДБ нямаше да имат и 1% изборен резултат . Хората се впечатлят от рискови начинания

1

Зозо

преди 1 година

...............Познавал симпатизанти на левицата, които сега са гласували за ПП.............. Хахахаа, ами нормално. ПП са новото /младото/ БСП-БКП. Синчетата :))))))))))))))))))