22

Анонимен

преди 1 година

габровската тиква не е по-различна от банкянската тиква

21

Анонимен

преди 1 година

Нови избори до дупка ,докато Герб изчезнат стига аванти и смирение , башибозук!

20

Пижо

преди 1 година

Толкова смирен, че след като сви 4 млрд. за електронно правителство, сега точи лиги за 55 млрд. от Плана за възстановяване. В затвора!

19

Анонимен

преди 1 година

Тиква до тиква ,що е то ?Отговор: ГЕРБ

18

Анонимен

преди 1 година

..смирете си,че сега от геПи обещаваме да крадем не толкова на..г..ло...

17

Анонимен

преди 1 година

Като толкоз сте смирени идете в манастир!

16

Един там

преди 1 година

Смирение ли? Крадци с вас крадци!

15

Gogo

преди 1 година

Герберастията е тежка, нелечима и явно супер заразна болест! Тежко на България управлявана от мутри, рекетьори, гангстери и като цяло от долни предатели!

14

А като

преди 1 година

крадохте нагло 12г и окупирахте цялата държава, къде ви беше смирението, а?Направихте така, че една голяма част от хората едвам да кретат и да изпаднат в абсолютна апатия - ходещи мъртъвци, друга да емигрират и назначените под път и над път от вас калинки, заедно с *** от строителните ви фирми, заедно с всички други свързани фирми да ви гарантират едно твърдо ядро. Но не успяхте докрай. Идва ново време и ще отговаряте за престъпленията си!

13

Смирено

преди 1 година

да крадем (и безнаказано)

12

Ццц

преди 1 година

Томе, Томе след като опоска Габрово реши да се смирию

11

анинимен

преди 1 година

амибтака става като не се отива да се гласува. вэимат гласовете ви и го "добавят" към някоя си оолитическа партия. и как какво стана сега - мутренска струкрура герб печели, понеже много хора не отидоха да гласуват. има и квадратче - не подкрепям никого., ей това трябваше да направите.

10

!!!

преди 1 година

Ами че, "смири се" бе, грознико, дето мутратаи ти е досущ хипопотам, само че болен! Ти открадна един милиард за електронно правителство, каквото няма, нали?! Да "се смири" и сикаджийският ви бос, който ограби, срути и съсипа България и я направи най-бедната, най- корумпирана в Европа, с най-висока смъртност! Ами, смирете се и се измитайте бе, наглеци, крадци на милиарди и лакеи на кремълския злодей А къщата в Барселона, а чекмеджето, а "магистралите?! А "Турски поток?! Мерзавци долни!

9

Член на БСП

преди 1 година

Какво смирение, като Делян почна още от днес да се вихри, и да привиква лидери на опозицията в прокуратурата! Само бунтове за вас прокълнати крадци и мафиоти!

8

Кой да се смири?

преди 1 година

Ние ли да се смирим, че на две трети от хората им писна от пропадналата политическа сбирщина и даже не отиват да гласуват, защото е все тая? Или вие ще се смирите и ще престанете да оглозгвате държавата до гол кокал като за световно? Да бе, вярваме и в Дядо Коледа.

7

мира

преди 1 година

Ха ха смирение вие сте за затвора единствено тогава може да стане нещо никакво правителство с вас Стига сте лъгали и мажели за нищо не ставате изведнаж се снишихте като видяхте дебелия Отвратителини срам от ХИКОГО нямате хи от майка ни от баща ни от деца а ззаа бога да не говорим

6

Анонимен

преди 1 година

Двуличници...

5

Анонимен

преди 1 година

Решението е да бъдеш бит изнасилен и да влезнеш в затвора БКП гербаджийска крадлива отре-пко

4

наблюдател

преди 1 година

Вие кога ще се смирите? Или другите да се смиряват, а вие пак да ни яхате с 200? Такава наглост и безочие като вашите, другаде няма. Никога повече герб!

3

Анонимен

преди 1 година

Този глупав гербераст си мисли, че някога повече през живота си ще управлява ли?НИКОГА повече гербаджии !