33

Пеевски Боко

преди 1 година

Сега Боко Пеевски и Доган са на чевреме при Доган на българското море на частного пристанище на Доган . *** народ слаба държава

32

Мразя Радев ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Радев е слуга на герб ДПС . Радев бутна правителството с итн всички уволнения са от Радев. ***

31

Анонимен

преди 1 година

...ами гледайте си тъ..пат..а мут..ра на бб тогава, и се радвайте,че сте живяли добре окрадени и бедни за сметка на забогателите схемадж..ии от герп, пфу мизер...ниц.и...

30

Тоа Ж и д

преди 1 година

не Моа да го Гледам, бас Ловя, че няма Българин на друго Мнение!

29

...

преди 1 година

... като го видя, ме избива на агресия...

28

Анонимен

преди 1 година

Какво значи чужда отговорност бе?Я се стягайте в кръста че това прехвърляне на топката прати фолк Воеводата,шкембе Воевода,Мая общата и Болен в дългосрочна почивка. Ама като се замисля... Недейте! Без промяната ви живеех по добре. Иначе си се плюйте. Не ми пречите. Ама ни писна. И както е видно писна на 75 процента от нас.

27

Анонимен

преди 1 година

Айде да пасеш овцете

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Президента Радев е Истински Родолюбец и Патриот !!! Тоя на Снимката - Какво Направи за Нас - Освен че Ни Набута в Кредити ? - Какво Видях Аз от Твоитете Кредити Момченце - Още Повече Обедняхме - Къде са Тия Пари - Къде се Изпариха- България- Обедня , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

25

Анонимен

преди 1 година

Абе,кой ви е най противен от цялата продажна кохорта-ПП?Лорерчо,Киро ***,Аско Ококореният или Льонка Общата?По дефиниция защото съм мъж Картечарката Льонка я изключвам от класацията!Остават от тримата Убавци-продажници да номинираме индивидът с призовото място?

24

ЖИД

преди 1 година

От всички *** този е най-антипатичния. Жалко, че живее в друго време!

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ никога без ДПС няма да управляват. Те са си достатъчни като цяло в НС, друг не им трябва. Страхотна комбина са от 2008 г. насам. По едно време направо се бях шашнал, през седмицата се редуваха кой да целува ръката на Ердогана в Турция, едната седмица Бойко отиваше, другата Доган и Местан.

22

!

преди 1 година

Другарю, ГЕРБ без г-н Борисов не е ГЕРБ!

21

Реалист

преди 1 година

Ами Лорерчо, тя не беше само тройна кризата , а много по-голяма! И то с вашето "любезно" съдействие! За инфлацията, успяхте да ни натресете двойно по-голяма от ЕС! За Пандемията, успяхте да ни доведете до завидното първо място във света!!! Колкото до войната, тя касае цяла Европа, но те не затънаха така , както вие ни ударихте! Колкото до Радев, дори той не напълни гушите на Газпром и Лукойл така, както вие! Е, понапълнихте и вашите гуши!

20

Анонимен

преди 1 година

Ми да, кофти е, че не е евреин...

19

Анонимен

преди 1 година

"ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори""----------По тази извратена логика можете да се коалирате и с ДПС, защото Доган не фигурира в листата, нали така?

18

Анонимен

преди 1 година

Кой беше ти бе господинчо Лорер,че на всичкото отгоре си и подкрепил човекът избран с безапелационен вот за президент Румен Радев,ами нали довчера ти беше Еди безличен анонимник пръкнал се от нищото който същият тоя президент ти гласува на теб и на останалите членове на продажната ви шайка доверие и ви вкара във власта!Марш оттук невзрачнико,ти и цялата ви групичка!

17

Анонимен

преди 1 година

А когато ГЕРБ изтеглиха 16 млрд дълг през 2014 г. никой нищо не каза.

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Набуттахте ни с Милиарди Еврейски Кредити - Това е Начин да ни Поробите , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

15

Анонимен

преди 1 година

Скапан1ят ч1фут как не го е срам да се показва публично?!? При него се изпариха 11 млрд и като го питат къде са парите, той само се подсмихва.

14

Анонимен

преди 1 година

Зад ГЕРБ и ДПС - стои Ердоган, тъй че внимавайте. Ердоган там дърпа конците.