63

СПОКО ,БЕ....

преди 1 година

... на следващите избори си отивате у Канада....ха,ха,хаааааааа.....ГАРАНЦИЯ!

62

toti

преди 1 година

Ако на запад хората уважават инициативни ,можещи и далновидни политици,то у нас кадърните се презират,а бизнеса им се рекетира и фалира...затова трудно може при 90%завладяна държава да излезем от блатото и затъването е безспирно!!!!

61

Анонимен

преди 1 година

В к.74 за същата дума няма звездички. Г-н ***, защо проявявате различен аршин?

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Думата *** е обида към офицерското съсловие, а *** показва умственото и културното ниво на пишещия.

59

до Кирчо и Асен

преди 1 година

Вие сте умни хора, икономисти. Върнахте онези около 3%, които на миналите избори взехте от ИТН, БСП, ДБ. Взехте ли ги предвид? Плюс известен процент, негласували за вас, особено от САЩ, Канада, Англия, Франция, Германия.

58

Анонимен

преди 1 година

Хората си признават най-чистосърдечно и в това няма нищо лошо.С машината ГЕРБ,която си е купила цялата държава трудно можеш да се пребориш,но не и невъзможно.Хубавото тепърва предстои.

57

Анонимен

преди 1 година

Асене ще ти изтръгна гръцмуля

56

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори падате под 4% и хващате влака за Канада

55

Спокойно...

преди 1 година

...бай Митьо, има цукал за всеки ***. Най-важното е, мили хора, е да осмислите какво точно искате. Ако пенсиите ви са малки, не псувайте Бойко и Гойко, а вижте себе си. Високи пенсии вземат ченгета, военни и всички с голямо образование. Голяма пенсия -бон-взема Иво Мангов от нашия блок, 40 г. рине радио отпадъци в Козлодуй. Не и се радва, защото е на легло. Миньорите също са с високи пенсии. Затуй, като станете на 20 г., се замислете хубавичко кой път да хванете за добра заплата и пр. бонуси.

54

Помним!

преди 1 година

ИТН блязоха в комбина с ГЕРБ. Десислава Атанасова казваше на ИТН как да гласуват, и затова й викаха шефката на ИТН. ИТН се отцепиха от Коалицията, и Атанасова внесе Вота на недоверие, който естествено, го подкрепи и ИТН. Те свалиха правителството! ИТН заслужено отпадна от парламента, а Герб и ДПС да си носят отговорността и да не се правят на "ударени". Приказките на Борисов, че ще преговаря със всички, няма да му се случат. Сам... сам да носи отговорността, заедно с придворните си шматки!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - Лаурел и Харди са таланти! Не ги сравнявай с нашите некадърници.

52

Кекъл

преди 1 година

Айде Изродихме се. 10% както казвах на всички, че това е абсолютния апогей на Патреотични партии, като АТАКА достигат същия процент в своя апогей. Та туй то, Коцето го сърби златния пръст за вас ***

51

Анонимен

преди 1 година

Представяме ви холивудските клоуни Лаурел и Харди в нямата комедия Танто за кукуригу!

50

Анонимен

преди 1 година

А има ли такова чистичко ПП? НЕ!!!

49

анонимен

преди 1 година

За вас и второто място е като шестица от тото. Трябваше да ви бият шута още сега. Но нищо има време, ще последвате Славуца със сигурност.

48

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ без кражби и копрупция? Няма как да ни убедите че има такъв ГЕРБ. Та те са олицетворение на тези неща. Няма как да има коалиция с тях.

47

Анонимен

преди 1 година

Вие наистина ли вярвате че Янев е партия за коалиция за когото и да било? Та той е на заплата от Москва. Ще целува ръка по цял ден на Путин да ни направи пак зависими от рашистите. ЕС и НАТО ще ни изгонят и накрая ще заприличаме на Баларус и ще бъдем окупирани от червената армия, защото няма да има кой да ни защити от Путин.

46

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, щели да се коалират с Герб само ако се прочистели и дойдат хора дето не били крали.....та сега заедно да се накрадат! Той Боце толкова опоска, че му трябват само спокойни старини! Сега ще се съберат Герб и ПП, за да може Деса, Биков, Кирчо и Кокорчо да топкат в касата, а Боце ще си спечели спокойни старини! А на бас бАлАци

45

Лойко

преди 1 година

Радвайте се и на това,че ще ви е за последно. Славчо ви чака в историята,както и БСП.Там ще си направите коалиция,без проблем.

44

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

И Косттадинов да подкрепи- Без коалиция , щото Коппейкин - ще се Сърди Много - Голямото Шефу , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА