97

Анонимен

преди 1 година

Хванахте се на въдицата на ГЕЕБ и ДПС.Направиха патерица ИТН,която да провали всичко и себе си и Възраждане и така ГЕРБ и ДПС се завърнаха на сцената.Еооган и Путин печелят.

96

Анонимен

преди 1 година

А 300 хиляди са 5% от населението.

95

Анонимен

преди 1 година

Пълен абсурд.Ако бяха излезнали още 300 хиляди човека да гласуват,щеше ПП и ДБ да имат мнозинство.

94

aa1830

преди 1 година

Поне Тошко няма да омирисва парламента, а шоуто на Слави окончателно свърши. След още няколко избори може и да имаме нещо като правителство.

93

Анонимен

преди 1 година

10% от населението определя на 90% от населението какво да прави.Това е защото не гласувате.А не ходите да гласувате заради ГЕРБ.Пълен абсурд.ГЕРБимСПС постиганаха целите си.Накараха народа да не гласува.

92

Анонимен

преди 1 година

До Joro Преди време говорих по тела с една партивя...и зададох въпроса,защо БГ дава право на двойно поданство.Визирах нашите братя мюсюлмани...Или си българин...или турчин по паспорт...Отговора беше...Господине...как си представяте да стане това...знаете ли какъв Вой ще има от Анкара...Какво да говорим повече...

91

Анонимен

преди 1 година

Абсурд ГЕРБ и ДПС унищожиха малките населени места,а те печелят заради тях.Какво се случва в бъдеще.Тези от селата и малките градове ще мигрират заради бедност и липас на всичко в чужбина ,а ние ше трябва да търпят м 4 години мафията.И дали наистина ще обяват истинските резултатаи от преброяването днес.Така обещаха.

90

Анонимен

преди 1 година

С 10 % от населението ГЕРБ печели избори в България.Сработи им идеята с ИТН и Възраждане.Създадоха тези две патерици за да се случва това което се случи.Явно имат добро проучване на народа.А аз си мислих,че народа е по-умен.Но не е.Който може да бяга,колкото подалеч толкова по-добре.Ту ще владее Путин с Ердуган.А на Слави не патерица,а инвалидна количка му пожелавам.

89

Анонимен

преди 1 година

До Без ДПС Герб приши ДПС към себе си в по-предишния парламент. Правеха си каквото си поискат, узаконяваха си беззаконията с активното съдействие на ДПС. Приеха закони и различни управленски актове с тяхна помощ. После си протриха подметките да обикалят европейските институции и заедно да оплюват партия Пълен Провал. Водиха координирана политика. Защо те учудва толкова, че са дупе и *** ДПС и ГРОБ?

88

Joro

преди 1 година

Резултатите от Турция трябва да бъдат обявени за невалидни. Велика манипулация!

87

Без ДПС

преди 1 година

ГЕРБ никога и под никаква форма няма да управляват с ДПС и БСП в коалиция! Не е ясно кой и кога приши ДПС към ГЕРБ, но освен НДСВ и БСП, никой друг никога не е бил в коалиция с тях, никога. ГЕРБ няма да допусне, НИКОГА, да управляват с ДПС. Такава коалиция е пълен абсурд! Поросто за някой друг глас и да се натикат в политиката ПП се пениха на темата. По-скоро ПП са царе на безпринципните коалиции, в тях стил е да се коалират с БСП, скоро с ДПС. Нека на всички стане ясно, защо ГЕРБ 15г управляват

86

Вики

преди 1 година

Слави не може от фейсбук да управлявяш...

85

Анонимен

преди 1 година

До Пп дгд Луд човече, лидерът на любимата ти партия ГРОБ, до ден днешен не се е разделил с членската си книжка от БКП. Навремето отказа да се деполитизира. После беше рекетьор в СИК и извърши безброй законови нарушения и престъпления. Като си така екзалтиран за ножа, почнете с Тиквата първо.

84

Анонимен

преди 1 година

Да така е партиите на Ердоган и Путин печелят в България.Загубен народ.Не разбрахте лимпе ГЕРБ ,ДПС ,ИТН и Възраждане са едно и също.

83

Пп дгд

преди 1 година

Герб - победа!Комунистите под ножа!

82

ИЗВОДЪТ Е ЕДИН

преди 1 година

Да живее Ердоган, който ще дърпа пак конците в следващите 4 години, ако се състави НС.

81

Зозо

преди 1 година

До FINAL COUNTDOWN...................ГЕРБ 631 097 гласа :)))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 1 година

Е, дойде време пак ГРОБ да излязат с официална декларация, че поради манипулации на изборните машини са първа сила след изборите. Нали така обявиха при предишните избори - партия Пълен Провал спечелила само и единствено заради избора с машини? Нещо ми подсказва, че сега ще си замълчат, пък после ще манипулират с машините следващите избори...

79

Анонимен

преди 1 година

Сега Бойко и Карадайъ могат свободно да идат да се кланят на своя господар Ердоган.

78

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

До Ралица __ АЙ-АЙ-АЙ РАЛИЦА 14.11.2021 ГЕРБ - 596 456; 02.10.2022 ГЕРБ 326 861. АЙ-АЙ-АЙ РАЛИЦА. ОТНЯКЪДЕ МИРИШЕ КАФЯВШКОТО - ОТКЪДЕ ЛИ?!!...