23

Само

преди 1 година

Да кажа, че държавата може да си позволи да плати тези обезщетения. Както и тези на всички други престъпници. Не е толкоз бедна, че да не плати сто хиляди или десет хиляди. Та.....мачкайте престъпността, а после не е проблем да се плати на Джендерастите от ЕСПЧ. По-добре да се платят жълти стотинки, но отрепките да са в затвора.

22

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Най наглото е че точно в скандинавските страни плюс дания и германия по време на ВСВ а и малко след нея са кастрирали ромеите....Точно тия да ни сочат с пръст и да ни съдят е меко казано нелепо. Значи те са си решили проблема а сега ни бият през ръцете.... Да се махаме от потъващия ЕС- няма да строите Белене,няма да строите Южен.П. няма да закачате ромеите..... Аре у лево молИм

21

Анонимен

преди 1 година

Ако по пътя на завоя бе излязъл с/у тях де се скарали 2 роми голям тежък камион ТИР,че шофьора му не можел да спре от изненада що с/у него роми се скарали,се сбили или се сдърпали един друг,че да предизвикат някой да спре и да се намеси да ги разтърве или най-малко да им направи забележка,че точно там на шосето и на завой не им мястото да се разправят от таз страна на пътя точно на платното на което се движи по задължение ПТС по посока на движението му определена от ПЗДП,че да го нападат и бият

20

Анонимен

преди 1 година

Аз им предлагам да ги вземат в Хелзинки в централата. Едно е 100% сигурно, българите не сме задружни в нищо и нищо не ни обединява, но ако кажат да съберем пари да екстрадираме всички шведи, ще наберем за 24 часа поне 3 милярда без проблем, ще е като национален празник, после ще го честваме деня като старт на нова България.

19

Анонимен

преди 1 година

Този, частен имот може да е и не тези защитаващи ги.

18

Анонимен

преди 1 година

Това не са хора, които са се трудили, често ипосле държавата им го е взела те са крали да искат от Брюксел.

17

Анонимен

преди 1 година

А кога ще осъди ромеите за ромейския геноцид над българите? Тези хора живеят с имперските си заблуди за превъзходство над по-малките и по-бедните и са си заровили главите в пясъка като щрауси. Пожелавам им милиони ромеи на тяхна издръжка.

16

Анонимен

преди 1 година

Сиреч, ако ида в имота на Урсула и си направя колиба, ако ми я срути, аз ще мога да я осъдя.

15

Анонимен

преди 1 година

Независимо от името, БХК да са защитили някога българин и България? Всички подобни нпо-та трябва да бъдат забранени. Те са чужди агенти, не защитават българи, а са проводници на джендърлиберастията.

14

Анонимен

преди 1 година

То е абсурдно, противозаконно и скандално да те осъдят, че си си върнал имота от банда крадци.

13

Осман ага

преди 1 година

А хаирлия да им е лотариийния белет на нашите братя роми.

12

Анонимен

преди 1 година

Може ли да си построя барака и да се самонастаня в центъра на Страсбург, и да съдя властите ако ме изгонят???

11

Анонимен

преди 1 година

Преди години ми предлагаха АК-47 на черно - все по често съжалявам, че не го купих.

10

Анонимен

преди 1 година

Aмepиkaнcka aтaka cpeщy нac, no cъюзничeckи...

9

славянин

преди 1 година

Останал ли е още някой ид.от, който да вярва се ес е нещо добро за България!?

8

УУУУ

преди 1 година

А България няма ли адвокати да защитават или са пратени там само някакви безмълвни симуланти?Дромите имат ли адрес,платени данъци,законни къщи,доказателства и всичко необходимо за всеки български гражданин като твърдят че са прогонени от там където 100% официално не съществуват!Пак ще плащаме едни пари на адвокатската мафия!

7

Македончо

преди 1 година

Не са хубави работи, хора сме без значение от цвета на кожата трябва да се разбираме.

6

Анонимен

преди 1 година

Кога българите ще се вдигнат срещу тази напаст БХК?

5

Z

преди 1 година

И каква стана тя, БХК защитава незаконните постройки и беззаконието, те маи защитават престъпници. Кои са БХК да си излизат с имената и лицата да не се крият зад съкращения и организации. Прокуратурата няма ли да се самосезира за подстрекателство към престъпление? Или за ДПС не важат законите на България?

4

ера

преди 1 година

а кога ги бият, колят българи проблем няма. Колко са случайте и къде бяха БХК? Е за такива като тези от БХК линч, линч и пак линч и ако не дай Боже още мърда отново.