17

Анонимен

преди 1 година

Добре че презокеанските танкери са мега еко! Хич не оставят въглероден отпечатък и там кво още беше... Белите мечки да са спокойни!

16

До 12

преди 1 година

Да, точно САЩ няма газ пхахахаххаха. САЩ до скоро го горяха в атмосферата, че им пречеше да помпат петрол, ама има толкова много, че нямаше на кого да го продадат. На газа се гледаше като на отпаден продукт. Но ето, че джуджето ги направи и основен световен износител на нещо, което преди изхвърляха.

15

Анонимен

преди 1 година

Само фармацевтичните им компании в момента не кешират яко, въпроса е докога! Айде, къде е ковид вълната номер 637372882?

14

Ама пак руски

преди 1 година

10 пъти по скъп и демократизиран ЕС та пи на умиране

13

Pen

преди 1 година

Е , те нали за това взривиха руските газопроводи през Балтийско море :))

12

Таня

преди 1 година

Цената е 7 пъти по-ниска от тази в Европа в момента. Нямам как Русия да продава газ на такива цени, пазара се намества от самосебе си. САЩ са мега победител от тази война и всячески ще гледат тя да продължи до краха на Русия. А най-смешното е, че руснаците сами си го направиха и очакваха за месец всичко да свърши. Но подцениха САЩ и надцениха себе си.

11

Американец

преди 1 година

Тука имаме един много обширен пазар ама руснаците вече са го монополизирали с евтин газ през тръби. Няма как с кораби да сме конкурентни, тия *** европейци нямат и достатъчно терминали. Би било доста яко тотално да се скъсат политическите и търговските отношения между Европа и Русия и да почнем ние да им продаваме нашия газ. Ако има и енергийна криза, че да приемат нашата цена би било екстра. Колко хубаво би било, дано по някаква случайност стане.

10

Анонимен

преди 1 година

Нееее, не може да бъде! Ами нали това е целта на войната, бе ***!

9

Европо

преди 1 година

Честита пълна военна и енергийна зависимост от господаря САЩ!

8

Анонимен

преди 1 година

Важно е сащ да печелят за сметка на презокеанските си колонии.

7

Анонимен

преди 1 година

Продават оръжие, продават газ на Европа!САЩ така оцеляват икономически за сметка натъъпите си европейски васали, които затъват във война, заеми, бедност...нямат хляб и ток, но имат танкове, HIMARS..

6

Z

преди 1 година

Сега ще потънат два газовоза като отговор за двата саботирани газопровода.

5

Анонимен

преди 1 година

Е така се прави демократичното нео колониазиране- с преврати, подкупи и атентати на газови тръби! Не като руснаците с директни войни..

4

Т.Шак

преди 1 година

Нали затова американците провокираха тази война!

3

Анонимен

преди 1 година

Както и през предишните три световни войни - САЩ винаги ги подклаждат и винаги печалят яко, за да спасят загниващия си капитализъм.

2

noFreeman

преди 1 година

И износа от Русия за хамериканците... той никога не е спирал... всичко е прах в очите, за да дойде такава криза, която ще смени фалшивият им вирОс...

1

СП 2?!?

преди 1 година

За едни взривени тръби става дума, мирно и демократично някак си...